tiistai 25. heinäkuuta 2023

BABÈ uutta Suomessa

Sain alkukesästä Suomeen vasta lanseeratun BABÈ sarjan tuotteita tutustuttavaksi. Sarja on apteekkikosmetiikkaa ja itse tutustuin juuri omalle ikääntyvälle iholleni sopiviin anti age tuotteisiin.

Sarja on suosittu jo 55 maassa, joten olihan sen aikakin rantautua Suomeen. Tämä HealtyAging+ sarja on uuden sukupolven ihonhoitosarja, jossa synergisesti vaikuttavat monet tehoaineet: Biolin, prebiootti, karnosiili (antioksidantti), rohkosammakon putki, bakuchioli ja kapseloitu retinoli. Lisäksi ihoa kosteuttaa hyaluronihappo ja kollageeni sekä elastiini säilyttävät elastisen ja kiinteän ihon.

Tuotteet lupaavat uudistaa ihoa ja ehkäisytä ryppyjen syntymistä, sehän sopii! Sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Mulla on ollut käytössä kiinteyttävä-ja korjaava silmän-ja huultenympärys iholle tarkoitettu tehohoito, intensiivinen, energisoiva seerumi ikääntymisen merkkejä vastaan ja kaksi eri voidetta. Toinen liftaava, kosteuttava ja ihoa suojaava päivävoide jossa SPF30 ja toinen joka on ravitseva ja ihoa elvyttävä anti age hoitovoide ikääntyvälle iholle.






Tehohoito on aika ohutta, hyvin imeytyvää ja sitä on helppo annostella tuubista.
Seerumissa sen sijaan on voimakas tuoksu, minkä vuoksi en siitä erityisesti pitänyt vaikka olisikin kuinka tehokas. Tuoksu onneksi haihtui pian.
Kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa kaipaan hyvin kevyttä tuoksua tai hajuttomuutta.

Voiteista tykkään kummastakin, erityisesti liftaava voide saa ihon tuntumaan napakalta ja jatkan käyttöä.

Näitä tuotteita myy tosiaan vain apteekit.

Ootko jo kuullut BABE:sta?Tai käytätkö itse apteekkikosmetiikkaa?

Maikku



 

2 kommenttia:

  1. BABE on tuttu, olen kirjoitellut sarjan tuotteista blogiini jo vuonna 2014. Varsinkin atoopikoille tarkoitetut tuotteet on ihan huippuja. Silloin brändiä maahantoi Cadadia Oy, en tiedä kuka nykyään on maahantuoja. Joten sarjaa on saanut Suomesta aiemmin, mutta tässä välissä oli vuosien tauko, luultavasti sen vuoksi, että tuo edellinen maahantuoja lopetti tuonnin Suomeen. Joten ihan uudesta brändistä meillä ei kuitenkaan puhuta. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mielenkiintoinen tieto, sillä tarkistin asiakkaalta saamani briefin jossa mainittiin sarjan lanseerauksesta Suomeen mm tyyliin " Babé on nyt saapunut Suomeen " ja olen ollut ihan siinä uskossa että tämä täysin uutta meillä. Aina siis oppii uutta :) Kiva kuulla, että oot tykännyt sarjan tuotteista!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥