perjantai 27. tammikuuta 2023

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Olisi taas aika kaivaa roskista ja kurkistaa mitä tuotteita loppunut joulukuussa! Nyt koitan keskittyä käyttämään pois kaikki vajaat/avatut tuotteet, jotta pääsen käsiksi jemmoihini. Paljon kivoja tuotteita odottaa käyttöä, mutta tuotteet kuluvat t o d e l l a hitaasti jos käytän samaan aikaan montaa samantyyppistä tuotetta.

Mutta aletaampas käymään näitä läpi.


Ihonhoito//kasvovedet

Phycisians Formula The Essence of healty kasvo ja viimeistelysuihke oli tosi hyvä, hento tasainen, miellyttävä suihke. Sopii niin kosteutukseen kuin meikin kiinnitykseen. Voisin ostaa uudelleen.

Flow Cosmetics Kamomilla& Probiootti kasvovesi saattaa jakaa mielipiteitä, sillä se tuoksuu hieman oudolle. Sopii hyvin ärtyneelle ja herkälle iholle, sekä hiuspohjalle. Taattua laatua, mutta tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä. Tasainen sumu, josta tykkäsin.

byRaili Pro Glow kasvovedessä on Phycisiansin kasvovettä kosteampi suihke, mutta se on silti loistava suihke tuomaan kasvoille kosteutta ja hehkua.


Ihonhoito


Filorga Oxygen-Glow kasvovoide on ihan mieletön! Sillä saa samantien kevyen liftauksen kasvoille ja upean hohteen kosteutuksen lisäksi. Tämä meni mun kasvovoide suosikeissa kärkeen.

Filorga-Lift Designer seerumi vähintään yhtä hyvä kuin ylläoleva kasvovoide, jatkoon.

Filorga-Lift Structure kasvovoide oli myös hyvä meikin alle, muttei annan samanlaista hohtoa kuin tuo ylempi.

Filorge- Global repail voidetta käytin öisin, se teki ihosta ihanan tuntuisen.

Yhteenvetona mainittava, että Filorga nousi synteettisen ihonhoidon osalta ihan kärkeen ja tulen käyttämään tuotteita jatkossakin.


Ihonhoito


Elizavecca peel-off naamiosta ei tullut suosikkini, sillä naamio oli koostumukseltaan kummallisen tahmaista ja siksi sitä oli hieman vaikea levittää. Se nappasi myös ihoon niin kovasti kiinni, että poistaminen oli lähes kivuliasta.

Disney wild berry naamio oli ihana höpönhöpö, mutta tulipa kokeiltua.

Havu huulinaamioon ihastuin täysin. Käytin tätä yötä vasten ja se piti hyvin huulet kosteina aamuun asti.

Avant puhdistusgeeli oli ihan jees, mutta pidemmässä käytössä alkoi ärsyttää putsarin saippuamaisuus.

Schaubens perfect Skin yksittäispakatut tiivisteet olivat näppäriä. Näillä sai luotua kauniin tasaisen sävyn iholle ilman primeriä tai meikkivoidetta.


Hiukset


Maui Bamboo Fibers hoitoaine oli hienoinen pettymys, muiden kokeilemani tuotteiden oltua tosi hyviä. Tämä ei ollut hiuksilleni riittävän kosteuttava ja tuoksukin hyvin mieto, tylsäkin.

Herbal Essence repair hoitoaine on noussut markettikosmetiikan yhdeksi lempituotteeksi ja olenkin näitä jo muutaman kerran ostanut uudelleen.

XZ hoitoaine kahvi-kinuski kuulostaa ihanalle ja olikin alkuun, mutta kyllästyin tähän nopeasti.

Schwarzkoft GLISS Aqua revive hoitoainesuihke oli tehokas takkutukan pelastaja. Tykkään näistä Glissin hoitissuihkeista, edullisia ja helpottaa hiusten harjausta suihkun jälkeen.


Vartalonhoito


Nivea Fresh Blends suihkusaippua vadelman tuoksuisena on niiiiiiiin hyvä! Ylipäätään tämä Nivean uusi suihkusaippua on onnistunut, kaikissa tuoksuissa ja näitäkin jo useamman kerran ostanut.


Vartalo


True Organic deo toimii! Pitää hajut poissa ja tuoksu on lähes olematon eli sopii loistavasti tuoksuherkille.


Vartalo


Banna ananasvoide oli tuliainen thaikkulasta, tuoksu oli todella hyvä mutta muutoin ihan perus kosteusvoide.

Apobasen kevyt perusvoide oli täydellinen vartalonhoitoon.


Naamiot//näytteet


Miqura silver glitter naamio oli ihan hauska mutta tykkään enempi kosteuttavista naamioista, sillä ilmeisesti glitterpinnan takia naamio ei tuntunut niin kosteuttavalta kuin monet muut.

VITVIT kangasnaamio oli kirkkaanvihreä ja hieman huonosti istuva, kosteuttava vaikutus ihan ok muttei jatkoon.

Double Serum taasen oli tosi ihanaa ja voisin käyttää enemmänkin kuin näytteiden verran.

Kadalys puhdistusgeeli oli yllättävän hyvä, ensivaikutelma siis mieluinen.

Loppuneita oli 20 kpl+naamiot eli aika kohtuullisesti moniin muihin kuukausiin nähden.

Edelleen aion tänä vuonna käyttää jemmoja pois ja jos jokin tuote ei sovi itselle, luovun siitä suosiolla ennemmin kuin jätän purkit nurkkiin pyörimään. Joten loppuneita on luvassa tasaiseen tahtiin.

Kertyykö sulla jemmaan kosmetiikkaa?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Paljon loppui tuotteita! Ei ollut muuten yhtään tuotetta, jota olis itselläni kaapissa, tässä näin :) Filorga vaikuttaa kivalta, mutta yhtä tehokkaita ja hyviä tuotteita saa edullisemmin K-Beauty puolelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aika paljon loppui ja nyt tuntuu ettei tammikuussa ole loppunut kuin muutama. Mä tykkään K Beautysta myös, en vain ole kaikista testaamistani kasvovoiteista vielä löytänyt Filorgan voittanutta mutta niitäkin varmaan on :) Mun on ollut vaikea löytää sopivaa kasvovoidetta sillä sen pitää olla riittävän ohut, kuitenkin kosteuttava, mielellään kiinteyttävä, lähempänä geelimäistä kuin paksua ja mieluiten hieman hohtoa antavaa, siinäpä sitä onkin vaatimuksia :) Mutta jos sulla on jokin mitä suosittelen, niin kerro ihmeessä!

      Poista
  2. Kasvovoiteita on kertynyt eniten jemmaan, koska haluan aina testailla erilaisia tuotteita. Muuten en oikeastaan ostele ylimääräisiä kosmetiikkatuotteita :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin niitä on jokunen ja kun ne kuluu aika hitaasti niin niitä kertyy. Ihanaa viikkistä myös Outi <3

      Poista
  3. Melkoinen määrä loppuneita! Gliss-suihkeet on ihania, mullakin on tällä hetkellä käytössä yksi sellainen :) Ihanaa, että oot löytänyt Filorgasta noin hyvin sun iholle ja tarpeisiin sopivia tuotteita<3 Ja toi on myös ihan totta, että tuotteet kuluu tajuttoman hitaasti, jos kerralla on useampi samaan kategoriaan kuuluva tuote avattuna. Oon nyt tietoisesti koittanut välttää sitä, mutta edelleen mullakin olisi tossa parannettavaa. Pikkuhiljaa kuitenkin edistystä tapahtuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olihan niitä taas:) Mä käyn jatkuvaa taistelua käyttäsinkö vain 1-2 samankaltaista tuotetta samaan aikaan vai useampaa, koska välillä tuntuu ettei mikään lopu ikinä mutta näistä postauksistahan sen näkee, että kyllä ne myös loppuu :D

      Poista
  4. Vartalovoiteita on joskus jäänyt, mutta muuten taitaa kaikki tulla käytettyä. Vartalovoiteita vaan siksi, että olen halunnut kokeilla uusia voiteita ja etsinyt sitä napakymppiä, parasta ja miellyttävintä käyttää.

    VastaaPoista
  5. Herbal Essence tuotteet ovat ihania ja mikä parasta on niiden tuoksu - voisin melkein pökertyä, koska niin taivaallisia.

    Olen vähentänyt jemmailua, mutta muutama tuote (ihonhoito) odottaa korkkausta.

    Ihanaa sunnuntaita Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥