tiistai 24. lokakuuta 2023

Kauneusaakkoset

Tälläinen kauneusaakkoset haaste on varmaan pyörinyt blogeissa ennenkin, mutta ajattelin tehdä tämän kun tykkään itsekin näitä lukea💖

Aamurutiinit, niistä en luista sillä aamuinen ihonhoitohetki virkistää ja käynnistää päivän kivasti!

ByRaili on yksi parhaista aikuisen naisen ihonhoitoon ja meikkeihin luoduista sarjoista. Olen tykännyt kaikista brändin tuotteita kautta linjan ja suosittelen jokaista lämpimästi tutustumaan näihin.

C-vitamiini iholla kirkastaa, tuo kimmoisuutta ja antioksidanttina ehkäisee ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Toivottavasti jokaisen meikkikätköistä löytyy 1 C-vitamiinia sisältävä tuote.

Evolve on superihana luonnonkosmetiikkasarja jolta löytyy mun suosikkini eli hyaluronihapposeerumi.

Filorga on toinen ihonhoitosarja, missä on ihan huipputuotteita. Mun suosikki Oxygen Glow-linja on aivan ihana.

Geelimäiset tuotteet ihonhoidossa on tosi kivoja, ne imeytyvät nopeasti ja voisin käyttää vaikkapa Frudian geelimäisiä vartalovoiteita aina.

Huulikiilto on sellainen jota käytän lähes päivittäin ja niitä mulla onkin monenlaista, monessa sävyssä ja jokapaikassa: autossa, laukuissa, takin taskuissa, meikkipusseissa.

Ikilalolla on parhaat glitterimeikit joita olen koskaan kokeillut! Tämä nestemäinen luomiväri on aivan huippu!

Joulukalenteri on sellainen pieni luksustuote jonka olen hankkinut kosmetiikkajoulukalentereiden valikoimasta joka vuosi. Tämän vuoden kalenteria en ole vielä hankkinut enkä päättänyt, mutta muutama vaihtoehto on olemassa. 

Kissarajaukset on mulla ollut vuosikaudet jo ennekuin ne tulivat muotiin!

Laponiella on laadukkaita tuoksuttomia ihonhoitotuotteita, esimerkiksi puhdistustuotteet ovat vertaansa vailla.

Meikkaaminen on kivaa, etenkin silloin kun pitää laittautua jotain tilaisuutta varten. Olen meikannut nuoresta asti eli kauan, nykyään voin kuitenkin olla meikittömänäkin päiviä toisinkuin nuorempana.

Naamiot on ihania - niillä saa freshattua väsynyttä ilmettä mutta ovat kivoja ihan arkiseen hemmotteluunkin.

Oscar de la Renta on uusin hajuvesituttavuuteni ja Bella Blanca tuoksu valloittikin minut täysin.

Pinkki on värinä sellainen, jota käytän ehkä maanläheisien värien lisäksi eniten. Pinkillä saa kivan pirskahtelevan meikin ja pinkkiä on usein myös huulituotteissani.

Rituals on juuri sellaista pientä arjen luksusta, johon haluan välillä satsata. Brändillä on useita ihania tuoksulinjoja ja kauniita tuotteita, esimerkiksi käsisaippua ja tiskiaine meillä on Ritualsia. Ritualsin käsivoiteet ja suihkuvaahdot ovat ihan omaa luokkaansa.

Silmänympärysiholta näkyy heti jos olen valvonut, väsynyt, kipeä tai muuten vain nuutunut. Sitä hoidan täsmätuotteilla ja silmänalusnaamioita käytän aina tarvittaessa ja säilytän ne jääkaapissa sillä viileät naamiot ovat tehokkaimpia.

Tuoksut kuuluvat osana kauneuteen sillä tuoksu viimeistelee lookin. Nykyään käytän hillitymmin tuoksuja kuin ennen, mutta onneksi pystyn niitä käyttämään.



Usva Cosmeticsilla on maailman paras hellävarainen kuorinta ja puhdistusvoide kasvoillekin on timanttinen.

Vitamiinit, uskon että ne auttavat voimaan paremmin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Syön kausittain kollageenia ja biotiinia, nyt syyskaudella taasen lisään c-ja d-vitamiinin sekä sinkin.

Whamisa on korealaisen kosmetiikan lempparini, tuotteet ovat vedettömiä ja sarjan tehokosteuttava kasvovesi on ihan huippuhyvä!

XZ löytyy markettikosmetiikan tutut ja turvalliset hiustuotteet.

Yllätysboksit ovat uhka ja mahdollisuus. Tilasin vuosia eri bokseja ja nyt tauolla, sillä uhka on siinä että saat kerrytettyä sellaista kosmetiikkaa joka kuluu todella hitaasti tai ei ole mieluisaa, mahdollisuutena taas on tutustua uusiin mielenkiintoisiin tuotteisiin ja brändeihin. Tavallaan niitä on jo vähän ikävä mutta vanhoja kätköjä on vielä ihan liikaa, joten vielä en aio uusia bokseja tilailla.

Zuii päivettävä kasvovoide on paras ikinä ja käytän sitä kesät talvet joka päivä. Sekoitan pikkuisen kasvovoiteeseen ja kasvoilla on kevyt tasainen päivetys läpi vuoden.

Öljymäiset puhdistustuotteet kuten balmit ovat suosikkejani ja teen joka ilta kaksoispuhdistuksen, ensin öljymäisellä putsarilla ja sitten vaahtolla/voiteella tai geelillä. Kajo Cosmeticsin puhdistusöljyä käätän parhailalan ja tykkään kovasti.

Siinä mun kauneusaakkoset, löytyikö samaistumispintaa? Monen kirjaimen kohdalla oli vaikeuksia päättää minkä mielessä olevista valitsen, mutta tällä kertaa tuli tälläinen kokonaisuus. Näitä onkin kiva päivittää vaikka muutaman vuoden välein💜

Nappaatko haasteen mukaan?

-Maikku





3 kommenttia:

  1. Näitä on aina kiva lukea<3 Kissarajauksista en itsekään luopuisi, niin monta vuotta niitä on tullut tehtyä :D Toki oon saanut suuntaan jos toiseen kommenttia niistä, mutta ne "yritätkö näyttää teiniltä?" -kommentit voi onneksi jättää ihan omaan arvoonsa. Öljyputsarit on parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, musta kissarajaukset on aika ajattomat ja kestää hyvin muotivillitykset! Nuo kommentit voi tosiaan jättää omaan arvoonsa!

      Poista
  2. En koko haastetta nappaa mukaan, koska olen onneton kosmetiikan kanssa, mutta K olisi kosteutus, N olisi naamiot ja S olisi seerumit :)
    Ihanaa marraskuuta sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥