perjantai 6. lokakuuta 2023

Phytomeria ihonhoitoon

Phytomerin ranskalainen ja kauniin merellinen ammattikosmetiikka ihonhoitosarja on yhtä vanha kuin minäkin, eli vm 1972. Olen kuullut sarjasta paljon hyvää ja nyt sain mahdollisuuden tutustua tuotteisiin, mikä ilahdutti suuresti.  

Tuotteiden ulkoasu on tyylikäs ja hillitty, tuotekoot reiluja ja riittoisia. Niitä on ollut helppo käyttää! Phytomerin arvoista tärkeimpiä ovat luonto ja ympäristöystävällisyys, mikä on tänä päivänä kyllä ensiarvoisen tärkeää itse kullekin. Lisäksi tärkeitä arvoja ovat läpinäkyvyys, turvallisuus, tehokkuus ja sitoutuneisuus.

Koska kyseessä on merellinen ihonhoitosarja, tuotteissa käytetään paljon merellisiä raaka-aineita, oli hienoa huomata, että Phytomer tutkii, viljelee ja kasvattaa leviä sekä muita kasveja ja sitä varten yrityksellä on Ranskassa oma tuotantolaitos.

Mutta pidemmittä puheitta mennään tutustumaan tuotteisiin.

*Tuotteet saatu 



Expert Jeunesse 

Juonteita korjaava voide

Tässä iässä, kun juonteita alkaa iholla jo olemaan, on hyvä käyttää tuotteita jotka sisältävät niitä ehkäiseviä ja madaltavia tuotteita. Voide lupaa myös kiinteyttää ja siloittaa iloa.

Pääraaka-aineena tässä voiteessa toimii punainen kasvikoralli, joka aktivoi ihon kollageenin tuotantoa.

Voide on kermaista ja hyvin levittyvää, imeytyvyys ihollekin hyvä ja kuten monesti aiemminkin, lisään tipan pari kasvoöljyä jos voide ei meinaa imeytyä iholle ja se nopeuttaa imeytymistä.
 


Expertise Âge Contour

Korjaava silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on ikääntyessä itselläni usein ongelmakohta, sillä silmäaluset tummuvat, turpoavat helposti ja taasen luomet lurpahtavat helposti jos on vaikkapa valvonut.

Myös harakanvarpaat alkavat näkymään ja tämä voide onkin täsmätuote nimenomaan niille. Olen yhdellä toiselle tuotteella saanut niitä jo hyvin madallettua, joten olen jatkanut tällä alueiden hoitoa ja toistaiseksi tulokset ovat olleet hyviä.

Taikoja tuotteessa tekee merifenkoli, jolla on retinolin kaltainen vaikutus eli se uudistaa ja siloittaa ihoa.

Voide myös vähentää silmänalusten tummuutta ja turvotusta, mikä itselleni tärkeää ja ehkäisee ohuen silmänympärysihon veltostumista.

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt sy-alueelle tarkoitettuja tuotteita ylähuulen yläpuolella, sillä se on myös alue jolla ikääntymisen helposti huomaa. Iho tosin ei ole siinä yhtä ohutta kuin sy-iholla, mutta koen että sekin alue vaatii erityistä hoitoa.

Tuote on hajusteeton.


Souffle Marin

Puhdistusvaahto

Voiko ihanampaa, ilmavaa puhdistusvaahtoa ollakaan. Kevyt, samettimainen vaahto on aivan ihana etenkin kun se pääsee kosketuksiin veden kanssa.

Tämä oli yksi parhaimpia vaahtoputsareita joita olen kokeillut ja varsin riittoisa.

Olen käyttänyt tätä pääasiassa kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa mutta myös sellaisenaan, jotta olen saanut parhaan mahdollisen kuvan tuotteesta ja puhdistustehosta.

Pääraaka-aineena vaahtoputsarissa on ruskoleväuute, jota merelliseksi sokeriksikin kutsutaan.
Ruskoleväuute suojaa ihoa, samalla kun vaahto puhdistaa ihoa.




Cyfolia Organic Lotion 2-in-1

Puhdistus-ja kasvovesi

Hellävarainen ja riittoisa kasvovesi, jolla voi puhdistaa sekä kasvo-että silmämeikin.

Itse käytin tätä puhdistuksen viimeisessä vaiheessa, sekä olen pyyhkinyt aamuisin kasvot puhdistusveteen kostutetulla vanulapulla.

Kasvovesi kirkastaa ja freshaa ihoa, sekä viimeistelee puhdistuksen.

Tykkään mahdollisimman neutraaleista, mieluiten tuoksuttomista kasvovesistä ja tämä on hyvin neutraali.

Tehoaineena toimii orgaaninen Cyfolia-levä, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä orgaaninen appelsiinivesi, joka siis sekä C-vitamiinin lähde että sillä on myös kirkastava vaikutus.




Kokonaisuutena Phytomer-tuotteet olivat juuri niin hyviä, kuin oletinkin eikä niitä suotta hehkuteta. 

Instagramissa on Phytomerin julkaisussa myös alennuskoodi, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää mikäli tuotteet kiinnostelee. Tuotteet löytyvät täältä Spashop.fi verkkokaupasta.

Oletko kenties tutustunut sarjan tuotteisiin? Tai käynyt Phytomer-kauneushoitolassa?

-Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥