keskiviikko 18. elokuuta 2021

Goodiebox elokuu 2021

 "Onnellisuus on sitä, että tekee asioita, jotka tekevät onnelliseksi"

Elokuun Goodiebox on "The `Calim Your Happiness `Box ja saatteessa puhutaan paljon onnellisuudesta ja siitä, mikä tekee onnelliseksi. Mä olen pyrkinyt elämään viime vuodet niin, että teen todellakin juuri niitä asioita jotka tekevät onnelliseksi. Sen ei tarvitse olla mitään aineellista, eikä ihmeellistä. Mut tekee onnelliseksi joka aamu koirien aamuvilli, aamukahvi Muumi-mukista, mukava työ ja työkaverit, viihtyisä koti, metsälenkki, ihonhoito ja uudet tuotekokeilut, meikkaus, puhelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa - ihan arkiset pienet asiat, niistä syntyy onnellisuus. Tai siitä että kaikki on hyvin, olen onnellinen kun nämä kaikki asiat ovat balanssissa ja iloa ja tyytyväisyyttä tuovia asioita on elämässä sopivasti.

Ripaus onnea on myös niissä hetkissä kun avaa Goodieboxia tai oisko se paremminkin sellaista lapsenomaista riemua, vähänkuin olisi joulu tai synttärit - kun kerran kuussa saa yllätyspaketin.

Tässä kuussa boksi oli herkullisen pinkki, joten eiköhän mennä katsomaan mitä sieltä löytyy.



KARMAMEJU STAR/Misellivesi ovh 22€

Täysikokoinen

3-in-1 misellivesi, jonka voi jättää iholle kosteuttamaan, mutta se myös puhdistaa ja kiinteyttää ihoa.
Misellimedellä poistaa myös meikin, mutta itse käytän misellivettä kaksoispuhdistuksessa toisena tuotteena mutta koen ettei misellivesi ehkä riittäisi ihan kunnon meikin puhdistukseen.

Tämä sisältää luomulaatuista aloeveraa ja pomeranssihydrolaattia, jotka rauhoittavat, kiinteyttävät ja pehmentävät ihoa.





SANDSTONE SCANDINAVIA Infine Summer Bronzer //6g Ovh 22€


Kesän kääntyessä syksyn puolelle, alkaa päivetyskin olla muisto vain ja bronzerille alkaa olla selvä tilaus. Tämä suositellaan levitettäväksi Kabuki-siveltimellä ja numeron 3 muotoisesti aloittaen ohimoilta, siirtyen poskipäille ja siitä sipaisu leukapieliin ja leuan alle.

Bronzer ei sisällä hajusteita tai eteerisiä öljyjä.

Ompa kiva, että mukana on meikkituote ja muistaakseni bronzeria ei olekaan aiemmin Goodieboxissa ollutkaan. Tälläisiä ylläreitä saa tulla enemmänkin.




VALQUER Sky Solid Shampoo Bar Ovh 12€


Tämä aika voimakkaasti tuoksuva palasampoo oli pakattu kierrätyspaperista tehty pakkaukseen,  mikä hieno juttu. Näin se hellii myös luontoa, hiusten lisäksi.

Palashampoo sisältää rypäleensiemnentä ja aloe veraa.

Mä olen kokeillut palashampoota ja täytyy sanoa että niissä on kovastikin eroja, eikä voi kokeilematta sanoa sopiiko tuote omille hiuksille. Ajatus on kuitenkin hyvä.
Tuoksu on musta kuitenkin vähän liian voimakas, vaikkakin ihan hyvä.




GOLD PROFESSIONAL Hair Scalp Massager Ovh 20€


Hiusten tai oikeastaan hiuspohjan hemmottelu jatkuu, sillä rasiasta paljastui piikikäs kuivaharja hiuspohjalle.Se parantaa hiuspohjan elinvoimaa, kuorii kuolleet ihosolut, ylimääräisen talin yms.

Se auttaa myös päänahkaa hengittämään ja lisää verenkiertoa, mikä on tärkeä tekijä hiusten kasvulle ja hiustenlähdön ehkäisyyn.

Ohjeen mukaan hierontaa voi tehdä märille tai kuiville hiuksille, hieroen 2-3 minuuttia kevyesti.

Minäpä kokeilin heti samantien ja tuntuma oli oikein mukava. Mutta melkein ois mukavampi, jos jokumuu hieroisi tällä hiuspohjaa hetken. Kokeilin koirillekin, ja kaikki tuntuivat nauttivat eli tämä tulee hekä meidän perheen tytöille yhteiskäyttöön;)




ABLE SKIN CARE Hyaluronic Acid Age Recovery yövoide Ovh 88€


Yövoide lupaa palauttaa yön aikana ihon tasapainon, syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Tuote on varsin arvokas, joten oletin että hyaluronihappoa joka tässä taikoja tekemässä, olisi paljon mutta INCI:stä päätellen niin ei kuitenkaan ole. Tulen kuitenkin testaamaan tämän ja sittenhän se nähdään miltä voide vaikuttaa.

Jotenkin tämän hintaluokan tuotteelta odottaisin vähän luksusta myös ulkoasussa.





Mun makuuni elokuun boksi oli varsin onnistunut ja täynnä mielenkiintoisia tuotteita, sekä pääasiassa täysikokoisia tuotteita. Boksin arvokin huimat n 160€, mikä on aika paljon siihen nähden mitä tästä maksan 24,90€/kk.

Hiuspohjan hierontalaite oli ehkä kivoin ja yllättävin, palashampoo myös, tosin miinuksia voimakkaasta tuoksusta. Misellivesi on päivittäinen käyttötuote jota kuluu paljon ja on kiva tutustua itselle aika vieraaksi jääneen brändin tuotteisiin ylipäätään.
Samoin Ablen yövoiteen ja bronzerin kanssa. Paljon uusia tuotemerkkejä!

Kaikenkaikkiaan kiva kattaus!
Mitä sä tykkäsit? Entä mitä sulle merkitsee onnellisuus ja mitkä asiat tekee sut onnelliseksi?

Jos haluat tutustua Goodieboxiin,voit tilata ekan boxin tästä linkistä -50% puoleen hintaan ja maksat siitä vain 12,50€. Itse en hyödy linkin klikkauksesta mutta jos tilaat, saan ns Goodiepointeja.

Maikku


8 kommenttia:

  1. Ihan kivan oloinen boxi. Onnellisuutta tuo oma perhe, koti, kiva työ, luonto tässä ympärilläni ja hyvä ruoka :)
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Tämä oli tosi kiva boxi <3 onnelliseksi tekee oma perhe, miesystävä, Hippu <3 ja liikuntaharrastus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ♥ Tärkeitä asioita sullakin, lemmiki on niin ♥ Vielä kun itsekin saisin liikuntaharrastuksen jälleen aktivoitua.

      Poista
  3. No nyt on todellakin onnistunut boxi. Erityisesti mua kiinnostaa toi päänahan hierontalaite. Iloa viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, eilen illalla hieroin shampoopesun yhteydessä päätä ja vitsi että teki hyvää. Samoin sinulle ♥

      Poista
  4. Mielestäni elokuun boksi oli oikein onnistunut :) Palashampoota ja päänahan hierontavekotinta olisi näistä eritoten kiva testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva setti kyllä ja tuo hierontallaite jää kyllä käyttöön :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥