tiistai 3. elokuuta 2021

Dr. Hausckan Melissa ja Ruusuvoiteet testissä

*tuotteet saatu

Kesäisin käytän kasvoilla todella kevyitä voiteita, sillä ihoni on rasvoittuvuuteen taipuvainen ja kevyt päivävoide useimmiten riittää. Sain testiin Dr.Hausckan kaksi kiinnostavaa voidetta ja olen niitä nyt satunnaisesti kesän aika käyttänyt aina vähän ihon tarpeen mukaan.

Tutustutaampa tarkemmin.


Dr.Hauscka Melissavoide 30ml


Tämä Melissa-voide on päivävoide ja erityisesti sekaiholle tarkoitettu. Itselläni on juurikin sekaiho, kesällä erityisesti rasvoittumaan taipuva, etenkin otsalta epäpuhtauttakin mutta talvellakin T-alue vaatii vähän enemmän hoitoa kun iho muutoin.

Sekaiho voi olla juurikin tälläinen, epäpuhtauksiin taikka punaisuuteen taipuvainen. Melissa-voide on oiva juuri tämäntyyppiselle iholle, sillä se auttaa ihon löytämään tasapainon ravoittuvan ja pintakuivan ihoalueen välillä, juuri sitä mitä mun iho tarvitsee.

Voiteesta löytyy ihoa ja sen sävyä tasoittavia ja pehmentäviä kasviuutteita, hamamelista ja kaunokaista.
Ne yhdessä auttavat tukemaan ihon luontaista uusiutumiskykyä, vähentävät juurikin rasvoittumisesta aiheutuvaa kiiltoa ja rauhoittavat ihoa.

Kokeilin ensin yhtä toista sarjaa nimenomaan tähän rasvaisen ihon epäpuhtauteen mutta en saanut siitä tarpeeksi apua. Rauhoitin tilanteen vähentämällä ihonhoitotuotteita kasvoille ja otin sitten tämän Melissa-voiteen apuun ja onneksi otin, otsa joka oli ihoalueista pahin -on rauhoittunut tämän myötä ihan merkittävästi.

Tuoksua tässä ei juurikaan ole, aavistus luonnonkosmetiikalle tyypillistä tuoksua joka on hyvin mieto.
Dr.Hauscka Ruusuvoide 30ml 


Ruusuvoide sisältää nimensä mukaisesti mm villiruusunmarjauutetta ja ruusuöljyä, jotka yhdessä hellivät ihoa muodostavan sille suojaavan vaipan. Samalla voide tukee ihon luonnollista uusiutumista, sekä suojaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. 

Ruusuvoiteessa on myös ruusuvahaa, karitevoita ja avokadouutetta, jotka kosteuttavat reilusti ihoa ja näinollen ihon rasva-kosteustasapaino säilyy.

Voide on iholleni, etenkin näin kesäaikana, liian tuhtia mutta kermainen tuhti, täyteläinen koostumus on täydellinen kuivalle, herkälle iholle ja tulen kokeilemaan tätä uudestaan ensi talvena kuin omani iho kuivempi. Talvisin kun sekaiho on usein pintakuiva.

Tuoksu on hyvin mieto, vain aavistus ruusua.Ihan kuumimpina hellepäivinä en ole tänä kesänä laittanut yhtään mitään rasvaa, vaan kosteuttanut vain erilaisilla kasvosuihkeilla ja vesillä. Voide sitten vain yöksi ja tämä on ollut omalla kohdallani hyvä ratkaisu.

Miten siellä. Reagoiko sun iho kuumuuteen? Hoidatko kesäihoa erilailla kuin ihoa muulloin?

Maikku

 

2 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että hoidan vähemmän ihoani kesäisin. Rasvailen aurinkovoiteella paremmin, mutta muuten olen kesäisin aika hunningolla.
  Ihanaa viikkoa sinulle Maikku ihanuus <3

  VastaaPoista
 2. Kevyt ruusuvoide on aivan ihana, mutta talvella tykkään käyttää varsinkin öisin sitä paksumpaa ja hoitavampaa originalia. :)

  Mulla kuumuus lähinnä aiheuttaa rasvoittumista t-alueelle enempi, mut muuten tänä kesänä iho on ollut hyvässä kunnossa, kiitos säännöllisen retinolin käytön.

  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Laponien kosteuttava naamio

Laponiessa ei ole mitään turhaa-vain tarkkaan harkittuja ja ihoa helliviä raaka-aineita. Siksi tuotteet sopii todella hyvin herkkäihoisille ...