tiistai 25. tammikuuta 2022

Goodiebox tammikuu

Tätä boksia ehdin jo hivenen odottaa, sillä Goodieboxilla oli jouduttu lennosta vaihtamaan toimitustapaa ja sen seurauksena boksi saapui Bringin kautta reilusti myöhässä. Sitähän sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa, joten toivoa saattaa että boksi olisi sisällöltään mieluinen.

K-aika on myös aiheuttanut sen, ettei paperisia esitteitä tällä hetkellä voida toimittaa mikä nyt sinänsä ei haittaa koska digitaalisesta esitteestä saa samat tiedot ja säästyy myös paperia.

Saate vihjailee "The Non- Resolution Box". 

Nyt boksin sisältöön...

*Sisältää mainoslinkin




ECOOKINGPeel Mask

Ovh. 39 €
Ecookingin perustaja Tina Søgaard aloitti sekoittamalla tuotteita omassa keittiössään. Pari asia yhdisti kaikkia tuotteita: Ne sisälsivät mahdollisimman paljon luonnonmukaisia ja luonnollisia ainesosia ja saivat aikaan näyttävän muutoksen! Tämä kuorintanaamio on "elävä" todiste tästä, ja se antaa ihollesi kauniin hehkun poistamalla kuolleita soluja ja käynnistämällä uusien tuotantoa. Tämä naamio on täynnä aktiivisia ainesosia, joten lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Erillisessä saatteessa mainitaan vielä että käytön aikana saattaa iholla tuntua pistelyä, kihelmöintiä tai punoitusta mutta se menee ohi ja johtuu aktiivisista ainesosista. Siksi naamiota on parasta käyttää illalla, ennen nukkumaanmenoa. Alussa vaikutusajan on hyvä olla vain 4-6 minuuttia ja sitä voi pikkuhiljaa käyttökertojen myötä lisätä.

Happonaamiot ovat tehokkaita ja muistaakseni olen tätä joskus kokeillutkin. Koska rakastan kaikenlaisia naamioita, tämä on oikein mieluinen. Ecooking on laadukas sarja josta olen tykännyt.


SKIN & COTruffle Therapy Face Toner

Ovh. 28 €

Pakkauksessa lukee "tryffeli", mutta älä vielä ripottele sitä pizzasi päälle. Tämän kasvoveden sisältämä tryffeli on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämän mahtavan pullon sisällä on myös antiseptinen yhdistelmä salviaa ja taikapähkinää, jotta ihohuokosistasi saadaan puhtaammat kuin tiibetiläisen munkin omatunto. Kauneusrutiinien priimaa - Truffle Therapy Face Toner sopii kaikille ihotyypeille.

Kiinnostava tuote ja aivan uusi brändi. Nyt täytyy sanoa, että juuri tämänkaltaisten tuotteiden takia tykkään kauneusboksista. Käyttökosmetiikka ja uusiin brändeihin tutustuminen on mielenkiintoista. 


TONYMOLYScent Of The Day Hand Cream #So Cozy

Ovh. 4,90 €

OHMYGAWD IT’S SO CUTE, LOOK AT THOSE SMALL PUPPERDOGGERS! Ja sitten huomaat, että se on kosteuttava käsivoide, joka tuoksuu ilmavalta puuvillalta... Awww katso, koirilla on jopa pienet hatut, jotka sopivat täydellisesti niiden söpöihin päihin <3.

TonyMolyn käsivoiteet ovatkin ennestään tuttuja ja tykkään niistä, kuten myös leikkisästä ulkoasusta. Mähän ihan innostuin koska boksissa on monta kiinnostavaa käyttötuotetta. jes.

.

NIRÉ BEAUTYNiré 405 Face Mask brush
Ovh. 20 €


Oletko valmis viemään itsesi hemmottelun sekä ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle? 405 Face Mask -sivellin on uusin lisäys Nirén rakastettuun sarjaan, ja se on täydellinen kumppani kasvonaamioille ja ihonhoidon tuotteille. Sen suuuper pehmeä harja on muotoiltu liukumaan kasvojen ainutlaatuisten kaarien yli, ja se levittää kasvonaamiot, pohjustusaineet ja hoidot sujuvasti pitäen kätesi ja tuotteesi puhtaina. Puhtaan ihon paras kumppani!

Siveltimet ovat aina iloinen yllätys ja itseasiassa mulla oli viime vuoden lopussa etsinnässä sivellin juuri naamioita varten mutta se jäi sitten hankkimatta. Hyvä, koska tämä tulee tarpeeseen.


AETHER                                                    Supær                                                                                                      
Ovh. 80 € / 75 ml. 

Vastaanotit 10 ml, arvoltaan 25 €Suorastaan taivaallinen tuoksu. Aurasi nousee uudelle tasolle, kun tulet kosketuksiin tämän ainutlaatuisen hajuveden kanssa. Etyyliasetaatti antaa makeahkon vivahteen kun taas molekyyli Iso E Super lisää kuivan setripuun tuoksua tähän yhdistelmään. Supær on joukkuepelaaja ja sopii erinomaisesti yhteen muiden SUPRÆM-sarjan hajuvesien kanssa.

Asiasta voi olla montaa mieltä, mutta mun nenään tämä oli kaikkea muuta kuin taivaallinen. Tuoksu oli vanhantava ja mun makuun hyvinkin epämiellyttävä joten tää ei jää omaan käyttöön. Sori kaikki te jotka ihastuitte tuoksuun...tuoksu boksissa on aina riski ja jakaa mielipiteitä.



Kyllä, tätä Goodieboxia kannatti odottaa sillä hajuvettä lukuunottamatta sisältö oli mulle ihan täykky ja kaikki tuotteet tulee käyttöön. Sivellin tuli jopa ihan tarpeeseen ja naamio, käsivoide ja kasvovesi ihan superkivoja. Tykkään tuotteista jotka todellakin tulevat käyttöön, eivätkö jää laatikoihin pyörimään.

Boksin arvo oli 116,80€, mutta itse maksan siitä 24,95€/kk joten ihan kivasti tulee rahoille vastinetta.

Jos sä haluat tilata oman Goodieboxin, saat tämän linkin kautta omasta boksista -50% alennuksen eli maksat siitä n 12,50€.

Ootko sä kokeillut happonaamiota? Entä mitä mieltä oot hajuvesistä kauneusboksissa?

Maikku








8 kommenttia:

  1. Ihan kiva boksi, kasvovesi ja käsivoide oli näistä omat lempparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, kiva päästä tutustumaan sisältöön käytännössä :)

      Poista
  2. Tykkäsin hajuvedestä, kasvovedestä ja käsivoiteesta. Naamio ei kiinnosta ja sivellin olisi voinut olla joku käyttökelpoinen :)

    VastaaPoista
  3. Kivan oloinen boxi ja tuo sivellin on ihan täydellinen.
    Kaunista viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, harvoin näin iloinen oo siveltimestä :D Ihanaa viikkoa myös Outi!

      Poista
  4. Ah, alkoi niin hyvin tämä postaus kahden ekan tuotteen osalta...

    Viimeisten tuotteiden osalta kiinnostus notkahti, vaikka Ecooking-nimen nähtyäni jo olinkin ilahtunut kovin. Tuo kasvovesikin kiinnostaisi.

    Ecooking on merkki, jota olisi kiva tutkailla enemmänkin. Kirjoittelin oman blogiini jossakin vaiheessa talvea joulukalenterista putkahtaneesta merkin päivävoiteesta, johon niin kovasti tykästyin. Pitääpä kaivella, mistä tuota brändiä voisi ostaa.

    Tuoksuuko muuten tuo kasvovesi tryffelille, tai voiko siitä muuten jotenkin päätellä, että siinä oikeasti olisi tryffeliä? Tosin taitaa se olla vain markkinointikikka, arvelen, että "tallinaluselle" tuoksuva kasvovesi ei saisi suurtakaan menestystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itseasiassa testannut tuota Ecookingin naamiota joskus ja kirjoittanut siitä näin: "Peeling mask on varsin tehokas kuorintanaamio, sillä jo ekan käyttökerran jälkeen huomasin eron iholla, uskomatonta! Levitin kuorintanaamion siveltimellä tasaisesti kasvoille ja annoin vaikuttaa
      n 5 minuuttia (suositus alussa 4-6min).

      Ihoa alkoi kihelmoimään samantien, mutta se kuuluu asiaan. Kihelmöinti oli kuitenkin siedettävää ja pyyhin naamion pois lämpimällä vedellä.
      Kasvot punoittivat erityisesti poskipäiltä, mutta punoitus laski illan mittaan.

      Naamio sisältää maitohappoa, salisyyli-ja glykolihappoa, skvalaania, kasviuutteita ja E-vitamiinia.
      Se auttaa vähentämään ryppyjä ja tekee siitä nuorekkaamman näköisen ja täytyy sanoa että ihme kyllä, juuri näin näytti tapahtuneen. Alla kuva hetki naamion jälkeen.
      Tätä olisi ollut mukava testata useammankin kerran." Nyt mä pääsen testaamaan sitä sitten kunnolla!
      Mun nenään kasvovesi ei juurikaan tuoksu, enkä löytänyt INCI:stä mitään tryffeliin liittyvää mutta saattaa olla merkitty jollain nimellä jota en tunnistanut :) Ihan hyvä ehkä ettei tryffeli tuoksu/haise ;)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥