tiistai 3. lokakuuta 2023

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection

Se olis lokakuu, apua mihin tämä aika kuluu....joku saattoi aamulla huomata että blogissa oli vahingossa julkaistuna keskeneräinen postaus. Hupsista. Sellaista sattuu ja päätin sitten sen sijaan kertoa teille näistä mun uusista hiustuotteista ja saatte lukea syyskuun loppuneista kosmetiikkatuotteista myöhemmin tässä kuussa.

Olen tykännyt TIGI Bed Head-tuotteista aina, niissä on veikeä tuoksumaailma ja yhtä tuotetta lukuunottamatta olen kokenut tuotteet laadukkaiksi ja hoitaviksi. Palaan tuohon yhteen tuotteeseen myöhemmin, mutta nyt lyhyt kurkistus näihin TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection tuotteisiin jotka tilasin taannoin Lykolta.

Pullot on mega isoja, 750ml mutta riittävätpä hetken sillä yleensä hiustenhoitooon liittyvät tuotteet kuluvat nopeiten ja niitä saa olla aina hankkimassa. Toki tälläisen jättikoon ostaminen on riski, jos ei tykkäisikään niin menisi ehkä hukkaan mutta mä luotin näihin ja se kannatti.

Nämä TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection-shampoo & hoitis on tarkoitettu ohuille, käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. En koe että mun hiukset olisivat varsinaisesti vaurioituneet, mutta koska käsittelen niitä kuukausittain niin ne vaativat kyllä myös hoitavia tuotteita.

Nämä lupaavat vähentää myös kaksihaaraisia ja hiusten pörröisyyttä.
Kuinkas sitten on käytännössä käynyt?





Todentotta, pörröisyys vähentyi jo viikossa ja hiukset tuntuvat kosteutetuilta pesun jälkeen muttei kuitenkaan rasvoitu normaalia enempää. Shampoo vaahtoutuu hyvin pestessä, mistä tykkään ja hoitis taas jättää hiukset helposti harjattaviksi. Olen myös huomannut, että tätä hoitista tarvitsee suhteessa vähemmän kuin montaa muuta, mikä kiva bonus.

Nämä olivat siis fiksu ostos ja hiukset kiittää💗💗💗 Ootko sä käyttänyt TIGI Bed Head-sarjan tuotteita, entä löytyykö sarjasta jokin lemppari?

Lupasin alussa palata vielä siihen yhteen huonoon kokemukseen ja se on TIGI Bead Head Masterpiece hiuslakka jonka olen muutaman kerran joutunut heittämään pois, kun suutin on jämähtänyt kiinni. Sain kyllä vinkin avata se kuuman veden alla tai neulalla, mutta empä usko että enää tältä brändiltä lakkaa ostan. Sen verran on harmittanut heittää kalliihko ja lähes täysi pullo pois.

Onneksi nämä nyt olivat hitti eikä huti.

-Maikku

2 kommenttia:

  1. Tää on tuttu sarja, kuten monet muutkin Bed Head -shampoot ja hoitsikat<3 Muistaakseni just tämä ei ollut koskaan mun suosikki, mutta useamman kerran taisin näitäkin ostaa, eli pidin kyllä! Nyt en oo vuosiin TIGI:ä enää ostanut, mutta ehkä pitäisi ihan vanhojen aikojen vuoksi ostaa joku tällainen kombo testiin. Ne siniset pullot muistaakseni ainakin oli itselle ihan superhyviä :) Masterpiece hiuslakkaa käytin joskus tosi monta pulloa, mutta viimeinen veti mullakin sen suuttimen tukkoon ihan jatkuvasti ja muutenkin se oli jotenkin epäkunnossa, kun sieltä tuli vaan sellaisia epämääräisiä isoja roiskeita. Harmi, kun lakka itsessään oli tosi hyvää :/

    VastaaPoista
  2. Vitsi, ne ajat, kun TIGI oli ihan parasta A-luokan hiustenhoitotuotetta. Nykyään on niin monta brändiä. Joskus aikanaan oli niitä blonde-sarjan shampoita ja hoitoaineita joita tuli todella usein käytettyä ja hankittua. Ja käytin usein myös Tigin muotoilutuotteita :) Pitää ehkä ostaa joku kerta TIGI:n isot purkit kanssa käyttöön, kun hiustuotteiden varastot alkaisi huveta.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥