lauantai 13. maaliskuuta 2021

GRUMS-kierrätetyt kahvinporot kosmetiikassa

 *tuotteet saatu

GRUMS:n takana on kolmen tanskalaisen nuoren miehen perustama yritys, jotka valmistavat luonnonkosmetiikkaa, jonka pääraaka-aineena on kahvinporot. Tärkeä arvo GRUMS:lle on valmistaa luonnonkosmetiikkaaa eettisesti, vegaanisti ja suurella ♥.

Kahvinporot nuorukaiset keräävät kuljetuspyörillä La Cabra Coffee-paahtimosta kotikaupungissaan Aarhusissa.  Sen jälkeen kahvinporot kuivataan sekä niiden laatu tarkistetaan ennenkuin niistä aletaan loihtimaan ihastuttavaa, luonnollista kosmetiikkaa.


Nämä miehet uskovat, että ihonhoito voi olla sekä ylellistä että vastuullista, ilman kompromisseja suuntaa tai toiseen.

Kahvinporot kosmetiikassa

♥Poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ihoa hehkumaan

♥Parantaa pintaverenkiertoa, samalla kiinteyttäen

♥Ne sisältävät antioksidantteja, jotka suojaavat ja pehmentävät ihoa

Kaikki pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä.


GRUMS

Kasvokuorinta/naamio 30ml


Raaka expresso-kasvokuorinta on 2 in 1 tuote sillä sitä voit käyttää kuorintana tai naamiona, ihan ihosi tarpeen mukaan.

Se sisältää vain luonnollisia, puhtaita ainesosia: luomuexpressojauhetta, shea-ja risiiniöljyä, glyseriinia, mehiläisvahaa, kookosvoita, makadamiapähkinäöljy, marjavahaa, skvalaania ja E-vitamiinia.


Tuotteissa ei  ole parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. 

Tuotetta on helppo levittää kasvoille ja vaikka siinä on käytetty kahvinporoja, sen tuoksu on lähes olematon- vain ihan hento kahvituoksu irtoaa mutta se on vain hyvä tuotteessa, jota käytetään kasvoille.

Kuorinta pehmentää ja kirkastaa ihoa ja tuntuu sen verran hellävaraiselta, että tätä voi käyttää huoletta pari kertaa viikossa kuorintaan ja halutessaan laittaa vielä pidemmäksi ajaksi naamioksi, mikäli iho kaipaa lisäkosteutta.






GRUMS 

Hydra Calm seerumi 30ml


Hydra Calm-kasvoseerumi sisältää kahvijauhetiivistettä, jossa taasen on paljon antioksidantteja jotka pehmentävät ja suojaavat ihoa. Lisäksi seerumissa on hyaluronihapoa ja glyseriinia, jotka sitovat kosteutta ja tuovat iholle joustavuutta ja täyteläisyyttä.

Seerumi sisältää pääasiassa kahvinporouutetta, hyalurihappoa, glyseriinia ja sukroosia.


Seerumi on myös lähes tuoksutonta ja aika juoksevaa, joten se on helposti iholle imeytyvää.
Tykkään kasvoille neutraaleista, mutta hoitavista tuotteista jonka vaikutuksen tuntee heti ja tästä huomaa iholla heti hoitavan vaikutuksen.
 

ml



GRUMS 

kasvovoide 50ml


Kosteuttava ja ihoa rauhoittava kosteusvoide, erinomainen herkälle/kuivalle iholle mutta sopii  kyllä kaikille ihotyypeille. Voide sisältää mm. kasvijauheuutetta, hyaluronihappoa, glyseriinia, kookos-sekä sheaöljyä.

Voide on aika paksua, mutta imeytyy kyllä iholle kun hetken pyörittelee. Olen kyllä oivaltanut, että tuhdimmat kasvovoiteet saan imeytymään paremmin, kun lisään niihin pari tippaa kasvoöljyä. Tämänkin.







Olen kokeillut aiemminkin tuotteita, joissa ainesosana kahvinporoja, mutta GRUMS yllätti silti. Kahviporot ovat tässä sarjassa hyvin hienostuneena vaikkakin oleellisena osana tuotteita ja tuoksumaailma hyvin hillitty, jonka vuoksi tämä sopii myös niille jotka eivät siedä voimakkaita tuoksuja.

Miltä kahvinporot kuulostavat kosmetiikassa? Oletko käyttänyt kahvinporoja sisältävää kosmetikkaa?

Maikku








5 kommenttia:

  1. Tuntuu siltä, että kahvinporot kosmetiikassa ei ole minun juttuni :) En tosin ole ikinä kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, ei kaikki ole kaikille :) Toiset rakastaa, toiset ei voi sietää.

      Poista
  2. Kuorinnassa kuulostavat hyvältä. Itse olen ottanut ihan suodatinpussista kahvipuruja ja hieronut niillä kuivia käsiä. Kyllä toimii, kuorii ihanan hellävaroen.
    Kaunista sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siihen Outi kun lisäät vähän oliiviöljyä niin saat kunnon käsihoidon ♥
      Ihanaa iltaa ♥

      Poista
  3. Kuullostaa mielenkiintoisilta tuotteilta, olen aiemmin nähnyt vain kahvikuorintoja ja niitä olisi myös kiva kokeilla vaikka en kahvin ystävä ole, niin tuoksu toivottavasti on ihana ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥