tiistai 2. huhtikuuta 2024

Maaliskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Hei Ihanat💛

Kevät on viimein täällä ja aika kaivaa esille maaliskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Kävin taas läpi kaappeja, siivosin ja laitoin poistoon muutamia tuotteita joissa päiväys tullut vastaan ja sain taas vähän selkeämpää kuvaa siitä, mitä tuotteita mulla on ja mitä ehkä läpitulevaisuudessa hankittava.


Kasvot// Ihonpuhdistus

Garnier Micellar Cleansing Water oli jättipullo, joka ei meinannut loppua millään. Tämä on kyllä ihan kiva tuote, mutta pullokoon vuoksi, ehdin jo vähän kyllästyä.

Kajo Cosmetics puhdistusöljy oli todella ihana, mun iho rakasti tätä ja öljyputsarina sellainen jota voisin käyttää vaikka pidempäänkin ja ostaisin uudelleen.



Kasvot// Ihonhoito

Ziaja C.B yövoide on kivan raikas ja aika kevyt moniin muihin yövoiteisiin verrattuna. Voisin ostaa uudestaan.

BalmBalm seerumi on öljyseerumi ja tuotteena oikein hyvä mutta tässä tuoksuu ruusu mun nenään vähän liikaa ja siksi tämä on pyörinyt kaapissa turhan pitkään. Siksi nyt poistoon.

Flow Cosmeticsin AHA &BHA kuorivaa seerumia on ollut mulla jo varmaan kolmesti ja tykkään tästä kovasti. Iho kirkastuu selvästi ja tykkään käyttää tätä ennen itseruskettavan laittoa ja kesäisin tämä auttaa päivetyksen säilymisessä iholla.



Kasvot// Meikit

 Physicians Formulan better believe it meikkivoide oli mulle väärä sävy, tämä oli liian tumma ja ollut jo kauan avattuna niin en oikein voinut kierrättää. Tykkään ohuista meikkivoiteita ja tämä oli mun makuun liian paksu.

Korento seerumimeikkivoide on öljyinen ja jostain syystä se ei sopinut mulle vaan ihostani tuli todella rasvaisen oloinen, lopulta oli pakko todeta etten voi tätä käyttää. Harmi. Pullo on yksi kauneimpia näkemiäni, valkoinen jossa kultainen teksti.

ACO huulivoide oli ihan perusrasva, mutta kilpailee ihan eri luokassa kuin saman merkin huulivoide jota käytän aina. Ostan aina uudestaan.

Wild Wetin huulikiilto on yksi täydellisimpiä huulikiiltoja ja tilasin heti uuden samaa (ja paria muutakin) sävyä koska nämä ovat etenkin kesällä tosi kivoja, eli ostinkin jo uudelleen.

Eccense Juicy Bmb huulikiilto on ihan veikeä, tämä oli muistaakseni hedelmäinen maku/tuoksu mutta nämä ei juuri huulilla pysy että siinä mielessä vähän turhia vaikka olenkin näitä useissa eri tuoksuissa ostanutkin.

Voidemainen luomiväri oli jysähtänyt eli kuivunut ja totesin etten olllut tätä montaa kertaa edes käyttänyt, eikä enää tarvii kokeillakaan. Pöh. Merkkiä en muista mutta ehkä joku tunnistaa.


Hiukset

Schwartzkoftin GLISS hiuksiin jätettävä hoitoaine on peruskamaa jota käytän läpi vuoden vähän muiden merkkien kanssa vaihdellen. Hyvä selvittämään takut ja edullinen markettituote. Tämä on luottotuote jota ostan aina uudelleen.

Loreal Elvital Thickening hoitoaine oli hoitiksena ihan jees, mutta en ehkä ostaisi uudestaan. Kaipasin hyvää tuoksua, tämä oli makuuni tylsä.



Muut

Nostan tämän kulmakarvaveitsi setin, joka on kätevä hentojen ihokarvojen poistoon kasvoilta ja myös kulmakarvojen siistimiseen. Ostaisin uudelleen.


Vartalonhoito

Cien suihkusaippua Frosted Berries oli yllättävän kiva ja makea marjainen tuoksultaan. Ostan varmaankin uudelleen.

Vaseline Cocoa Radiant vartalovoide on voiteena hyvä, mutta kyllästyin tämän tuoksuun aika pian.

Ritual on Jing vartalovoide oli ihanan paksua ja mun kuivat talvijalat rakastui tähän. Tässä on mieletön tuoksu, ehdottomasti ostan uudestaan.



Muut

GARNIER mineral deot joita olen käyttänyt jo pidempään. Aina välillä ostan vahingossa väärän "tuoksun" ja siksi laitan nämä tänne jotta tulevaisuudessa muistaisin ostaa oikein eli tuon Ultra Dry 48h.

 
Naamiot

Bakuchiol anti aging kangasnaamio on luonnonretinoli naamio ja oikein näppärä, ei lainkaan liian kostea mistä tykkäsin.

the SAEM Gold Kiwi kangasnaamio taas oli järkyttävän kostea ja seerumilla sai hoidettua myös muun vartalon, eli siinä mielessä loistava mutta vähenmpikin riittäisi. Tuoksu oli kiva, jatkoon.

7th Heaven Retinol Rejuvenating Capsule kangasnaamio istui naamalle hyvin ja kosteutti kivasti, ei liikaa eikä liian vähän.


Alan olemaan itsestäni jopa ylpeä, sillä kosmetiikan määrä on kummasti vähentynyt ja tiettekö, kaapeissakin alkaa olla vähän väljyyttä tuotteiden suhteen mistä olen ilahtunut!!

Vaikka rakastan kosmetiikkaa edelleen, sitä on liikaa jos ei ehdi käyttämään kaikkia avattuja tuotteita ja jokunen saattaa käyttämättömyyttä pilaantua. Nyt en anna enää niin tapahtua vaan jatkan tätä tahtia jotta saan tuotteeni ikäänkuin ajantasalle.

Tässä kuussa loppui vain 15 täysikokoista sekä naamiot.

Käykö sulle koskaan niin että joku tuote pilaantuu kun et ole ehtinyt käyttämään?

-Maikku


3 kommenttia:

  1. Noita Schwarzkopfin hoitosuihkeita on täälläkin testailtua erilaisia. Niitä saa Normalista kivan edullisesti. Juurikin tuo sama pullo odottaa vuoroaan. Mitään ei ole muistaakseni päässyt pilaantumaan. Nojaa, huulipunia kyllä. Jossain vaiheessa hamstrasin niitä reissussa, vaikken ole edes huulipunaihmisiä. Jos on joku käsivoide, joka on hutiostos, niin käytän sen jalkavoiteena sitten. Minusta on aina kiva tietää, kun kerrotaan, että ostaisi jonkun tuotteen uudelleen. Se kertoo lukijalle paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saa, nyt mä ostin Normalista vaihteeksi erilaisen suihkeen kun nuo kaikki GLISS:t kokeiltu! Huulipunat kuluu todella hitaasti joten hyvä pointti tuo maininta että ostaisiko tuotteen uudestaan, olenkin koittanut sen mainita aina jos on kyseessä luottotuote jota ostan aina uudestaan ja uudestaan tai tuote jota ekaa kertaa käytin ja voisin ostaa uudestaan. Kiitos kommentistasi❤️

      Poista
    2. Kerro sitten, että minkä uuden hoitosuihkeen ostit Normalista ja mitä pidit siitä! Itselläni on melkoinen arsenaali Normalista saatavia suihkeita, Testailen sitten niitä vuorotellen, niin että on monta purkkia auki. Saman viikon aikana (ja ehkä jopa seuraavallakin hyvällä säkällä) muistaa vielä mitä mieltä oli edellisestä takkusuihkeesta ja mitä sorttia se oli. Sitä tulee niin usein autopilotilla tehtyä näitä hiustenhoitotoimiakin, ettei aina muista minkä suihkeen suihkautti.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥