tiistai 2. maaliskuuta 2021

Pihistä tai panosta- luonnonkosmetiikka hiusnaamiot

*Tuotteet saatu

Hiusnaamiot on sellainen välttämättömyys, joita ilman mun hiustenhoidosta ei tulisi yhtikäs mitään Mulla on niin ohut, hieno ja huokoinen hius, joka takkuuntuu helposti ja siksi se tarvitsee säännöllistä extrakosteutusta, joita naamiot antavat.

Valitsin testiin tällä(kin) kertaa luonnonkosmetiikkaa, MÀDARA:n sekä itselleni ihan uuden merkin UNIQUE:n. 

UNIQUE Haircare Miracle Hair-hiusnaamio 120ml (Ovh 16,95€)

Unique-sarjan tärkein valmistusaine on luomuhera, joka sisältää paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja. Luomuherasta on apua hiusten vahviatmisessa, suojaamisessa ja se elvyttää hiusta syvemmältä.

Hiusnaamio lupaa korjata vaurioituneiden hiusten rakennetta ja se sisältää mm luomukaritevoita ja luonnonkukista ja kasveista peräisin olevia uutteita ja öljyjä.

Naamio on aika paksua, josta naamiossa tykkään ja se on helppo levittää hiuksiin. Mä laitan naamiota aina reilusti 2-3 ruokalusikallisen verran koska mulla hiuksissa myös pituutta. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia ja laitan naamion usein siksi aikaa kun käyn saunassa. Lämpöhän tunnetusti tehostaa naamioiden vaikutusta.

Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti ja todentotta, ne ovat huomattavasti helpommin harjattavat kuin mitä olisivat ilman naamiota. Eli ovat saaneet riittävästi kosteutusta.

Tykkää myös Uniquen filosofiasta jossa tuotteiden pintakäsittelyaineet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin (kukat, kasvit, vilja) ja muutoinkin ainesosat ovat mahdollisimman luonnollisia.

+hajuton

+kohtuullinen hinta

+kosteuttavuus ja hoitavuus

+koostumus, pysyy hiuksissa vaikutusajan

+ympäristöystävällisyys tuotteissa sekä tuotannossa

 -pienehkö purkkikoko





Màdaran naamio on syvähoitava ja korjaava, se ehkäisee hiusten vahingoittumista, samalla hiuksia raviten. Koostumuksessa on hoitavia öljyjä, kuten helokkia, avokadoa, kookosöljyä ja sheavoita.

Lisäksi naamiosta löytyy mielenkiintoinen luonnontuote, nimittäin kanttarelli- kyllä- kanttarellin beetaglukaani tasoittaa hiusten pintaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta palauttaen hiusten luonnollisen, kauniin kiillon.

Koostumus on tässäkin todella tuhti, paksu ja naamiota on helppo annostella ja levittää hiuksiin.
Tuotteessa ei mainittu vaikutusaikaa mutta annoin vaikuttaa 10 min joka käyttökerralla.

+suojaa lämpökäsittelyltä

+paksu, täyteläinen koostumus

+ tuoksuton

+antaa suojaa värjätyille hiuksille

+ reilu purkkikoko

 -kalliihko




Mulla on naamioiden suhteen aika vaativat hiukset, sillä odotan että saan naamion
jälkeen harjata hiukset ongelmitta mutta aina ei ole niin. Kaikki naamiot ei vain kosteuta näitä tarpeeksi. Tällä kertaa Màdaran kosteuttavuus ei riittänyt mun hiuksille.

Jos mulla olis lyhyemmät hiukset, uskon että kumpainenkin soveltuisi mutta näin pitkät takkuuntuvat helposti ja naamio, joka helpottaa harjattavuutta, on mulle tärkeä.

Miltä tuotteet sun mielestä vaikuttavat? Ootko kokeillut kumpaakaan?
Käytätkö hiusnaamioita, jos, niin mikä naamio on sun suosikkisi?

Maikku



10 kommenttia:

  1. Litrahinnalta eroa oli 2 € euroa vaikka madaraa tässä kalliiksi sanotaan niin tuo pienempi pakkauskoko tietysti ei kerro ihan koko totuutta. Olisi kiva kokeilla kumpaakin, ehkä madara riittäisi mun hiuksille jotka on valmiiksi sileät ja liukkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeassa, loppujen lopuksi hintaeroa ei ole kuin ostohetkellä jos punnitsee näiden kahden välillä🤔

      Poista
  2. Kyllä käytän välillä, mutta näitä tuoteita en ole käyttänyt. Itselläni on viimeksi ollut The Body Shopin banaani hiusnaamio käytössä. Minulla on myös helposti takkuuntuvat ja sähköistyvät hiukset, jotka katkeilevat helposti myös, joten vahvistavat ja kosteuttavat tuotteet ovat hyviä minun hiuksilleni.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oihm varmasti ihana naamio koska banaani on niin nam! Meillä taitaa olla samantyyppinen hiuslaatu, mulla takkuuntuu myös superhelposti!

      Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista
  3. Käytän itse asiassa koko ajan hiusten latvoihin naamioita vaikka ei vissiin saisi, mutta ne takut. Madaralta olen testannut monia ihania juttuja, mm. maailman paras kasvoöljy, mutta hiustuotteet jääneet testaamatta. Kiitos vinkistä ja ihanaa torstaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, takkutukka täälläkin :D Kiva kuulla että Madaralla hyvä kasvoöljy!Maailmassa on niin paljon ihanaa kosmea, ettei ihme kun ei kaikkea ehdi testaamaan.

      Ihanaa iltaa ♥

      Poista
  4. Madara on muuten tuttu, mutta hiustuotteet on kokeilematta. Täytyykin testata ja tuota kosteutta tosiaan hiuksetkin kaipaa näin talven jälkeen etenkin. :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Haastan sinut hymy huulille - haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille - haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin haasteesi vasta mutta ihastuttava idea, ehdottomasti mukana ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥