perjantai 27. elokuuta 2021

Kysymyksia ja vastauksia kodin tiloista

Haasteet on kivaa vaihtelua kosmetiikkapostausten lomaan. Tämä haasteen löysin Keyword:Love -blogin Jonnan blogista ja koska ollaan tosiaan vasta muutettu, niin on sopiva hetki katsella uudessa kodissa hieman ympärilleen ja vastailla tähän.


Paikka jossa viihtyy koko perhe

Olohuone ja iso divaanisohva jonne just ja just mahdutaan kaikki, koska koirat :) Harvoin kuitenkaan löhöillään koko perheen kesken kun usein joku on jossain muualla.

Paikka, jonka sotkuisuus ärsyttää ensimmäisenä

Tää on paha, mut ehkä keittiö koska se näkyy kotia tullessa lähes ensimmäisenä ja sen sotkuisuus häiritsee myös vaikkapa ruoanlaittoa.

Paikka, joka kaipais remonttia

Täällä rempattiin juuri ennen kuin muutettiin, joten enää pientä remonttia vailla on piha jonka mylläys päätettiin siirtää ensi kevääseen sillä siirto nurmi vaatii runsasta kastelua ja silloin pitää olla kotona, eikä aikaisin keväällä mökkikausi ole vielä alkanut.

Paikka, jota haluaisit sisustaa seuraavaksi

Yläkerran pieni aula, mutta sen sisustukseen tarvitaan enää vain vain taulu ja peili, nekin ripustusta vaille valmiina, kunhan keritään.

Paikka, jossa rentoudut parhaiten

Varmaan sauna ♥

Paikka, johon olet erityisen tyytyväinen

Alakerta, koska se on yhtenäistä tilaa ja kokonaisuutena juuri sellainen kuin toivoinkin.

Paikka, jossa olette, kun teillä on vieraita

Oletettavasti olohuone, keittiö ja terassi :) Vielä ei ole ehditty juurikaan vieraita kestitsemään mutta syksymmällä olisi tarkoitus.

Paikka josta paras näkymä

Hmm, oiskohan se piha, tykkään kyllä kaikista kodin ikkunamaisemista.

Ollaan kyllä asetuttu tänne uusiin maisemiin vallan mainiosti ja päätös muuttaa tänne oli osoittautunut hyväksi. Teinitkin tykkäävät sekä kodista että asuinalueesta, koiratkin viihtyvät ja nauttivat metsälenkeistä. Kyllä maisemanvaihdos voi tehdä hyvää.

Nappaa tästä haaste mukaasi :)

Maikku


13 kommenttia:

 1. Voi että teillä on nätti koti <3 mä tykkäisin sisustaa mutta koirat kyllä estää kaiken kauniin :D ehkä talvella voi laittaa valkean sänkypeiton kun ei kukaan kuratassu sitä sotke. Mattojakaan mulla ei oikeastaan ole koska ei kannata, sinkoilevat mihin sattuu ja ovat vaan aina likaiset. Imuroin joka päivä niin lattioiden pitää olla puhtaat matoista ja ylimääräisestä tavarasta. Tämä haaste on kiva mutta en voi tehdä tätä itse koska joka paikka on rempallaan, sotku ärsyttää ja yhtenäinen sisustuslinja puuttuu. Pikku hiljaa, pikku hiljaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ymmärrän, koska iso koira tuo tassuissaan paljon kuraa ja hiekkaa yms. Toki nämäkin tuo mutta nämä on helppo pestä vaikka joka lenkin jälkeen.

   Poista
 2. Teillä on niin kaunista ja aivan ihanan tunnelmallista! On kiva kun on melko pieni ja siisti koira, niin voi myös sisustaa aivan normaalisti. Haluaisin että olisi yhtä kotoisaa meilläkin, mutta tykkään myös siitä ettei ole pölynkerääjiä pöydillä tai esim jalkalamppuja tai vastaavia keräämässä pölyä tai viemässä lattiatilaa, joten on vähän semmonen kolkko mieleeni. Kaikki tuollaiset yksityiskohdat luovat kotiin "kodin tunnetta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pienten koirien kanssa on tosiaan helppoa sisustella ja meillä on kyllä koirat huomioitu sisustuksessa ja niille on petejä useita, sohvalla ja lattioilla, joissa mielellään makoilevat. Pölyä kyllä kertyy kiitettävästi, kun on hyllyjä ja muuta, mutta mä tykkään kyllä siivotakin :)

   Poista
 3. Kiva postaus!
  Mahtavaa, että olette tyytyväisiä uuteen kotiin ja alueeseen. Uusi kotinne näyttää niin viihtyisältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vähän erilainen aihe ja kiitos ♥ :) On kyllä ihana, että ollaan viihdytty näin koska eihän sitä voinut varmasti etukäteen tietää.

   Poista
 4. Teillä on niin nättiä, ihanan pehmeillä sävyillä sisustettua.
  Minun lempipaikkana taitaa olla meidän keittiön puusohva tai olkkarin sohvannurkka :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusohva olisi ihana ♥ Se on niin kodikas! Meillä on värisävyt nyt jämähtäneet tähän hentoon roosaan, tulee kalliiksi sitten kun vaihdetaan väriä kun pitää uusia kaikki sisustustekstiilit ;)
   Ihanaa viikonloppua myös Outi ♥

   Poista
 5. Voi miten ihana koti teillä, niin kotoisaa ja kaunista :) Mä siivoon meillä, kun hullu ja silti on sotkuista. Asutaan kahdessa tasossa. Yläkerrassa on makkarit ja lastenhuoneesta tulee päivittäin tavaraa alas, mutta kukaan ei vie niitä takaisin ylös vaikka tästäkin ollaan käyty keskusteluja vaikka kuinka. Oon ite tosi siisti ihminen niin on ollut totuttelemista siihen, että lapset vaan sotkee :D :D Ja joo eihän se ikuisesti kestä ja joo myönnän senkin, että meillä on liikaa tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ♥ Meillä on myös kahden tason koti ja siivoamisen kannalta se on ehkä isoin muutos koska imuria pitää roudata kahden kerroksen väliä. Teineillä tavarat jo pysyy omissa huoneissa, mutta voin hyvin samaistua tuohon kertomaasi koska yleensä lasten tavarat on siellä missä lapsetkin :) Mä oon kans tosi siisti ja epäsiisteys ärsyttää mutta lohdutan sua että se helpottaa kyllä ajan kanssa.

   Poista
 6. Niin kiva, että teit tämän haasteen. Teillä on kodikkaan kutsuva koti ja ihanaa, että viihdytte. Kivaa sunnuntain jatkoa. <3

  VastaaPoista
 7. Ihana koti teillä! Taidan napata haasteen. Mukavaa viikonalkua Maikku

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

FIINI:n ihanuuksia talvi-iholle

                                                                                             *Kaupallinen yhteistyö @FIINI Naturally Ihanaa ...