tiistai 18. tammikuuta 2022

In Love Luxe huulipunat testissä

Nyt kun olen viimeinkin oppinut käyttämään huulipunaa, olen silloin tällöin myös ostanut niitä huulikiiltojen sijaan. Nämä In Love Luxen punat löytyi Sokokselta ja koska hinta (4,90€ kpl) ei päätä huimannut, päätin kokeilla. Sävyt olivat todella kivoja, valitsin helmiäisnuden sekä hieman koralliin taittavan punan. Kaikenkaikkiaan sävyjä on lähemmäs parikymmentä, joten varaa on mistä valita.

Yllätyin kuinka kevyt, kosteuttava puna oli huulilla ja vaikkei sävyt ole voimakkaita, pigmenttiä on silti riittämiin. Huulipunan sanotaan olevan efektipuna ja sellaiseksi minäkin ainakin nämä sävyt miellän. Sävy elää sen mukaan miten valo siihen osuu ja näyttää aika makeelta. Kuvat ei tee niille täysin oikeutta, vaan huulipunat täytyy kokea itse.Kuvissa upea efekti sävyssä ei pääse täysin oikeuksiin, mutta ehkä näistä kuvista se kuitekin välittyi vähän. Ainoa miinus huulipunissa oli tarrasinetti joka jätti poiston jälkeen ikävän liimapinnan hylsyyn.
Sen tilalle kun saisi jonkun järkevämmän vaihtoehdon..

Tykkäätkö sä nuden tai korallinsävyistä?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla arviosi, että edullisia löytöjä voi totta tosiaan tehdä <3 Koralli bestest <3

    VastaaPoista
  2. Tykkään nudeista, jotka taittavat vahvasti ruskeaan. Oranssiin menevät sävyt ei ole mun sävyjä huulissa, vaikka tykkäänkin niistä vaatteissa :)
    Ihanaa tiistaita sulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥