tiistai 10. lokakuuta 2023

Syyskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lämpimät syyspäivät ovat enää muisto vain ja saatiin jo vähän esimakuakin talven tulosta kun lämpötilat putosivat kertaheitolla. Syysiho vaatii erityistä hoitoa, koska pikkuhiljaa pitää valmistautua talven tuloon. Olenkin kaivanut vähän paksummat kasvovoiteet päivittäiseen käyttöön ja yöksi laitan monena iltana öljyseerumilisän.

Olen saanut taas monenmoista tuotetta loppumaan, enemmän kuin olisin arvannut mutta mukana paljon minikokoja.  

Vertailun vuoksi elokuun loppuneissa oli 12 täysikokoista, katsotaampa mitä ja minkäverran loppuneita löytyy syyskuussa.


Kasvojen puhdistus


WHAMISA puhdistusvesi on ollut oikea proketi sillä se ei ole meinannut loppua millään. Kyseessä on pumppupullo jossa painelumekanismi ja se annostelee kasvovettä aika vähän kerrallaan. Siksi kai tämä onkin kestänyt, mutta ihan hyvä tuote.

ZUII Puhdistusvoide on kestänyt myös pitkään, tykkäsin tästä ja voisin käyttää uudestaankin.


 

Kasvojen hoito


EVOLVE Hyaluronihappo seerumi on lempiseerumeitani ja tätä käytän silloin tällöin mutta voisin käyttää vaikka säännöllisestikin.

TALIKA Eye Detox silmänympärysgeeli on virkistävän erilainen silmänympärystuote ja tykkäsin tästä kovasti.

COMME/DEUX kasvonaamio kosteutti mukavasti ja tykkäsin tuotteen koostumuksesta.

TAIGA kasvoöljy on todella pidetty, enkä ole poikkeus. Sillä sai ihon hehkumaan ja pullokoko todella riittoisa.

MOSSA vitamin cocktail kasvoöljy oli pyörinyt kaapissa pidempään, tykkään myös tästä mutta tämä on vähän tuoksuvampi kuin esim Taiga ja koska käytän öljä iltaisin kasvoilla, en välittäisi tuoksusta. Siksi kai tämä oli jäänyt vähemmälle käytölle.

NOVAGE silmänympärysvoide perusluotettavaa Oriflamea.


Ripset

LAVERA ripsiseerumi on luottotuote jota käytän kausittain. Tämän oli aika lähteä poistoon, koska avasin juuri uuden. Mutta vahvistaa ripsiä tehokkaasti.

XLASH ripsiseerumi on myös luottotuotteeni ja olen tästäkin täällä keryonut teille. Käytän aina kun luovun ripsipidennyksistä ja käytän yötä vasten. Tällä saa ripsiin tummuutta, pituutta ja vahvistusta.
Paras lopputulos on mielestäni kun käytän näitä kahta samanaikaisesti, Laveraa aamuisin ripsiin ja Xlashiä iltaisin ripsirajaan.



Meikit

PIXI huulikiilto on huulilla ihanan tuntuinen  ja tämä nudesävy todella kaunis.

ESSENCE huulikiilto peruskiva, olisi kiva jos tätäkin olisi useimmin myynnissä-

PAESE huulikiilto on täydellinen, tykkään tässä aivan kaikesta-koostumuksesta, sävystä, tuntumasta huulilla, tuoksusta, siveltimestä, olen käyttänyt ennenkin ja käytän myös tulevaisuudessa.

WET´N WILD vahamainen kulmakynä oli sävyltään todella hyvä ja harjasosa myös kätevä.


Vartalonhoito


FA deo tuoksu oli niin voimakkaan makea, että jäi käyttämättä.

SALT OF THE EARTH deo on taas tuoksuton ja todella hyvä ollakseen luonnonkosmetiikkaa josta onkin ollut vaikea löytää tehokasta deoa.

SOTHYS suihkugeeli tuoksui taivaalliselle, mutten enää muista mikä tämän tuoksun nimi oli.


HIUSTENHOITO


AUSSIE 3 minute miracle on yksi brändin suosikkeja, tällä saa hiuksiin pikaisesti tehokkaan hoidon.

AUSSIE hoitoaine oli ehkä vähän pettymys, muistin että oon tuotteista tykännyt kautta linjan mutta tämä jätti hiukset jotenkin tahmaisiksi.

REVOX shampoo oli yllättävän hyvä, voisin ostaa uudestaankin.

MORACCONOIL hiusöljy uulalaa, tätä hiukset rakastaa, kosteutta, kiiltoa ja elinvoimaa, sekä ihan mieletön tuoksu.

LOCCITANE hoitoaine ja shampoo olivat viime vuoden joulukalenterista ja tuoksuivat tajuttoman hyvältä. Pulloista oli vain vaikea saada kaikki tavara pois ja siitä vähän miinusta.


Naamiot ja kasvopyyhkeet


7th Heaven vitamin C-naamio ihanasti ihoa kirkastava kangasnaamio - eikä liian märkä. Tykkäsin!

Foot pumice& butter tuoksui niin voimakkaalle että käytin vähän yhtenä iltana jalkavoiteena mutta toista kertaa ei pystynyt.

Pisara kasvopyyhkeet olivat ihan tavallisia, ajoivat asiansa.


Kaikenkaikkiaan loppuneita oli 17+ 7 minikokoa ja naamiot päälle. Normaalisti loppuneita on useinkin ollut jopa 25 täysikokoista joten siinä mielessä kulutus näyttää vähentyneen kun määrät tulleet alaspäin.
On ollut myös kiva päästä käyttämään minikokoja.

Nyt mulla on monessa tuotteessa isoja kokoja joten se saattaa vaikuttaa että jatkossakin loppuneissa pienempiä määriä mutta ei haittaa. 

Oon tehnyt reilulla kädellä inventaarioita kosmetiikan suhteen, etenkin ihonhoidon ja koittanut katsoa tuotteita päiväysten mukaan ettei mikään pääse menemään vanhaksi.

Oliko loppuneissa sulle tuttuja tuotteita?

-Maikku

2 kommenttia:

  1. Olipa reippaasti loppuneita! Mulla on myös jäänyt matkoilta parit matkakokoiset purkit puoliksi käytettyyn tilaan. Pitääkin nyt vaan käyttää ne kotona pois alta, kun reissuja ei ole tiedossa :) Ei jää viemään tilaa kaapista. Juuri tuota Aussien hiusnaamiota mulla on ainakin.

    VastaaPoista
  2. Multa on mennyt ihan ohi, et Zuiilla on nykyisin ihonhoitoakin, brändin meikeistä tykkään tosi paljon. Kivaa viikonloppua. ❤️

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥