tiistai 30. toukokuuta 2023

Fysikaaliset aurinkosuojatuotteet - Ihana Luonto

*Kaupallinen yhteistyö Ihana Luonto kanssa, sisältää mainoslinkin

Kotimainen luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntä, kuten moni teistä blogini lukijoista jo tietääkin. Sain mahdollisuuden tutustua ihan uusiin aurinkosuojatuotteisiin, joita valmistaa ja myy kotimainen Ihana Luonto. Me suomalaiset ollaa monissa asioissa edelläkävijöitä ja täytyy sanoa etten tälläisiä fysikaalisia aurinkosuojia olisi voinut kuvitellakaan löytäväni ja vieläpä luonnonkosmetiikasta. 

Olen myyty.

Uudessa aurinkosuojalinjassa on 4 erilaista tuotetta ja vahvuutta:

Spf 20, Spf 30, Spf 50 ja Spf 50+

Sekä kaksi erilaista After sun suihketta, joista toinen sisältää rauhoittavaa luomu jogurttia ja toinen luomuvanilja jugurttia sekä luomu mentholia.

Tuotteet on kätevissä pulloissa, joista annostelu helppoa. Suloisena yksityiskohtana jokaisen pullon korkkiin on laitettu Ihana Luonto tarra sinetiksi.

Lyhyt info aurinkosuojaemulsioista:

 • Ei jätä valkoista pintaa iholle.
 • UVA & UVB -suoja / SPF50.
 • Sopii erityisesti herkälle ja herkästi auringossa palavalle iholle.
 • Ei nanopartikkeleita.
 • Dermatologisesti testattu.
 • Fysikaalinen aurinkosuoja.
 • Parabeeniton.
 • Sulfaatiton.
 • MPG-vapaa.
 • Luomu.
 • Eläinkokeeton.
 • Käsin valmistettu.
 • Valmistettu Suomessa.

Voin kertoa, että tuoksumaailma näissä on ihan omaa luokkaansa, että voisi kuvitellakaan levittäväsi tehokasta aurinkosuojaa/After Sunia, sillä tuoksut vievät sinut ihan uudelle levelille. Tule mukaan, vien sinut näiden saatesanojen saattelemana kohti uusia aurinkosuojia ja taivaallisia tuoksuja.

Jos muuten mietit mikä on fysikaalinen aurinkosuoja tai mitä ero sillä on kemialliseen aurinkosuojaan, niin lyhyesti fysikaalinen aurinkosuoja muodostaa iholle säteilyä heijastavan pinnan. Kemiallinen aurinkosuoja taasen muuttaa UV-säteilyn lämmöksi.

Etenkin lapsien ja herkkäihoisten kannattaa suosia fysikaalista aurinkosuojaa. Fysikaaliset aurinkosuojat eivät jätä ihoa valkoiseksi, kun ne ovat laadukkaita vaan silloin niissä on kevyt ja helposti levittyvä koostumus.
IHANA Luomu Jugurtti Aurinkosuojavoide Spf20


Kaikki aurinkosuojaemulsiot ovat käsin valmistettuja, kevyitä kasvoille ja vartalolle tarkoitettuja. Emulsioissa on aivan mieletön tuoksu, joka poikkeaa kaikista muista aiemmin käyttämistäni aurinkosuojista. Raikas ja herkullinen, pehmeän vaniljainen Minttu-Suklaa. Nam.


Voit valita ihotyyppisi ja tarpeesi mukaan aurinkosuojan spf 20, spf30 tai spf50. Itse käytän etenkin alkukesästä aina spf50, loppukesää kohti vaihdan spf 30 tai spf20 mutta esimerkiksi mieheni joka kärsii vitilikosta, johtuu käyttämään spf50 aina ulkoillessaan.

 

Nämä kaikki aurinkosuojaemulsiot ovat helppoja levittää ja ne kosteuttavat ihoa pitkään ja jättävät miellyttävän tunteen. Emulsio ei tahmaa vaan imeytyy iholle jo levitettäessä.

Aurinkovoide sisältää luomu jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä pantenolia ja E-vitamiinia.

 

Paitsi että voide suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteilyltä, se myös rauhoittaa ihoa sekä mikä tärkeintä,

ennaltaehkäisee auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja suojaa ilmansaasteita vastaan.

Aurinkovoide sisältää tehokkaasti kosteuttavia ja viilentäviä ainesosia, kuten luomu manteliöljyä ja karotiiniöljyä sekä luomu mentholia vähentäen liikahikoilua ja polttavan lämmön tunnetta.

 

Luomu jogurtti on luonnollinen laktoosin, proteiinien, kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde, se lisää tehokkaasti kosteutta ihon uloimmissa kerroksissa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Voiteen sisältämät Pantenoli ja E-vitamiini kosteuttavat ja ravitsevat ihoa, sekä antavat luonnollisen liiallista kuivumista estävän suojan iholle.

 

Tämä on ollut kyllä niin mieletön tuotelinja, että tätä suorastaan haluaa laittaa iholle, sillä aurinkosuojan lisäksi tuoksu saa suorastaan koukuttumaan. Kumpa voisin välittää sitä teillekin.

 IHANA Luomu Jugurtti Aurinkosuojavoide Spf50


  Sopii erityisesti herkälle ja herkästi auringossa palavalle iholle.

             IHANA Hajusteeton Luomu Jogurtti Aurinkosuojavoide SPF50+ 150ml


Sarjasta löytyy myös käsin valmistettu, suomalainen, hellävarainen hajusteeton aurinkosuojaemulsio lasten kasvoille ja vartalolle SPF50+.

 

Nopeasti imeytyvä, levitettävä lasten hajusteeton aurinkoemulsio kosteuttaa ihoa pitkään ja jättää miellyttävän tunteen.

Aurinkovoide sisältää luomu jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä pantenolia ja E-vitamiinia.

 

Rauhoittaa ja suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteilyltä.

Aurinkovoide suojaa lapsen herkkää ihoa tehokkaasti auringon aiheuttamilta vaurioilta ja palamiselta.

Aurinkovoide sisältää tehokkaasti kosteuttavia ja viilentäviä ainesosia, kuten luomu manteliöljyä ja karotiiniöljyä sekä luomu mentholia vähentäen auringon aiheuttaman polttavan lämmön tunnetta.

 

Luomu jogurtti on luonnollinen laktoosin, proteiinien, kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde,  se lisää tehokkaasti kosteutta ihon uloimmissa kerroksissa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Voiteen sisältämät Pantenoli ja E-vitamiini kosteuttavat ja ravitsevat ihoa, sekä antavat luonnollisen liiallista kuivumista estävän suojan iholle.

 

 • UVA & UVB -suoja / SPF50+.
 • Sopii erityisesti herkälle iholle / herkälle lapsen iholle.
 • Hajusteeton.

Annoin tämän tuotteen tyttärelle, joka on käyttänyt suojaa pikkumuruille.
IHANA Luomu Aloe Vera Menthol After Sun-suihke 150ml


Sarjasta löytyy myös käsin valmistettu, suomalainen kevyt kosteuttava sekä rauhoittava after sun -suihke kasvoille ja vartalolle.

 

Nopeasti imeytyvä, levitettävä suihke rauhoittaa, kosteuttaa ja viilentää ihoa pitkään jättäen miellyttävän tunteen auringonoton jälkeen. Mä käytän aina auringossa oleilun jälkeen after sunia ja sillä saa ihanan raikkaan tunteen iholle ja iho toipuu auringossa oleilusta nopeammin.

 

After sun -suihke sisältää luomu aloe veraa, joka uudistaa, rauhoittaa ja nopeuttaa auringon polttaman ihon parantumista ja palautumista, sekä Pantenolia ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat, ravitsevat, sekä suojaavat ihoa korjaten UV-säteiden aiheuttamia ikääntymisen merkkejä suojaten ilmansaasteita vastaan.

 

Suihke sisältää myös luomu mentholia, joka viilentää tehokkaasti helpottaen auringon polttamaa ihoa vähentäen epämiellyttävää kuumotusta.


Suihkepullo on näppärä, suihketta on näin helppo annostella ja suihke on tasainen.

 IHANA Luomu vanilja -jugurtti After Sun-suihke


Käsin valmistettu, suomalainen kevyt kosteuttava sekä rauhoittava after sun -suihke kasvoille ja vartalolle.

 

Nopeasti imeytyvä, levitettävä suihke kosteuttaa, palauttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa pitkään jättäen miellyttävän tunteen auringonoton jälkeen.

 

After sun -suihke sisältää rauhoittavaa luomu jogurttia, joka on luonnollinen proteiinien lähde, sekä Pantenolia ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat, ravitsevat, sekä suojaavat ihoa korjaten UV-säteiden aiheuttamia ikääntymisen merkkejä suojaten ilmansaasteita vastaan.

 

Luomu jogurtti lisää ja sitoo tehokkaasti kosteutta ihon uloimmissa kerroksissa sekä rauhoittaa ärtynyttä herkkää ihoa.

 

Suihke sisältää myös luomu manteliöljyä, joka ravitsee ja sitoo kosteutta, sekä luomu mentholia, jolla on viilentävä ja helpottava vaikutus auringon polttamalle iholle.

 

Voidaan säilyttää jääkaapissa viilentävän vaikutuksen tehostamiseksi.


After Sun-suihkeet:


 • Ei tuki ihohuokosia.
 • Syväkosteuttaa.
 • Ravitsee.
 • Rauhoittaa välittömästi.
 • Hoitaa kuivunutta ihoa.
 • Dermatologisesti testattu.
 • Parabeeniton.
 • Sulfaatiton.
 • MPG-vapaa.
 • Vegaaninen.
 • Luomu.
 • Eläinkokeeton.
 • Käsin valmistettu.
 • Valmistettu Suomessa.

 


Suihkepullo on näppärä, suihketta on näin helppo annostella ja suihke on tasainen. 


Sain teille alennuskoodin, jolla saatte kivan alennuksen Ihana Luonto-valikoiman tuotteista.


Alekoodilla: Mansikoita15


Saat -15% alennuksen koko Ihana Luonto valikoiman normaalihintaisista tuotteista. Alekoodi on voimassa 31.7.2023 saakka.


Muistakaahan käyttää aurinkosuojia, sillä meillä on vain tämä yksi iho 💛


-Maikku 


 


1 kommentti:

 1. Aurinkovoiteita meneekin jo ihan mukavasti. Kivasti näyttää olevan eri suojakertoimia tässä sarjassa.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥