tiistai 12. heinäkuuta 2022

Arvonnan voittaja ja blogin päivittyminen jatkossa

 Hei Ihanat ja kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille💗

Tästä on hyvä jatkaa. Olen kuullut usealta taholta, että etenkin kauneusblogit ovat vähentyneet ja moni lopettanut. Uskon Instagramin ja TikTokin olevat näihin suuri syy, mutta mä lupaan kirjoitella blogia tulevaisuudessakin muiden some-kanavien rinnalla.

Instagram ja TikTok on enemmän tiivistä sisältöä varten ja tänne blogin puolelle pääsee kertomaan mm tuotteista ja omista käyttökokemuksista paljon laajemmin ja koen että sekin on teille monelle tärkeää.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet eivät silti valitettavasti ole palaamassa tänne, sillä juuri niiden postausten kirjoittaminen on yksi työläimpiä ja jostakin on tingittävä.

Nyt heinä-elokuussa blogi päivittyy pääsääntöisesti vain tiistaisin, mutta myös joitain perjantai-julkaisuja on tulossa. Syksystä eteenpäin pyrin postaamaan 1-2 krt viikossa eli postaustahti  jää näillä näkymin pysyväksi.

Haluan pitää tämän bloggaamisen mieluisana ja siksi hieman harvempi postaustahti antaa tilaa luovuudelle, eikä tarvitse olla kokoajan miettimässä mistä seuraavaksi kirjoittaisin. Olen työnikin puolesta  paljon somessa, saati omien somekanavien, joten jostain on tingittävä jotta ehdin elää sitä oikeaa elämää joka on somen ulkopuolella.
 


 Mutta jos sulla on jotakin aihetoiveita, mistä haluaisit mun kertovat tai tuotteita jotka sua kiinnostaisi, niin kerro kommenttikentässä. Teitä varten mä tällä olen💗

Sitten arvontaan, johon osallistuitte mukavasti, Random number generaattori arpoi voittajaksi Satu.K.
Olen ollut Satuun yhteydessä, onnea vielä näinkin🌻

Kauniita kesäpäiviä ja aurinkoa,
Maikku

10 kommenttia:

  1. Jee kiitos kiitos vielä tätäkin kautta! ❤️ Just kirjoitin Lindan (lipsticklove) kommenttiin kuin sitä on huono kommentoimaan ja surettaa kun blogit hiljenevät. Itse oon kyllä Instagramissa, mutta blogit on se mistä yleensä tuotesuositukset luen. :) Kiitos kun kirjoitat! Luen kaikenlaisia postauksia, mitä kirjottelet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, itsekin luen enemmän kun kommentoin mutta koitan muistaa aina välillä jättää kommentin kun tiedän bloggaajan kuitenkin niitä arvostavan <3 Ja ihana kuulla että tykkäät lukea kaikenlaisia postauksia, tämä blogi onkin vähän sellainen sekametelisoppa :D Kiitos että Olet <3

      Poista
  2. Kuulostaa tutulta toi, että jostain on pakko tinkiä. Itse tingin IG:stä, kun en tällä hetkellä osaa/halua/jaksa toteuttaa muutenkaan siellä sellaista sisältöä (mm. reelsit), jotka toisivat sitä näkyvyyttä. Pelkät kuvat tuntuvat olevan yhtä tyhjän kanssa, kun ne eivät tavoita ihmisiä eikä niille tule tykkäyksiäkään enää. Panostan mieluummin blogiin :) Kiva että kuitenkin jatkat postailua edelleen<3

    Koin itsekin muuten joskus vuosia sitten loppuneista kirjoittamisen työlääksi, kunnes tajusin helpottaa omaa taakkaani kirjoittamalla jokaisesta purnukasta arvion heti, kun tuote on loppunut enkä odottanut kuukauden loppuun, jolloin olisi pitänyt käydä kaikki purkit läpi yhdeltä istumalta. Olisin todennäköisesti itsekin lopettanut niistä kirjoittamisen, jos en olisi tota hoksannut, mutta eipä toikaan tapa kaikkea helpotusta tuo ja ties vaikka olisit niin jo tehnytkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ymmärrän sua! Reelsit on työläitä, vaikka niillä saisi parhaiten näkyvyyttä. Kuluvan vuoden aikana näkyvyys on monilla laskenut ja se kieltämättä turhauttaa. Täällä blogimaailmassa sen sijaan luvut on aika samanlaisia tai hivenen nousevia kuukaudesta toiseen, se ilahduttaa ja motivoi jatkamaan.

      Tuo on muuten hyvä pointti, kirjoittaa arvio heti kun purkki tyhjä. Täytyy miettiä josko vielä kuitenkin palaisin niitä tänne kirjoittamaan. Kiitos vinkistä <3

      Poista
  3. Erinomainen suunnitelma somen suhteen. Täällä blogipostausten äärellä myös ollaan!

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia kesästä! :) On toki kiva jakaa kuvia ja asioita elämästään somessa mutta tuntuu myös tuon IG:n aina tökkivän, talvella jaksaa päivitellä enemmän kun on sohvan pohjalla. En muutenkaan koe olevani tarpeeksi hip tai trendy että alkaisin siellä bloggaamaan. Ja mun blogi on todella suosittu, vaikka perustin sen vasta 2019! Jatkan ehdottomasti myös bloggaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on vähän kausiluontoista. Mä koen että blogin päivittäminen on kesällä haastavampaa, otan kyllä kesäisin enemmän kuvia mutta jaksan istua koneella vähemmän ja instaa tulee siksi päivitettyä silloin enempi.

      Sulla on kiva blogi ja sitä on mukava lukea :)

      Poista
  5. Oikein paljon onnea voittajalle. Minä olen kohta vuoden verran postaillut kaksi postausta viikossa tahdilla. Kivasti jää aikaa muuhunkin elämiseen. Pitäisi vielä opetella tuon instan käyttöä paremmin :), Tik Tok on mun suosikkijuttu tällä hetkellä, vaikka en sinne mitään blogiin liittyviä juttuja tee.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tuo tahti on oikein hyvä :) Somekanavia on niin paljon, ettei oikein kaikissa voi olla täysin mukana vaan jokainen löytää ne omat juttunsa. Sulla onkin kivoja TikTok-videoita <3 >Ihanaa iltaa Outi!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥