maanantai 31. tammikuuta 2022

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Vieläkö tänne ehtii tammikuun kosmetiikkasuosikit, vaikka kuukausi on ihan lopuillaan. Valitsin suosikeiksi varsin erilaisia tuotteita, sillä helposti suosikit koostuu meikeistä ja ihonhoidosta, nyt mukana myös hiustuote.

Tämä Catricen Sensitive Liquid Liner on todella skarppi eyeliner ja intensiivisen musta, tykkään.  Saa tarkan rajauksen ja hintakin vain nelisen euroa. Mä ostan mielelläni edullisia linereita, koska käytän niitä päivittäin ja saan siis putelin kuivahtamaan suhteellisen nopeasti.

*merkityt saatu



Laveran Lash Care Serum ripsiseerumi* on ollut käytössä alkuvuoden ja vaikuttaa hyvälle. Laitan tätä aina yötä vasten ripsiin, aineosat saavat hoitaa ripsiä nukkuessa. Ihankuin ripset olisivatkin vahvistuneet. 



Physical Formulan Spotlight hihgliter primer on itseasiassa jo ollut mulla pitkään, mutta löysin sen uudestaan ja oon ihan innoissani laittanut tätä ja muuten valju talvinaama on saanut kivasti hehkua.


Ziajan argan&tsubaki öljyä sisältävä hoitoainesuihke on ollut hyvä löytö. Edullinen ja tuoksu viehöttävä. Niin ja mikä tärkeintä, takut suoristuu hetkessä. Tätä lisää!


Sellainen viisikko päätyi tammikuussa suosikeiksi. Oliko tuttuja tuotteita?
Jos sulla on vinkata hyviä hoitoainesuihkeita, niin anna palaa sillä niitäkin on kiva välillä vaihdella.

Maikku



6 kommenttia:

  1. Ajattelin kokeilla tuota Laveran ripsiseerumia joskus myöhemmin, kun sen saisi ostettua vaikka jostain kampanjasta edullisemmin :) On to-buy listalla siis nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mä oon jemmannut tätä jo pidempään kun käytin ensin pitkään X-lashia ja nyt vaihdoin tähän. Toki ovat erityyppiset, sillä tätä Laveraa harjataan ripsiin :) Tää ei kyllä oo kallis esim Ruohonjuuressa 9,50€ https://www.ruohonjuuri.fi/products/lavera-ripsiseerumi-9-ml?variant=34525984260229

      Poista
  2. Kivoja tuotteita. Liquid eyelinerit on omia suosikkejani. Saan niillä parhaan tuloksen, joka pysyy luomilla koko päivän.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tää on kyllä hinta-laatusuhteeltaan niin kohdillaan.
      Ihanaa maanantaita <3

      Poista
  3. Ei ollut tuttuja tuotteita.

    Mun lemppari hoitosuihke on No Nothingin Very Sensitive Moisture Mist. Loistava hinta/laatusuhde. ❤️

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin heti googlata tuo, kiitos vinkistä ja mukavaa viikon alkua <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥