perjantai 20. elokuuta 2021

BRUNS - hellii hiuksia

Hiukset - kesän jäljiltä ehkä kuivahtaneet ja kosteutta vaativat. Siksipä ajattelin, että on aika helliä niitä ja olen tähän käyttänyt luonnollisia BRUNS-sarjan tuotteita. Joku saattaa ehkä muistaa, kun kerroin BRUNS-sarjasta helmikuussa ja postauksen voi lukea tästä linkistä.

Nyt testiin pääsi hoitissuihke mandariinintuoksuisena, suolasuihke ja hiusnaamio. Naamiorakkauteni ulottuu myös hiusnaamioihin ja siksi oli kiva tutustua tähän BRUNS:n naamioon.

*Tuotteet saatu


BRUNS

Aloitetaan suolasuihkeesta, joka on siis käsintehty ja hajusteeton, se antaa hiuksille pitoa ja tekstuuria. Suolasuihke antaa hiuksille rantalookin, ilman tahmaisuutta.
Se on monikäyttöinen ja sitä voi käyttää:

💙Pyyhekuiviin hiuksiin, kuivaa ja saat kuohkeat hiukset
💙Suihkuta pörrötukkaan ja saat upeat sileät hiukset
💙Kuiviin hiuksiin suihkimalla freshaat hiuksia (suolasuihke poistaa rasvaisuutta)
💙Kampauksen alle suolasuihke tuo rakennetta hiuksiin ja sopii hyvin käytettäväksi, jos sulla on liukkaat ohuet hiukset, kuten mulla
💙Mun oma suosikkitapani on suihkia illalla ennen nukkumaanmenoa suolasuihketta pituuksiin, laittaa yöksi nuttura ja tasadaa, aamulla on kauniit laineet. Saman voi tehdä myös letitettyihin hiuksiin.

Suolasuihke sopii oikeastaan kaikille hiuksille, suoriin tai luonnonkiharoihin, sekä Curly Girl-metodiin.

Tämä toimii mun hiuksille täydellisesti ja ollut yksi tämän kesän käytetyimpiä tuotteita.



BRUNS
Nr 18 Hoitoainesuihke, tuoksussa mandariini

Mulle hoitoainesuihke kuuluu jokaisen hiustenpesun yhteyteen ja olen saman sarjan tuoksutonta hoitissuihketta jo kokeillutkin, tykännytkin.

Hoitissuihkeessa on hiuksia helliviä öljyjä ( jojobaa, avokadoöljyä ja sheavoita) jotka myös suojaavat hiuksia ja helpottavat kammattavuutta. 

Tässä on loistava pumppu, suihke on tasainen ja mandariinintuoksu on aivan ihana, luonnollinen.
Mä oon hoitissuihkeiden suurkuluttaja, enkä ole moneen suihkeeseen näin tykästynyt. Varmasti tulen käyttämään tätä jatkossakin.



BRUNS nr 22

Silloin kun hiukset kaipaavat extrakosteutusta, hellin niitä naamiolla. Vähintään paristi viikossa. Trendi-lehti on valinnut tämän vuoden parhaaksi naamioksi, siis wau - eikä ihme, sillä tämä on loistava!

Naamio on superkermainen ja se sopii niin ohuille kuin paksummallekin hiustyypille.
Oon kokeillut lukuisia naamioita ja tämä on ehdottomasti parhaimmistoa. Se koskeuttaa hiukset jättämättä niitä veltoiksi, auttaa harjaamisessa ja tekevät hiuksista silkkisen pehmoiset.

Tuoksu on hillitty, hieman yrttinen unisex-tuoksu, bergamotti. En yleensä välitä yrttisistä tuoksuista, mutta tämä on niin mieto että koen tuoksu ihan miellyttävänä.







Hiuksissa huomaa heti eron, kun kuuman ja aurinkoisen kesän jälkeen olen alkanut huolehtimaan niistä paremmin. Kiilto on palannut ja karheus kadonnut, ehkä se pysyykin poissa kun jatkan näiden tuotteiden käyttöä.

Millä tavoin aurinko ja kesä vaikuttaa sun hiuksiin? Onko BRUNS jo tuttu?

Maikku


4 kommenttia:

  1. Aurinko vei hiusvärin ja kuivatti hiuksia. Onneksi on hoitosuihkeet ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet ja hiusöljyt.
    Kaunista sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, ilman niitä ei tulis toimeen! Musta tuntui että tänä kesänä aurinko vain kuivatti hiuksia, muttei vaalentanut niinku aiemmin tai sitten muistan väärin.

      Kivaa viikonloppua ♥

      Poista
  2. Tällä brändillä on hiustuotemarkkinoilla yhdet kivoimmat pullot. Tämä brändi kyllä kiinnostaa kuvaustesi perusteella.

    Ihanaa uutta viikkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, tykkään myös tuosta logosta ja itse tuotteista tietty :)
      Ihanaa viikonloppua Tiia ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥