tiistai 16. huhtikuuta 2024

Tavoitetuotteet Q - huhti-toukokuu

Valitsin uusiksi tavoitetuotteiksi jälleen 10 tuotetta, jotka eivät meinaa kulua loppuun millään tai ovat muutaman kokeilun jälkeen jääneet odottamaan käyttöä, jota ei ole tullut. Koitan siis saada seuraavan kolmen kuukauden aikana, mahdollisimman monta näistä 10 tuotteesta loppumaan kokonaan.

Tällä kertaa en ottanut mukaan yhtään puuterista tuotetta, koska alkuvuonna niitä oli enkä saanut edes näkyvää kulumista aikaan. Kokeillaan nyt nestemäisiä tuotteita.

Tässä kaikki tavoitetuotteet ja alla jokainen vielä eriteltynä.


BABE Healty Aging Multi Repair voiteen käyttö jäi muutamaan kertaan, sillä mulla oli samaan aikaan brändiltä yksi toinen voide jota aloin käyttämään. Tämä on aika tuhtia ja sopisi paremmin talvituotteeksi iholle, mutta jos en saa tätä kasvoille käytettyä niin käytän vaikka vartalovoiteena.Huulikiiltoja saan kulumaan useammankin vuodessa, mutta jostain syystä tämä Wet`n Wildin ihana marjapuuron sävyinen huulikiilto ei ole huulille juurikaan eksynyt. Sävy on kaunis, joten mitään järkevää syytä käyttämättä jättämiseen ei ole, ainoa syy on se että valinnanvaraa on liikaa. Mutta katsotaan mitään saan tälle kevään aikana aikaan - vai saanko.Jos hiusseerumi voi olla riittoisa, niin tämä Maybellinen hiusseerumi sitä on. Olen varmaan ainakin pari vuotta tätä käyttänyt ja silti pullo on puolillaan. Tätä ei tarvitse kuin 1-2 pumppausta per kerta ja siksi tätä vain riittää, vaikka mielestäni tätä useasti käytän. En silti tarpeeksi ja nyt otan seerumin tehokäyttöön. Tuote itsessään on ihana, antaa kiiltoa ja selvittää takkuja.


Emite Cosmeticsin primer on yksi parhaita, joita koskaan käyttänyt. Tämäkin on ollut pitkään käytössä ja aika lopussa, mutta tätäkin riittää pieni määrä tasoittamaan ihonsävyä ja antamaan ihanaa hehkua. Toivon todella saavani tämän loppumaan koska tämä on näistä kaikista eniten loppumassa oleva.


Lumenen natural glow sävyä olen sekoittanut kasvovoiteeseen tai käyttänyt sellaisenaan kesäisin korostamassa esim.poskipäitä mutta tätäkin riittää pisara pari kerrallaan.  Koska tuotetta on vielä aika paljon niin tavoitteeni olisi saada puteli edes vajaaksi jos ei loppumaan.

'
Lumenen Naururall glow poskipunaa olen käyttänyt pääasiassa kesäisin ja talvisaikaan tämä jäänyt vähälle käytölle. Poskipuna ei ole erityisen pigmenttinen eli tätä saa laittaa reilusti ja silti hetken päästä lisätä. Toivoisin, että tämäkin vähenisi edes vähän.


Jatketaan Lumenella sillä nämä korostustipat ovat sulostuttaneet meikkihyllyä jo liian kauan ja puolillaan oleva pullo saisi loppua kokonaan. Tykkään näistä mutta mulla on korostustuotteita liian monta, koska en saa yhtäkään loppumaan ja lähdetään nyt tyhjentämään kokoelmaa tästä.


Hamren Cosmeticsin vartaloöljyn otin tähän settiin mukaan koska edellisessä tavoitepläjäyksessä sain niin hyvin kulumaan suht ison pullon. Tämä pullo on pieni, joten uskon että saan tämänkin hyvin loppumaan.  


Mä oon rakastanut Escadan tuoksuja, mutta ne ovat mulle liian makeita nykyään joten en ole enää aikoihin ostanut niitä mutta tämän viimeisen loppumaisillaan olevan mielelläni tyhjentäisin. Jos kevyt suihkaus silloin tällöin niin eiköhän tämä saada loppumaan ilman että saan siitä hedarin. Jos ei onnistu, tämä menee poistoon.Feel Freen kosteuttava kasvomist on jäänyt lähes käyttämättä. Olen ottanut tämän pariinkin otteeseen peilikaappiin muttei kuitenkaan juurikaan käyttänyt. En osaa sanoa miksi, mutta nyt otetaan tehokäyttömoodi päälle ja katsotaan kuinka tämän kanssa käy.

 

Aikamoinen tavoite, vaikka itse sanonkin...mutta kuten totesin ekassakin julkaisussa, niin pääasia että mahdollisimman monta tuotetta tyhjenee tai edes vähenee. 
Tilannetsekkaus sitten heinäkuun puolella.

Mitä luulet, mitkä saan loppumaan?

Kauniita kevätpäiviä💚

-Maikku

 

3 kommenttia:

 1. Apua itken täällä kateudesta, miten sulla voi vielä olla Escadan sydänpullo - tuoksu!?! 😍😭 Mä en edes raaskis käyttää tota. Onko toi vuoden 2007 Sunset Heat, vai katsoinko pullon ihan väärin? Tuoksut ei kyllä nopeasti huonone jos säilyttää oikein. ❤️ Eli älä heitä tota meneen, voin sen postareita vastaan kotiuttaa. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä en todellakaan tiedä...pullo on niin kaunis että seurannut mun mukana monessa muutossa mutta voiko olla noin vanha. Apua. Siis tämä on Sunset Heat mutta voiko olla v 2007, sitä en osaa sanoa. Saat toki tämän jos haluat, tuoksuakin on jäljellä ja kyllä se vielä mun nenään tuoksuukin aikalailla siltä miltä pitää. Laitan sulle viestiä❤️

   Poista
 2. Tsemppiä :) Mullahan oli joskus jotain yt-nä tuo sama hiusseerumi, ihan hyvää kamaa ja yleensä tuppaavat aika pitkän käyttöiän vuoksi kestämään pienen ikuisuuden. Tsemppiä näiden kanssa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥