tiistai 19. heinäkuuta 2022

MADARA SOS kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Mádara on mulle aika tuttu ihonhoitosarja ja olen tykännyt siitä kautta linjan. SOS-sarjasta ole kokeillut yksittäisiä tuotteita ja nyt sain testattavaksi kolme sarjan helmeä-

Mádaran SOS Hydration on nimensä mukaisesti kosteuttava linja, kun iho tarvitsee nopeasti tehokasta kosteutusta. SOS-linja tuo apua erityisesti ihon kuivuuteen. 

Tällä kertaa testiin pääsi:

💗Ruusugeeli

💗Seerumi

💗Syväkostettava voide

 

Mádara Hydra Intense Rose Jelly - ruusugeeli


Ruusugeeli kuulostaa jo sellaisenaan ihanalta ja olenkin Madaran kosteuttavia geelivoiteita käyttänyt pariakin erilaista ja ne ovat olleet kyllä tehokkaita. Tässä geelivoiteessa on luomulaatuista ruusuvettä ja geeli on ihastuttavat kevyt ja öljytön, silti se kosteuttaa ihoa syvältä ja samalla rauhoittaa jos ihosi on kuiva tai stressaantunut.

Tässä geelissä taikoja tekee superkosteuttava hyaluronihappo, ihoa matkivat kosteuttavat ja bio-fermentoidut sokerit. Probioottinen laktobasilli-lysaatti tasapainottaa ihon omaa mikrobiomia ja vahvistaa sitä. Kuten ehkä jo tiedättekin, tykkään ihonhoidossa ylipäätään geelimäisistä tuotteista, ehkä siksi että ne imeytyvät tehokkaasti ja jättävät kosteuttavan tunteen pitkäksi aikaa.

Tämä on aika samanlainen geeli kuin aiemmin Madaralta käyttämäni, erona hentoinen ruusun tuoksu mutta ihan yhtä ihana kosteuttaja kuin nuo muutkin.



Mádara Hydra Repair Intensive Serum

Kun taika-aineina ovat hyaluronihappo, pellavansiemen-ja pioniuute, ei ihme että iho hehkuu täyteläisenä tämän seerumin jäljiltä.

Seerumi on optimaalinen palauttamaan ihon kosteustasapainon normaaliksi. Se on voittanut parhaan luonnonkosmetikkatuotteet palkinnon Sveitsissä ja oli ANNBELLE Prix de Beautè 2017 voittaja kategoriassa Prestigious ja Popular kosmetiikka.

Seerumi imeytyy nopeasti, mikä on mun mielestä tärkeää ja tykkään taputella seerumin puhtaille kasvoille, joskus myös kerrostaa jos iho tuntuu sitä tarvitsevan.

Erityisesti ikääntyvä iho hyötyy antioksidanteista ja pioniuutteessa on juurikin paljon näitä antioksidantteja.

Aivan ihana seerumi
💗



Mádara Hydra Regharge cream

Tätä olen itseasiassa käyttänyt aiemminkin ja voide on tehokas kosteuttaja, samalla se rauhoittaa ihoa.

Pumppupullosta annostelu on helppoa ja voide on yllättävän riittoisaa. Tässäkin tehoaineena on pioniuute, jolla on tosiaan hyviä, vahvoja ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Myöskin punajuuren betaiini toimii yksiin hyalunihapon kanssa ja yhdessä ne auttavat ihoa hehkumaan.

Voide on mukavan kevyttä ja sopii myös kesäkäyttöön.



Madara ei pettänyt tälläkään kertaa, luotettavaa ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet ovat sellaisia, jotka voisivat päätyä ihan vakituiseen käyttöön.

Ootko sä kokeillut SOS-linjan tuotteita?

Maikku



7 kommenttia:

  1. Toivottavasti tuo Rose Jelly myös tuoksuu ihanasti ruusuilta. Tuo varmasti on ihana ja tuo myös viilentävän tunteen. Haluaisin kokeilla joskus vielä Madaran tuotteita, mutta ne ovat oikein tyyriitä. Desing tuotteissa on upea ja ne kuullostavat ihanilta! Ehkä joskus jostain super-alesta vaikka black fridayna voisi näitä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuu se, muttei kovin vahvasti mikä on musta vain hyvä :) Mutta tosiaan nyt kesällä ihana kosteuttaja ja viilentäjä iholle. Voisinkin säilyttää jääkaapissa ja kuinka se viilentäisi jääkaappikylmänä :D Näissä on tyylikäs design, mutta oon samaa mieltä että aika arvokkaita.

      Poista
  2. Toi seerumi on yksi mun luottotuote<3 Pari-kolme pulloa oon käyttänyt ja talveksi täytyy varmaan taas ostaa uusi :) SOS-sarja on ehdottomasti mun suosikkini Mádaralta, mutta nyt en oo viime aikoina käyttänyt kuin just tota seerumia!

    VastaaPoista
  3. Madaran tuotteet ovat kyllä aina niin laadukkaita ja hyviä. Tätä sarjaa en ole testannut, mutta erityisesti tuo seerumi kuulostaa hyvältä.
    Kaunista viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Nice post thank you Trevor

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥