tiistai 13. lokakuuta 2020

Jasmiinia ja santelia ihonhoidossa - Sothyksen syksy

*tuotteet saatu

Sothyksen kausituotteiden esittely jatkuu, nyt vuorossa Indonesie Ancestrale - jasmiinia ja santelia
sisältävät ihonhoitotuotteet. Sanoisin, että tuoksumaailma on sen verran maskuliininen, että nämä sopivat myös miehille. Mä suosin, etenkin mökillä sellaisia suihkusaippuoita, joita voi käyttää tuoksumaailman puolesta koko perhe ja tämä on kyllä meille sellainen. tai ainakin miesväki voi tätä huoletta käyttää.
Tosin muuten ei meillä kuorintoja käytä kuin minä, tai mistä mä sen tiedän ;)

Testissä on tällä kertaa

♥ Ravitseva suihkuöljy 200ml

♥Luonnollisia rakeita sisältävä kuorintavaha 200ml

♥Aromaattinen tuoksusuihke hiuksille ja vartalolle 50mä

Se mikä näissä on mahtavaa,  pakkaukset on uudet - valmistettu kierrätysmuovista.
Muovipakkaukset on valmistettu EU:n sisällä PP, PE, PET ja kierrätetystä PET R muovista, mikä tarkoittaa, että kaikki osat ovat kierrätettäviä. Tuoksuveden lasipullo on muutoin kierrätysmateriaalia, mutta poista pumppu, sillä se on ainoa osa, joka ei ole kierrätykseen sopiva

Mutta mennäämpä tutustumaan tuotteisiin lähemmin.


Ravitseva suihkuöljy 200ml

Suihkuöljy on kyllä kätevä, sillä suihkun jälkeen iho jää kosteutetuksi eikä sitä tarvitse erikseen rasvata.Tuoksu on tässä aavistuksen pehmeämpi kuin muissa sarjan tuotteissa ja sopii mielestäni käytettäväksi unisex-tuotteena.




Aromaattinen  tuoksusuihke hiuksille ja vartalolle 50ml 


Tässä  tulee kivasti esille jasmiinin ja santelin liitto, vaikka etenkin santeli on tuoksu hyvin maskuliininen ja vahva, jasmiini keventää sitä kivasti. Tuoksu on mistin tyylinen, ei siis kovin voimakas mutta en itse innostu tämän tyyppisestä tuoksusta iholla. Suihkun ajan kyllä, mutta muuten mulle tulis ihan äijämäinen olo jos tuoksuisin tälle pidempään ;) 

Mutta mä tykkäänkin kevyistä kukkaisista ja makeista tuoksuista.





Luonnollisia rakeita sisältävä kuorintavaha 200ml


Kuorivina rakeina vahassa on orgaaninen sokeriruoko ja kookospähkinän kuori. Kuorintavahalla on minusta aavistuksen harhaanjohtava nimi sillä vahasta tulee mieleen paksu koostumus, mutta tämä on enemmänkin hyytelömäistä. Tosi tykkään koostumuksesta, paljon enemmän kuin tykkäisin vahasta.

Tuoksu tässä on suht voimakas mutta kuorintaahan ei jätetä iholle, joten sillä ei niin väliä. Kuorin ihon usein suihkussa, ensin sheivaan, sitten kuorin ja lopulta pesen. Kuorinnan jälkeen kannattaa muistaa hyvä kosteutus!







Tykkään siitä että brändit huomioivat entistä enemmän tuotteiden materiaalin ja kaikki mikä on mahdollista tehdä ekologisesti, tehtäisiin.

Sothyksen tuotteet on pakattu pahviin ja kauniisiin laatikoihin, mutta mielestäni nämäkin
voisi jättää pois ihan vain koska ne ovat turhia. Toisaalta pahvit ja paperit ovat kierrätettäviä, mutta luontoa voisi vielä hippusen tässäkin säästää.

Tuotteet eivät olleet ihan mun juttu, tai siis tuotteissa itsessään ei ole mitään vikaa mutta tuoksumaailma ei tässä kohtaa osunut omaani. Meidän miehet kyllä varmasti käyttää suihkuöljyn ja ehkä tuoksunkin.
Kuorinta kuluu omassa käytössä.

Millaisista tuoksuista ihonhoidossa sä tykkäät?
Makeista? Kukkaisista? Kevyistä? Mausteisista? Tummista? 

Maikku





 

8 kommenttia:

  1. Minun suosikki tuoksut ihonhoitotuotteissa ovat kevyet ja raikkaat. Tuo vaha olikyllä erityisen kiinnostava tuote. Itse ajattelin nimen perusteella sen olevan koostumukseltaan paksuhkoa, kiinteän hunajan kaltaista. Geelimäinen on mukavampi käytössä.
    Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään enempi geelimäisistä ja sellainen tuo vaha tosiaan on :)
      Ihanaa loppuviikkoa ♥

      Poista
  2. Kivan kuuloisia tuotteita. Itse tykkään makeista tai raikkaista tuoksuista ihonhoitotuotteissa. Yksi suosikkituoksuistani suihkusaippuoissa on kookos.
    Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos on kyllä aivan ihana ♥ Mies taas inhoaa sitä ja koitan häntä vähän säästellä ja mietin aina missä tuotteissa sitä käytän, ettei se ärsytä ;)

      Ihanaa viikonlopun odotusta Outi ♥

      Poista
  3. Taas on niin houkuttelevia tuotteita! Itse olen aina pitänyt vaniljasta ja kookkoksesta, mutta kevyesti ja sitrukset ovat myös ihania - ehkä kesäihmisen makuun ne kaikki :). Tunnelmallista syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihania tuoksuja nuo kaikki mainitsemasi!
      Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  4. Mä tykkään kropan ihonhoidossa 99% tuoksuttomista tuotteista. Esim. suihkugeelejä rakastan käyttää tuoksullisia, mutta oikeastaan kaikki mikä jää iholle on tuoksutonta muutamaa tuotetta lukuunottamatta. Tämä ihan siksi, että kun käyttää tuoksuja, jos koko kropalle käyttää todella tuoksuvia tuotteita, ne tavallaan pilaa elämyksen siitä tuoksusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuokin, paitsi jos käyttää saman sarjan tuoksuvoiteita. Mulla on Elizabeth Ardenin vartalovoide ja tuoksu, tosin se on aika voimakas yhdistelmä joten rasvaan tuoksuvalla yleensä iltaisin ja päivällä käytän pelkkää tuoksua kun tuoksu vartalolta jo haihtunut.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥