tiistai 11. heinäkuuta 2023

Markettikosmetiikkaa - Revox Plex hiuksille

Olen pitkään miettinyt satsaamista Olaplexiin tuotteisiin ja siksi kai kiinnitinkin kaupassa huomion, kun purkissa luki Plex. Ei Olaplex vaan Revox Plex. Nappasin sitten hoitiksen ja shampoon kärryyn kun tuotteet sattuivat olemaan tarjouksessa. Huomasin muuten että mm. Lyko myy näitä, mikä yllätti.  Settiin taitaa kuulua kaikenkaikkiaan 5 tuotetta, mutta eiköhän näistä kahdestakin saa jo jonkinlaista kuvaa tuotteista. Nämä ovat hieman samantyylisiä ulkoasultaankin kuin Olaplexit, mikä lienee tarkoituskin mutta otin tuotteet käyttöön ja kerron nyt mitä olen näistä mieltä.


REVOX PLEX BOND CARE SHAMPOO & HOITOAINE

Alle teksti jonka löysin netistä:


"REVOX B77 PLEX SIDOS HOITO SHAMPOO on edistyneen REVOX B77 PLEX Hiusten Jälleenrakennus-järjestelmän 4.vaihe. Tämä ammattilaistason shampoo on kehitetty syvästi kosteuttamaan ja korjaamaan pörröisiä, vaurioituneita tai värikäsiteltyjä hiuksia ja ylläpitämään optimaalista vesitasapainoa. Käyttöohjeet: Käytä joka kerta, kun peset hiukset, tai heti REVOX B77 PLEX HIUSTEN TÄYDELLISTÄVÄ HOITO -käsittelyn jälkeen. 1. Kostuta hiukset tai huuhtele hyvin REVOX B77 PLEX HIUSTEN TÄYDELLISTÄVÄ HOITO, jos käytät sitä. 2. Levitä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, hiero hyvin vaahdoksi ja huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. 3. Käytä hoitoainetta tavalliseen tapaan. Parhaan tuloksen saat, kun käytät REVOX B77 PLEX SIDOSHOITO HOITOAINETTA tämän jälkeen."

Eli tarkoitus olis käyttää tätä viiden vaiheen tekniikkaa joka pesukerta, mutta musta se olisi kyllä liikaa vaadittu.
Shampoo vaahtoavaa hyvin ja sitä riittää pieni määrä pesukertaan. Se on hyvin pesevä ja tykkään pesutuntumasta sekä lopputuloksesta.

Hoitiskin vaikuttaa riittoisalta, sekin tuntuu hiuksia kosteuttavalta ja korjaavalta. Mä tiedän aina vasta hiusten harjausvaiheessa onko hoitis riittävän hoitava ja kosteuttava mun hiuksille ja tämä vaikuttaa lupaavalta.
Tosin tällä hetkellä mun hiukset on vähän liian pitkät ja latvoja pitäisi leikata reippaasti (kampaaja onkin jo varattu) siksi hiukset takkuuntuu helposti ja näitä käyttämällä oon saanut hyvin harjattua pesun jälkeen.







Ihan kelpo kaksikko, joita voisin hyvin ostaa toistekin. Mutta ehkä kuitenkin vain tarjouksesta sillä 260ml pullosta melkein kymppi marketissa on aika paljon.

Oletko jo kokeillut tuotteita?
Entä löytyykö sieltä niitä jotka vannovat Olaplexin nimeen?

Maikku


10 kommenttia:

  1. Olaplex (sitä varmaan tarkoitit Opaflexilla?) on Suomessa todella hyvin markkinoitu hiustenhoitosarja, jota ei kovinkaan paljoa ulkomailla edes tunneta. Kallis, ja aivan takuulla vastaavia tuotteita löytyy myös hinnaltaan halvempien tuotteiden kategoriasta.

    Revox taas on bulgarialainen brändi, johon kuuluu kaikenlaisten ihonhoitotuotteiden lisäksi myös hiustuotteita. Kummasti pullojen ulkonäkö noissa hiustuotteissa muistuttaa Olaplexiä :)

    Kirjoittelin joskus yhdestä ostamastani Revoxin kasvoseerumista täällä: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2022/12/mielenkiintoinen-halpisbrandi-revox-b77.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten mielenkiintoista, että näistä kaikkia muiden firmojen -plex -versioita on ilmestynyt markkinoille Olaplexin jälkeen. En edes osaa listata kaikkia...pitäisi varmaan tehdä pieni tutkimus niiden väitetyistä tehoaineista. Markkinoinnillisesti ilman muuta siinä kyllä ratsastetaan Olaplexin markkinoille saaneen raskaan koneiston (onnistuneitten) ponnistelujen tulosten siivellä.

      Poista
    2. Juuri sitä tarkoitin ja kävin korjaamassa kirjoitusvirheet (soriiii) :) Mun mielestä sarja on myös todella kallis ja siksi mä päädyin tätä kokeilemaankin. Toki en pysty vertaamaan tuotteita Olaplexiin kun en ole sitä kokeillut. Tää sarja muistuttaa kyllä hämäävän paljon Olaplexiä! Ainahan sitä suosittu tuote saa kilpailijoita, niin tässäkin.

      Poista
    3. No piankos sitä kirjoitusfiboja tulee! Mun piti oikein googlata, että onko tuonkin niminen brändi :D. Kaikesta kun ei pysy selvillä, ainakaan Suomen markkinoita koskien, kun en asu siellä. Kyllä noitten pullojen ulkoasu ja nimi tosiaan hyödyntää markkinoinnissa ja myynnissä Olaplexiä.

      Pitää vielä kertoa, että muutama vuosi sitten, kun asuin vielä Irkuissa, ei paikallinen, kuuluisa kampaamo edes ollut kuullut Olaplexistä, eli Suomessa on näköjään mennyt heidän (Olaplexin) markkinointinsa heittämällä läpi, mutta näin ei ole muualla Euroopassa. Ihmettelin hiukan, koska siellä yleensä kosmetiikka- ja hiustuotemarkkinoilla valikoima on paljon laajempi kuin Suomessa.

      Poista
  2. Käytän jatkossakin ennemmin Olaplexiä. Jos ostan marketista jotain muuta hoitavaa tai perusshampoota en aio ostaa feikki olaplexiä. Olaplexillä on patentoitu aineososa joka aidosti korjaa hiuksia, en tiedä onko tällä revoxilla sellaisia ainesosia incyssä oikeasti että se auttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patentoidahan voi ihan mitä tahansa, kuten entinen pomoni sanoi, vaikka tavan, millä pudottaa lyijykynän kädestään. Ei se patentti tehoa takaa. Ihan vaan vertauksen vuoksi voin kertoa, että lääkemolekyylitkin patentoidaan usein "varmuuden vuoksi" ennen kuin niiden (turvallisuutta tai) tehoa eri indikaatioissa edes aletaan tutkia.

      Muuten, tuosta Olaplexin patentoidusta ainesosasta, bis-aminopropyyli-diglykoli-dimaleaatista, ei löydy yhtään mitään tutkimusta koskien sitä, että se oikeasti korjaisi hiusta.

      Poista
    2. Mä en ajatellut näitä ostaessani että ostan feikkituotteita, vaikka nimi onkin samankaltainen ulkoasu mukaanlukien. Ajattelin, että tämä on Olaplexille ehkä vastaava markettituote, jos nyt mitään ajattelin :D Mä kyllä uskon Olaplex on erinomainen, koska sitä niin hehkutetaan.

      Poista
    3. Eivät nuo mitään feikkituotteita ole, per se, sillä niissä ei tietenkään ole voinut käyttää Olaplexin patentoimaa molekyyliä (vaikka, kuten sanoin, senkään toimivuudesta hiusta korjaavana aineena ei ole mitään tutkimusta joka sen osoittaisi). Tässä on vaan ns. "ratsastettu" Olaplexin maineella ja tehty pulloista Olaplexin pulloja muistuttavia, eli markkinoinnissa käytetään hyväksi toisen tuotteen aikaansaamaa hyvää mielikuvaa.

      Voihan tuo toimia ihan hyvinkin, ja jopa paremmin kuin Olaplex?

      Poista
    4. Nykyään tehdään niin paljon kopioita ja ihan väärennöksiä tunnetuista brändeistä, että oon samoilla linjoilla Katrin kaa ja tartun alkuperäiseen Olaplexiin. On muuten uskomattoman hyvä tuotesarja ja sopii mun blondatulle pitkälle hiukselle..ja käytän 2 kertaa viikossa ja pieni määrä riittää=). Mutta en ihmettele, että tästä tuli mieleen, että on markettiversio..monilla kampaamomerkeillä on ne markettipurkit kans.

      Poista
  3. Ei ole ennestään tuttuja tuotteita, mutta loman ja muuton jälkeen voisin kyllä ottaa hiuksien hyvinvoinnin tavoitteekseni.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle ❤️

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥