tiistai 9. huhtikuuta 2024

Tavoitetuotteet tammi-maaliskuu- kuinka kävi?

Aloitin tammikuussa uuden postaus sarjan "Tavoitetuotteet" johon valikoin 10 sellaista tuotetta, jotka ei ole meinanneet kulua millään tai unohtunut käyttää.

Olen siis koittanut keskittyä käyttämään näitä pois ja nyt olisi ekan kvartaalin tilinpäätös.

Tässä vielä kaikki tuotteet, jotka olivat tässä vuoden ekassa projektissa mukana ja alempana käyn läpi jokaisen tuotteen tilanteen nyt 3kk myöhemmin..


Aloitetaan Lumenen Beauty Seerumista. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta edelleenkään en ole saanut tätä juurikaan käytettyä, sillä mulla on Lumenelta uudempi vastaava ja joka kerta meikkivoidetta valitessa kallistun siihen tai johonkin muuhun brändiin. Tätä käytin ehkä kaksi kertaa ja nyt on todettava, että tätä en saa kulumaan ja kun avaamisesta kauan, tämä lähtee poistoon. Harmi.


FIINI Naturellyn vartaloöljyn arvelinkin saavani kulutettua loppuun ja siinä onnistuin. Mutta tein sen lopulta niin, ett sekoitin tätä vartalovoiteeseen, jolloin öljy imeytyi iholle helpommin. Yllättävän riittoisa tämä pieni pullo, jatkossa muistan että joskus pienempikin voi olla kätevämpi. Koska käyn suihkussa iltaisin, rasvaan myös vasta illalla ja öljyn kestää imeytyä iholle, siksi koen että vartaloöljy voi olla hankala. Ei ole kivaa mennä puhtaisiin lakanoihin, jos tuntuu että öljy iholla ei ole imeytynyt.


Hiustuotteet mulla kuluu yleensä nopeaa vauhtia, mutta tämä Phil Smithi Total Treat Argan öljyvoide on käsittämätön tuote, sillä se ei kertakaikkiaan kulu. Tätä riittää pari kolme pumppausta per kerta ja vaikka käytän tätä 2-3 krt viikossa, pullo ei vain tyhjene. Eli tämän suhteen en onnistunut, sain ehkä millin tai pari painumaan, mutta ehkä tämän suhteen on aika jo luovuttaa koska tuote on ollut käytössä varmaan pari vuotta.
 

ULTEKRAM ruusun tuoksuisen voiteen sain loppumaan kuten oletinkin, sillä rasvaan ihon iltaisin ja tämä oli jäänyt vähälle käytölle lähinnä tuoksunsa vuoksi. Mutta sekoitin tätä tuohon FIINI:n vartaloöljyyn ja sillälailla sain kummatkin loppumaan. Tässä on kiva pumppu,eikä voiteessakaan mitään vikaa mutta ruusun tuoksu ei yleensä kosmetiikassa ole mun lemppari.
 

byRailin huulipunaa olen käyttänyt muutamia kertoja, mutta kuten tiedätte niin eihän huulipunat meinaa kulua millään ja tässä ei näy mitään eroa tammikuuhun. Mutta käyttö jatkuu, eikä sinänsä harmita ettei tämä kulu koska tykkään sävystä ja huulipunan kestävyydestä.


Laveran poskipunan kanssa olen harmitellut tuon rasian rikkoutumista koska se että kansi on irtonainen, hankaloittaa käyttöä. Silti itse poskipuna on yksi kauneimpia sävyjä, enkä aio vielä luovuttaa vaikken tätäkään runsaasta käytöstä huolimatta saanut kulumaan. 
Pannun näkymiseen menee kyllä vielä hetki, sentään pientä rosoisuutta pinnalla näkyvissä.


ATOPIK anti age Q10 mustikkaöljyä olen käyttänyt lähes päivittäin ja laitoin tätä myös kaulalle sekä dekolteelle ja sain kuin sainkin tämän lähes tyhjäksi. Tuote on mainio, voisin hyvin käyttää jatkossakin mutta mulla useampi öljy avattuna joten on helpottavaa saada yksi edes loppumaan.Centifolian kasvonaamio loppui näistä ensimmäisenä ja tykkäsin siitä kyllä, joskus vain jotain tuotetta ei muista käyttää ja niin oli käynyt tämänkin kanssa.


Psycisians Formulan Natural Nude- paletti taitaa siirtyä iäisyydestä ajattomuuteen sillä se ei kulu, ei sitten millään vaikka tämä on sellainen jota käytän joskus useammankin kerran viikossa. Kulumista ei ole silmällä havaittavissa vaikka yritin verrata. Vaikka tämä on jo useamman vuoden vanhan, en raaski laittaa pois (vielä) koska kuitenkin käytän tätä eikä paletissa ole mitään vikaa.

Viimeisenä Marc Jabobs Daisy Dream tuoksu Blush jota rakastan, mutta haluaisin silti saada jonkin vanhan loppumaan että tulisi käytettyä enempi uudempia niin siksi tämä oli projektissa mukana. Voin sanoa, että jokseenkin onnistuin sillä hajuvettä on selvästi vähemmän. Projektin alussa sitä oli kukkien alaosaan ja nyt mennään jo tekstin puolivälissä. Tämä saattaa jopa loppua pian.
Tavoitetuotteet projekti oli kiva toteuttaa ja kun otti tavoitteeksi käyttää näitä, niin helpommin ne tuli valittua sillä hetkellä kun tuotetta tarvitsi. Oon vain huomannut, että meikkaan nykyään vähemmän kuin ennen, ehkä etätöistä johtuen ja käytän harvakseltaan meikkivoiteita. Siksi laitan tuon Lumenen poistoon, kun sitä ei tule käytettyä.

Tässä vielä yhteenveto kaikista tuotteista.

Kokonaan loppuneet:

 • FIINI Naturellyn vartaloöljy
 • ATOPIK anti age Q10 mustikkaöljy
 • Centifolian kasvonaamio
 • URTEKRAM ruusuntuoksuinen vartalovoide

Selvästi vähentyneet:

 • Marc Jabobs Daisy Dream tuoksu Blush

Ei juurikaan kuluneet:

 • Lumenen Instant Glow Beauty Serum>>>>>Poistoon
 • Phil Smith Total Treat argan öljy voide>>>>>Poistoon
 • Laveran Blush Powder sävyssä Pink Orchid 02 >>>>>Jatkan käyttöä
 • byRaili huulipuna sävyssä 010 Rose >>>>>Jatkan käyttöä
 • Psycisians Formulan Natural Nude- paletti >>>>>Jatkan käyttöä

Eli 4/10 loppui ja 1/10 väheni, joten voisin kai sanoa projektin jollaintapaa onnistuneen vaikka odotin ehkä vielä vähän parempaa lopputulosta.

Millaisia ajatuksia sulla herää näistä? Uskotko, että saan noita ei juurikaan kuluneita vielä joskus loppumaan?

Seuraavaksi starttaakin sitten Q2 ja uudet tuotteet - niistä kuulette pian.

Ihanaa huhtikuun alkua,

Maikku


2 kommenttia:

 1. Tuoksun saat varmasti, vaikka tuntuukin, et ne aina vähenee hitaasti. Mut jos sinnikkäästi joka päivä samaa, niin kyllä se loppunsa näkee. 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, nyt olen suihkinut tätä päivittäin pariinkin otteeseen :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥