tiistai 18. heinäkuuta 2023

Kosmetiikkatuotteet jotka mukana mökillä

Tervehdys möksältä, jossa olen jo viettänyt lähes kuukauden päivät paria kotipyrähdystä lukuunottamatta. Kesäisin tulee läträttyä kosmetiikan kanssa vähemmän kun kotona ollessa, mutta toki otin tännekin pienen arsenaalin purkkeja ja purnukoita.

Kesällä tuotteet saavat olla kevyempiä kuin muulloin, koska mun iho tuppaa olemaan rasvainen toisinkuin talvella. Täällä on mukana pari seerumia, tehoseerumi, sy-voide, kasvovoiteita pariakin erilaista, puhdistusbalm, kertisnaamioita ja aurinkosuojat.

Ziajasta tykkään ja ostin jo alkukesästä kasvovoiteen, seerumin ja kasvosuihkeen. Kaikki on jääneetkin käyttöön, mutta näissä on jonkin verran tuoksua ja siksi käytän niitä vain päivällä. Tykkään, että yötä vasten laitettavan voiteet ovat tuoksuiltaan mietoja.

BABÈn tuotteet sain yhteistyön kautta alkukesästä ja näitä olen käyttänyt iltaisin. Sarja on apteekkikosmetiikkaa ja vasta lanseerattu Suomessa. Itselläni on käytössä täsmätuote silmänalusille, seerumi ja kaksi erilaista voidetta joista käytän nyt liftaavaa voidetta. Sy-iholle käytän Avantin hoitavaa voidetta.

Aurinkosuojina mulla on sekä Ihana Luonto-sarjan fysikaaliset suojat, joista olenkin jo kertonut täällä ja after sun tuotteet joita käytän vartalolle, sekä byRailin kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja spf 30.


Lisäksi käytän vaihdellen Nivean sy-voidetta ja yöseerumia, koska ne ovat tuoksuiltaa mietoja ja yllättävän tehokkaita.


BYBI:n päivävoiteessa on myös spf30 joten jos lähden jonnekin, laitan tätä sillä tämä antaa mattaisen lopputuloksen eikä naama kiillä llainkaan, toisinkuin monissa aurinkosuojissa.


byRailin aurinkosuoja on näppärän kokoinen ja pumppupullosta on helppoa annostella. Tykkään aurinkosuojista jotka eivät jää kasvoille rasvaisen tuntuisiksi, vaan tuntuvat lähinnä kosteusvoiteella - siinäkin mielessä tämä on onnistunut tuote.


Ihoa tarvitsee myös kuoria ja siihen mulla on mukana Centifolian kuorinta. Kuorin kesäisin naaman kerran viikossa saunan yhteydessä, sillä lämpö avaa ihohuokosia ja lopputulos on siten parhain.


Myös muutama naamio on päässyt mökille mukaan, näitä käytän aina fiiliksen mukaan.



Vain putsari näytti puuttuvan tästä ja se on tällä hetkellä Cliniquen balm joka on osoittautunut varsin hyväksi.

Aika vähällä tulen täällä kesällä toimeen, meikkejä ei kulu tämänkään vertaa. Vain kulmaväriä ja huulikiiltoa.

Miten kesä vaikuttaa sun ihonhoitorutiineihin?

-Maikku


1 kommentti:

  1. Olipa kiva postaus! Mökillä ollessa ei tosiaan mitään meikkiä tulisi itsekään käytettyä, vaikka täällä kotona kaupungissa meikkaankin kesällä ihan normaalisti. Ziajan tuotteet on kivoja, samoin toi Bybin päivävoide alkoi kiinnostaa :) Me ollaan lähdössä pienelle reissulle elokuun alussa ja ajattelin itsekin kirjoittaa blogiin, että mitä kaikkea kosmetiikkaa sitä tuleekaan pakattua matkalle mukaan. Todennäköisesti ihan liikaa, kun aina ajattelen että "jos kuitenkin tarviin tätä tai tota" :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥