perjantai 8. heinäkuuta 2022

Magnesiumia unettomalle

*Tuotteet saatu

Olen kokeillut unettomuuteen kaikenlaista ja yksi niistä on tämä magnesiumvoide, joka on tarkoitettu erityisesti nukahtamisen helpottamiseen ja samalla sheapuunvoi ja antioksidanttinen E-vitamiini hoitavat ja kosteuttavat.

Magnesiumvoide sisältää luontaisesti rentouttavan magnesiumin lisäksi kamomillan ja laventelin tunn rauhoittavia eteerisiä öljyjä ja tuoksuukin jo ihanan rauhoittavalta.

Voide rentouttaa väsyneitä lihaksia, rauhoittavaa aisteja ja mieltä, mikä edesauttaa sekä nukahtamista että mahdollistaa syvemmän unen. Voisin kuvitella, että urheilevalle tämä on loistava kovan treenin jälkeen.

Mä kärsin aika ajoin levottomista jaloista, samoin mieheni ja niitäkin voi helpottaa magnesiumvoiteen avulla. Voidetta  voi levittää iltaisin esim vain jaloille jos kärsii levottomista jaloista tai koko vartalolle, kuten itse teen.

5 ml eli n. teelusikallinen sisältää 120 mg erittäin puhdasta, korkealaatuista magnesiumia.

Vegaaninen. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.





En tiedä onko voiteesta apua nukahtamiseen, mutta mieltä tuoksu rauhoittaa, enkä ole kertaakaan kärsinyt levottomista jaloista tämän käytön aikana.

Tätä saa myös lapsille ja voisin ajatella, että kasvukivuista kärsivä lapsi saattaa hyötyä tästä.

Onko siellä levottomista jaloista kärsiviä?
Jos, niin mikä sulla auttaa niihin?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Joskus käytin selässä oleviin lihasjumeihin, mutta just nyt ei ole ollut käytössä. Oli semmonen magnesium suihke joka suihkutettin ja kädellä pystyi vielä sitten hieromaan että imeytyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon itseasiassa käyttänyt suihketta selkään myös silloin kun se oli kipeä :)

      Poista
  2. Mulle kylmät jalkasuihkut on auttaneet ja magnesium suihke.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥