tiistai 4. heinäkuuta 2023

Toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Ollaan jo hyvän matkaa heinäkuun puolella, mutta ehkä voidaan silti vilkaista vielä toukokuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet? Nyt kesän aikana kerään talteen loppuneet, mutta teen niistä yhteisjulkaisun vasta elokuussa koska vietän aikaa enemmän mökillä kuin kotona ja jostain syystä en saa kesällä kulutettua juuri mitään, joten on parempi tehdä sitten kaikista loppuneista yhteinen kesäpostaus :)


KASVOT// Puhdistustuotteet


GARNIER silmämeikin puhdistusaine on luottotuote kuukaudesta toiseen, silloin kun mulle ei ole ripsipidennyksiä ja tämä on kyllä tehokasta tavaraa.

MARIO BADESCU kasvovesi oli aika pliisu siihen nähden mitä odotin. Tai en tiedä mitä odotin, mutta toki ihan loistava kasvovetenä mutten kokenut mitään elämyksiä tätä käyttäessä.



KASVOT//Ihonhoito



MEDIK8 C-vitamiini päivävoide oli ihanan kermaista ja varsin riittoisaa. Voisin ostaa uudestaan.

MEDIK8 A vitamiini yövoide on ollut myös riittoisaa, paksumpaa tavaraa kuin päivävoide mutta imeytyi iholle ihan hyvin ja voisin käyttää uudelleen tätäkin.

JOE BLASCO liftaava voide on kesäiholleni liian paksua mutta talvella tämä oli varsin näppärä kosteuttaja, voit lukea lisää täältä.

BIOTHERM aquasource kasvovoide on pyörinyt laatikossa pitkään ja otin sen keväällä käyttöön. En tykännyt yhtään voiteen voimakkaasta tuoksusta, onneksi kyseessä oli pieni purkki koska parin kokeilun jälkeen jouduin heittämään tämän pois.

Feel Free ihoa kirkastava tehoseerumi oli ihan jees, todella edullista luonnonkosmetiikkaa. Sopii omalle iholleni parhaiten kesällä käytettäväksi, koska seerumi on aika ohutta.

GLOW HUB naamiopuikko oli ihan susi jo syntyessään. Kierteissä oli jotain vikaa, eikä puikkoa saanut lisää. Itse naamiota pystyin kokeilemaan tämän vuoksi vain pari kertaa, ihan ok tavaraa mutta olisin mieluusti testannut sitä enemmän.



MEIKIT


CATRICE Cosmetics huulikiilto, lähti tosi nopeasti pois ja vähän ällö tuoksu.

BEAUTY MADE EASY huulivoide on kestänyt yöpöydällä pienen ikuisuuden mutta ollut aika hyvä ja kiva mustaherukan tuoksu.

PAESE Illuminating primer on yksi parhaita ihanan kevyen hohteen kasvoille antavia primereita ja tämä menee ehdottomasti jatkoon.



HIUSTEN HOITOTUOTTEET


GLISS Split Hair Miracle shampoo ja hoitis olivat ihan kivat markettituotteet, pesutulos ok ja voisin ostaa uudelleen.

ELVITAL Hyaluron plump hiusseerumi on kuin suihkutettava hoitis ja sain ihan hyvin kosteutusta hiuksille ja tämä helpotti myös kammattavuutta. Ostan uudestaan.

JUSTK Argan Oil hoitoaineen oon saanut joskus Goodieboxista ja se oli hiuksille yllättävän hyvä. Toi kiiltoa ja kosteutusta.

BATISTE Original kuivashampoo on hyvä kakkosvalinta jos Naturel tuoksua ei ole saatavilla. Miedohko tuoksu ja kuivashampoona vallan mainio.

BIOZELL muotoilusprayta pääsin kokeilemaan tasan kerran. Sen jälkeen suihkuosa jumiutui eikä pullosta tullut ulos pisaraakaan. Nyyh.


VARTALON HOITO


LAVISH CARE Banaanintuoksuinen suihkugeeli, joka oli juuri ihanaa kuin arvelinkin. Ihanan paksua, tuoksuvaa ja riittoisaa. Voisin ostaa uudestaan.

DOVE Derma Spa kevyesti itseruskettava voide, joka on mun luottotuote ympäri vuoden. Antaa iholle luonnollisen kauniin sävyn ja säännöllisesti käytettynä pidentää rusketuksen kestoa.



MUUT > Naamiot, näytteet


PIRKKA kasvojen puhdistuspyyhkeet, hyvä hintalaatusuhde!

TALIKA kosteuttavat silmänalus naamiot, käytin näitä kylmänä ja poistivat kyllä ihan hyvin turvotusta ja väsymyksen merkkejä.

EVOLVE kosteuttava kasvovoide näyte, paksuhko voide joka sopii kuivalle iholle.


Ihan kohtuumäärä loppuneita, 19 + minikokoinen tuote ja nämä näytteet. Harvoin on näin vähän loppuneita vaikka ymmärrän kyllä, että tämä on oikeasti monelle iso määrä.
'
Löytyikö tuttuja tuotteita? Entä ootko laskenut monta tuotetta sulla loppuu keskimäärin kuukauden aikana?

Ihanaa heinäkuun alkua💛

-Maikku


6 kommenttia:

  1. Oh nuo Glissin tuotteet, muistan kun noita tuli joskus Bette Boxissa. Luulisin että tykkäisin myös tuollaisesta banaanin tuoksuisesta suihkugeelistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin taisi tulla :) Musta niillä on ihan kivoja hiustuotteita! Banskun tuoksu on kyllä hyvä, etenkin jos se on aito, ei esanssinen.

      Poista
  2. Medik8 on tuttuja. Tykkään tosi paljon sarjan tuotteista. Lähes kaikki ihan huippuja. Mulla loppuu tosi vähän tuotteita, ehkä 1-2 tuotetta/kk. Käytän aika paljon samoja. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, että tykkäät! Miten ihmeessä saat käytettyä kosmetiikkaa noin säästäväisesti, kääk...mua ihan nolottaa tämä jäätävä määrä...

      Poista
  3. Kivoja loppuneita:) Noita Medik8 voiteita olisi kiva kokeilla joskus. Samoin tuo PAESEn pohjustaja kuulostaa kivalta. Onpa harmi, että tuo naamiopuikon pakkaus oli viallinen. Tuota olisi varmasti ollut ihan kiva testailla enemmän! Tuo banaanisuihkugeeli kuulostaa ihanan ylelliseltä<3 Tässä oli monta muutakin tuotetta, jotka vaikuttavat kiinnostavilta.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥