tiistai 24. elokuuta 2021

Meikkileikki Pupa Milanon tuotteilla

Pupa Milanon meikeistä olen kertonut teille aiemminkin ja nyt on aika jälleen meikkailla sarjan uutuus tuotteilla. Edelliseen postaukseen pääset tästä.

Tällä kertaa valitsin meikkiin Pupa Milanolta Make Up Stories Eyeshadow paletin, Multiplay Eyelinerin ja Miss Pupa-huulikiillon. Koko kesä on mennyt lähinnä huulikiillolla, joten onkin ihan pitkästä aikaa meikata kunnolla ja ihan uusia sävyjä & tuotteita käyttäen.

Multiplay Eyeliner
Sävy: 31 Wisteria Violet

Rajauskynä on kaksipäinen, toinen pehmeä rajauskynä ja toisessa päässä pehmennin varjostukseen.
Varsin näppärä rajauskynä, jolla saa tarkan rajauksen, mutta joka on kuitenkin halutessa myös helppo häivyttää.
Tuote on testattu Oftalmologisesti (silmälääkärien alaisuudessa).

Kynällä oli helppo rajata, joskaan en edes yrittänyt terävää ohutta rajausta vaan enemminkin pehmeää. Violetti sävy on mulle rajauskynässä ihan uutta mutta tykkäsin siitä yllättävän paljon. Aina kannattaa vähän rikkoa rajojaan ja kokeilla uutta.


 

Upea Make Up Stories-luomiväripaletti 003 Bright Violet


Oon palettien suhteen aika valikoiva, sillä ne vievät paljon tilaa ja pyrin siihen että tulen käyttämään mahdollisimman monia hankkimani paletin sävyjä jotta se on hyödyllinen.
Siksi valitsin paketin tässä sävyssä, sillä tässä kaikki sävyt ovat sellaisia joita voi yhdistellä keskenään ja mieluisia, ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Paletissa on 10 sävyä ja 3 niissä erilaista koostumusta. 
♥ samettinen matta> helposti levittyvä
♥satiininen>kevyt ja ohut
♥metallinhohto>voidemainen

 Itse käytin meikissä seuraavia sävyjä:
Pohjustuksessa  Nectar
Oikealle yläkulmassa Mauve
Keskellä Exotic Jam
Sisänurkassa Blush ja Cherry the blossom

Pigmentti vaihteli, sillä kevyissä sävyissä se oli varsin kevyt,  kuten mutta esimerkiksi Mauvessa todella voimakas. Häivytys oli helppoa ja tykkäsin siitä että sävyjen koostumus erosi toisistaan näinkin paljon, sillä sillä saa meikkiin lisää dramaattisuutta, valoa tai varjoja. Todella monipuolinen ja laadukas paletti.
 


Miss Pupa huulikiilto sävyssä 301 Sweet Candy

Huulikiillot on mun suuri rakkaus ja tässä huulikiillossa on täyteläisyyttä antava 3D efekti, joka saa huulet näyttämään täyteläisimmiltä ja kiilto säilyy pitkään.

Huulikiillossa aktiiviaineena on hyaluronihappoa ja mangouutetta, huulikiilto lupaa pullistaa huulia ja tuo pehmeyttä.Geelikoostumus tuo huulille ohuen kiiltävän kalvon, joka ei tahmaa.

Mä tykkään tämän koostumuksesta, kiillosta ja tahmaamattomuudesta mutta mitään pullistavaa efektiä en kyllä huomannut. Huulikiilto antaa kyllä kivasti kosteutta ja tuntuu huulilla miellyttävältä.
Meikit jäävät kyllä käyttöön ja olenkin huomannut paletin olevan todella monipuolinen ihan kevyeen arkimeikkiinkin. Koska sä oot viimeksi kokeillut meikissä jotain ihan uutta sävyä?

Instagramissa käynnistyy muuten tiistai-iltana arvonta, jossa yksi onnekas voittaa tämä samaisen luomiväripaletin valitsemassaan sävyssä (4 eri vaihtoehtoa), joten kannattaa käydä osallistumassa.

Maikku


6 kommenttia:

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

FIINI:n ihanuuksia talvi-iholle

                                                                                             *Kaupallinen yhteistyö @FIINI Naturally Ihanaa ...