perjantai 5. maaliskuuta 2021

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

Hoksasin helmikuun vikalla viikolla, että olen unohtanut ihan kokonaan postata helmikuun kosmetiikkasuosikeista ja  päädyin skippaamaan sen kokonaan ja saatte maaliskuun suosikit siksi, nyt heti alkukuusta.

Olen taasen testaillut monia uusia tuotteita ja osasta tulossa lähiaikoina postauksia, joten tähän valikoin nyt ne joita olen huomannut käyttäväni päivittäin.


ModelCo peitevoide, joka samalla kirkastaa ja tuo valoa silmänalusiholle. Multa itseasiassa puuttui juuri tämänkaltainen tuote ja tämä peittoaa tavalliset peitevoiteet mennen tullen. Tykkään sen ohuesta mutta hieman peittävästä koostumuksesta ja toki siitä, että se tuo valoa ja peittää tummia silmänalusia.


peitevoide


Catrice Plumping gel lipstick-sävyssä 050 on hentoisen vaaleanpunainen huulipuna ja oon ihan tykästynyt tähän sävyyn. Jos ei halua näyttää erityisen meikatulta mutta silti kaipaa vähän sävyä huuliin, tämä on kiva vaihtoehto ja mikä tärkeää, tämä ei kuivata huulia.




BYBI Night Nutrition ravitseva ja kosteuttava yövoide on ollut i-h-a-n-a ♥ Olen käyttänyt sellaisenaan tai sekoittanut pari tippaa kasvoöljyä joukkoon ja iho kiittää.



Seba Med 24h deon ostin, kun tajusin että mun lempi Palmolivessa on alumiinia ja päätin luopua siitä kokonaan. Olikin työlästä löytää marketista kiva ja toimivat deo tilalle, mutta lopulta tämä löytyi eikä ole kertaakaan pettänyt. Ihan loistotuote, joka jää käyttöön! EI ehkä niin ihanan tuoksuinen kuin moni muu, mutta mieto limen tuoksu tässä silti on.




FIINI kaura-kamomilla hoitoveden sain Twisbe kauneusboksista, jonka tilasin taannoin ja koska läträän todella paljon kasvovesien kanssa, tämä korkkasin heti ja olenkin käyttänyt jo tosi paljon. 
Ihana paksuhko kasvovesi, joka kosteuttaa ihanasti. Jopa vahva vaihtoehto Whamisalle ja silloin täytyy olla kova vastus.



Sellainen viisikko pääsi maaliskuussa suosikkeihin. Onko näissä sun suosikkeja tai mitkä on sun viimeisimmät kosmetiikkasuosikit?

Maikku












12 kommenttia:

  1. Nähtäni joskus 2015 dokkarin alumiinista en kyllä ikinä osta itelleni dödöjä jotka sisältäisi alumiinia. Jos niitä jostain on tullut niin kyllä niitä on tullut käytettyä pois. Olisi tosi hyvä kyllä ostaa se alumiiniton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä luin aiheesta ja koska rintasyöpä on yks naisten yleisin syöpä ja alumiini saattaa olla riskirekijä, se lensi roskiin sen siliän tien. Pieni valinta mutta voi olla iso vaikutus, ken tetää.

      Poista
  2. Ihania suosikkeja <3 mä en kyllä ole kiinnittänyt huonmiota onko dödössä alumiinia, oon varmaan jotenkin jäänäyt tässä asiassa jälkeen. Mulle on vaan tärkein ettei dödö petä ja tarviin kyllä tosi pitävän kun aina on niin hiki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Katrille jo vastailinkin aiheesta, mutta tosiaan alumiini deossa ei ole mitenkään terveellistä ja kun luin aiheesta, vaihdoin deon samantien.

      Poista
  3. ModelCo kuulostaa niin mun tuotteelta. Pitää käydä etsimässä tämä itsellenikin. Mun ongelma-alueahan on silmänaluset :)
    Kaunista viikonloppua sulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama ja tuo peittää hyvin! Aurinkoista viikkistäOuti ♥

      Poista
  4. Mielenkiintoisia tuotteita! Pitääkin katsoa, mitä aineita dödöni sisältää. Tuo kaura-kamomilla hoitovesi olisi niin minun juttuni. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata koska alumiinia on todella laajalti deoissa. Taidampa kirjoittaa alumiinsta, kun taitaa olla meille monelle ihan uutta tietoa. Tämä hoitovesi on kyllä ihanaa ♥ Iloa viikonloppuusi!

      Poista
  5. Minulla on yksi Catricen huuulipuna ja värin sekä kestävyyden puolesta on ehdottomasti yksi lemppareistani! :)

    VastaaPoista
  6. Näistä ei mikään ollut mulle tuttu, mutta varsinkin toi Bybi alkoi kiinnostaa! Mulla on tällä hetkellä hirveä Bybi-kuume menossa, kun vähän joka puolella esitellään heidän tuotteitaan ja hehkutetaan kuinka hyviä ne on :D Tekisi mieli hankkia sitä ja tätä itsellekin, mutta koitan himmailla ja muistaa, etten oikeasti tarvitse mitään, kun kaapit pursuaa jo entuudestaan. Ja tän vuoden tavoitteena oli nimenomaan vähentää niitä kaapeissa olevia purkkeja ja ostaa mahdollisimman vähän uutta. Toi hoitovesi kuulostaa myös todella hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tiedän tuon ja joudun jatkuvasti himmailemaan saman asian kanssa itsekin. Itseasiassa just luonnostelin BYBIn postausta kun on nyt harvinaisen paljon sarjaa käytössä. Se on kyllä hyvä sarja etenkin ihonhoitopuolella, oli tuote mikä tahansa.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥