tiistai 10. tammikuuta 2023

Pyhää lootusta ja kiinan jujubaa - huumaava The Ritual Of Jing

Sain The Ritual of Jing-tuotteita synttärilahjaksi ja ajattelin esitellä ne täälläkin, koska tiedän teitä Ritualsin rakastajia olevan muitakin. Ritualsin kaikki tuoksulinjat eroavat hyvin paljon toisistaan, mikä on minusta vain kiva. Voisi ajatella että vihreä viestii voimakkuudesta, ehkä yrttisyydestä mutta mitä vielä. Tässä tuoksu on lempeä, aisteja hivelevä, sisältäähän se lootusta ja kiinan jujubaa eikä se ole lainkaan liian voimakas.

The Rituals of Jing on saanut alkunsa jingistä, muinaisesta kiinalaisesta rauhaa, hilaisuutta ja rauhallisuutta edustavasta käsitteestä. Tuotteet auttavat löytämään polkusi sisäiseen rauhaa ja vaalimana rauhan ja rauhallisuuden taitoa.

Itseasiassa rauhoittuminen onkin taitolaji, silloin kun stressi pyrkii ottamaan vallan tai kiire vaatii veronsa. Tuoksuilla on ihmeellinen voima ja ne todellakin rauhoittavat.
 


Vartalonkuorinta on viikottainen rituaalini ja tykkään että suihkuhetki kuorintoineen on täynnä ihania tuoksuja. Tässä suolakuorinnassa on 96% luonnollista alkuperää olevia ainesosia, magnesiumia ja sekoitus erilaisia täyteläisiä öljyjä.

Kuorinta paitsi poistaa kuollutta ihosolukkoa, se tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa sitä. Mä hieron kuorinta-aineen iholle pyörivin liikkein ja lopulta huuhtelen lämpimällä vedellä. Iho ei välttämättä edes kuorinnan jälkeen tarvitse kosteusvoiteita.


Käsivoidetta kuluu ympäri vuoden, mutta etenkin näin talvella. Tässä käsibalsamissa on täydellinen koostumus, se levittyy hyvin ja jättää kädet pitkäksi aikaa hyvin kosteutetuiksi tuoksumatta kuitenkaan liikaa. Siis tuoksuu kyllä ja ihanasti tuoksuukin, muttei ärsytä lainkaan.

Mä inhoan sitää tunnetta kun kynsien ympäryksen iho kovettuu ja sormenpäät karhenee, tämä pehmentää ja hoitaa nimenomaan näitä. Tuoksu on ihastuttavan lämmin ja yhdellä sanalla miellyttävä. Käsiä tekee mieli rasvata ihan jo pelkästään tuoksunkin takia.

Pumppupullosta on myös helppo annostella.
Ritualsin suihkushampoot ovat ihania, vaahto hellii ihoa ja tuoksut mieltä. Suihkuvaahto on aluksi geelimäistä mutta muuttuu veden kanssa vaahdoksi. Voisin käyttää Ritualsin suihkuvaahtoja aina, niin miellyttäviä ne ovat ja varsin riittoisiakin.Tämä The Ritual Of Jing tuoksulinja on hyvin onnistunut ja olisi kiva kokeilla huonetuoksua ja käsisaippuaa. Hyvä syy piipahtaa itsekin Ritualsilla taas joku kerta.

Onko tämä tuoksulinja jo sulle tuttu?
Entä mistä Ritualsin tuotteita tykkäät eniten?

-Maikku

 

2 kommenttia:

  1. Tämä sarja täytyy pitää mielessä, kuulostaa todella hyvältä<3 Ritualsin suihkuvaahdot on ihania, samoin kuorinnoista oon pitänyt :) Jonkun käsivoiteenkin oon käyttänyt, mutten yhtään muista mitä mieltä siitä olin :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa hyvältä sarjalta. Ei ole aiemmin tuttu sarja minulle.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥