tiistai 26. heinäkuuta 2022

Hawaiian Tropicin aurinkotuotteet testissä

Vielä on kesää jäljellä...

Mä ihastuin Hawaiian Tropic aurinkotuotteisiin muutama vuosi sitten lomaillessa etelässä ja nyt niitä on saatava myös täällä joka kesä. Mulla tulee tuoksusta mieleen niin valkoiset hiekkarannat, hotellin allasalue kuin paahtava auringonpaistekin. After Sunin tuoksussa on ripaus kookosta ja papaijaa, ihana kombo jossa kumpikaan ei tuoksu liikaa vaan juuri sopivasti. Lisäksi tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa viipyilemään.

Mä olen ostanut nämä molemmat Sokokselta, kumpikin on noin kympin puteli ja sarjasta löytyy muitakin tuotteita.

Hawaiian Tropicin Silk Hydration aurinkovoiteessa on spf 30 ja se suojaa sekä UVA että UVB-säteiltä. Koostumus on kaksitehoinen, se sekä suojaa että hoitaa ihoa kosteuttaen jopa 12h. Tosin mulla harvoin aurinkorasva on iholla niin kauaa, jos päivällä laitan niin illalla pesen pois mutta onhan se hyvä että voi laittaa aamusta jo ja voide hoitaa ihoa sitten koko päivän. Tämä tuoksuu hyvälle eikä tahmaa. Voide auttaa myös pidentämään rusketuksen kestoa. 

Vaikken mikään vesipeto olekaan, on hyvä että aurinkovoide on vedenkestävä kuten tämä.

🌞🌞🌞

Hawaiian Tropicin Silk Hydration After Sunissa on kevyt, ehkä aavistuksen geelimäinen koostumus ja sitä on ihana levittää auringonoton jälkeen iholle viilentämään ja rauhoittamaan.

Tuoksu on taivaallinen kuten jo alussa kerroin ja voide jättää ihon hyvin kosteutetuksi.

Kumpikin tuotteista on PETA-sertifoituja. Alta voit  lukea, mitä se tarkoittaa.

(("People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA) on maailman suurin järjestö, joka puolustaa eläinten oikeuksia ja jolla on yli 3 miljoonaa jäsentä ja kannattajaa. Ostamalla PETA-sertifioituja tuotteita voit auttaa suojelemaan kaneja, hiiriä, marsuja, rottia ja muita eläimiä eläinkokeilta ja elinikäiseltä kärsimykseltä. PETA-logo myönnetään vain tuotteille, jotka on valmistettu eläinkokeettomasti. ))



Ootko kokeillut sarjan tuotteita?
Entä mikä aurinkovoide on sun suosikki?

Maikku


4 kommenttia:

  1. Hawaiian Tropic tuotteet on mun suosikkeja ♥ Ja ehdottomasti just näistä ne aerosolit jotka voi spreijata iholle, niin saa myös selkään itse vähän suihkuteltua jos ei ole kukaan auttamassa levittämisen kanssa! On myös ollut tämmöistä voidemaista aiemmin (ennen purkkien uutta designia mielestäni..). Ja myös after sunia olen käyttänyt. En itse ostaisi vartalolle muita kuin HT:n tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, että ne suihkutettavat on hyviä jos on yksin. Musta vain tuntuu että ne kuluu paljon nopeammin kuin nämä levitettävät, vai oonko yksin ajatuksieni kanssa :)?

      Poista
  2. Nämä tuotteet tuoksuvat kesältä, niin ihania. Näistä tykkään, mutta kasvoille olen käyttänyt jo vuosia Aconin aurinkovoidetta.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :) Aconilla on kyllä loistavia tuotteita, mullakin Acon spf50 voide kasvoille, ihan paras. Ihanaa viikkistä myös Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥