tiistai 24. tammikuuta 2023

Kolme asiaa

Tämä kiva Kolme asiaa postausidea on ollut Outin ja Jonnan blogeissa, joista tämän löysin ja toki piti tehdä itsekin.

KOLME ASIAA JOIDEN TEKEMISTÄ OLET LYKÄNNYT:

Astiakaapin siivous ja Muumimukien siirtäminen kaapista toiseen. Muistan asian aina kun avaan astiakaapin, eli joka päivä monta kertaa ja sitten taas unohdan.

Lakun pesu, sillä tiedän ettei neiti tykkää siitä ja kai säälistä muka joka viikonloppu sen unohdan. Nyt kun koiria ei ole syksyn jälkeen trimmattu, turkkia on kyllä välillä pestävä.

Varpaankynsien lakkaus. Mistä se johtuukin että talvella sitä ei saa aikaiseksi, vaikka sen muistan joka ilta suihkussa käydessäni.


KOLME ASIAA JOITA KAIPAAN:

Mökkielämä, on jo niin ikävä mökille että melkein lasken päiviä. Kuulin radioista taannoin että vappuun on enää 100 päivää ja se lohdutti. Nyt ei ole enää sitäkään, mutta on kiva ajatella että ens kuun jälkeen on jo maaliskuu. Tammikuu tuntuu vauhdikkaan loppuvuoden jälkeen etenevän etanan vauhdilla.

Hoikkaa minää, joka jaksoi hyppelehtiä kevyesti kiveltä toiselle, noukkia sukat notkeasti ja sujahti mekkoon kuin mekkoon. Mutta tämä on työn alla, hitaasti mutta varmasti.

Tietenkin kaipaan myös kesää, valoa ja lämpöä. Valoisia iltoja, pitkiä päiviä, luonnon värejä, pitkiä lenkkejä koirien kanssa, auringonlaskuja, lintujen laulua. Jopa kesäistä sateenropinaa ja ukkosmyrskyjä.


KOLME ASIAA JOTKA OLEN PANNUT MERKILLE:

Some, jossa puhutaan  joskus niin rumasti ettei mitään järkeä. Olen jopa itse saanut joskus viestejä, jollaisia en koskaan lähettäisi kenellekään. En ilkeitä tai vihaisia, mutta sellaisia hyvin töykeitä tai arvostelevia, joiden lähettäjä ei ole hetkeäkään miettinyt mitä sanoo. 

Edelleen some, jossa halutaan tukea keinolla millä hyvänsä omaa näkökulmaa (milloin mihinkin) keräämällä ympärille joukko samanhenkisiä ja liiskataan kaikki jotka ovat eri mieltä.

Pidentyneet päivät, sillä valoisaa on pitkälle iltapäivään ja se on ihanaa.KOLME ASIAA JOTKA TEKEVÄT MINUT ILOISEKSI:

Oma perhe, mies, lapset ja lapsenlapset. Joka kerta kun vietetään aikaa yhdessä, koen heistä suurta iloa ja on suuri iloa saada olla osana heidän elämää. Mulle molemmat mummoni ovat olleet lapsuudessani tosi tärkeitä itselleni ja toivoisin myös, että voisin olla omille lapsenlapsilleni yhtä tärkeä, kuin omani ovat olleet mulle.

Koirat, tai ylipäätään eläimet mutta luonnollisesti eniten omani. Joka aamu tunnen iloa, kun saan aamupesut vuorotellen jokaiselta ja pitkin päivää rapsutteluhetkistä, ulkoiluretkistä ja yhdessäolosta. Kun vietän paljon aikaa kotona töitä tehden, koirat ovat karvaisia työkavereitani ja ulkoillessa personal trainereita.

Juoksumatto, sillä nyt ulkoilu tai liikunta ei ole kelistä kiinni. On myös ihanaa kuunnella samalla musiikkia, koska myös siitä tulen hyvälle tuulelle.

KOLME ASIAA JOITA SUOSITTELEN:

Ekana tulee mielen juoksumatto, koska se on ollut itselleni niin hyvä hankinta. Mahtuu aika pieneen tilaan, on käytännöllinen, mahdollistaa liikunnan säällä kuin säällä ja sillä voi kävellä, hölkätä tai juosta ihan oman kunnon ja viitsimisen mukaan.

Itkukana, ihan superhelppo ja herkullinen resepti, jonka ajattelin jakaa myös tänne joku päivä, sillä meidän perhe ihastui siihen kertaheitolla.

Suosittelen myös mahdollisuuksien mukaan siivoamaan jo torstaina, jotta perjantaina saat työviikon päätyttyä rentoutua samantien eikä viikkosiivous vie aikaa viikonlopulta. Itse koitan pyrkiä tähän ja perjantaina on kiva kauppareissun jälkeen siirtyä viikonloppu moodiin puhtaassa kodissa.


KOLME ASIAA JOTKA HALUAN TEHDÄ PIAN:

Varata ajan kauneushoitolaan, sillä sain synttärilahjaksi lahjakortin jonka ajattelin pian käyttää.

Siivota tuon astiakaapin, joka ollut pitkään to do-listalla.

Syödä iltapalaa, eli juoda ison kupillisen Roibois teetä ja syödä muutaman hapankorpun.


Tämän saa halutessaan napata mukaansa :)  Löytyikö samaistuspintaa?

Ihanaa talvipäivää,Maikku

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva :) Some ei kyllä tee kenellekään hyvää! Se on vähän sellanen aikuisten kiusauksen avoin paikka, jossa tahallaan suututaan, ärsyynnytään, ollaan pikkutarkkoja jne.
  Täällä myös koiran pesua päätin siirtää viime viikonloppuna.. Kohta Vappukin joutuu pesulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somea pitää osata annostella ja katsoa tietyllä silmällä, osa asioista on hyvä ohittaa läpi sormien ja monta kertaa harkita pari kertaa ennenkuin kommentoi, ettei asiaa vain ymmärretä väärin tai joskus jopa olla kommentoimatta kokonaan. Meilläkin koirien pesu odottaa edelleen, jospa huomenna :D

   Poista
 2. Tosi kiva, et säkin teit tän. Miten voikaan olla niin vaikea järjestää astiakaappia. 😅
  Kivaa viikon jatkoa sinne. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta, koitan senkin saada tänä viikonloppuna hoidettua :) Mukavaa viikonloppua❤️

   Poista
 3. Kyllä löytyy samaistumispintaa :) Ihana Maikku <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥