torstai 8. lokakuuta 2020

Lookfantastic lokakuu

Tuntuu, että aika juoksee joka vuosi vain nopeampaan ja juuri kun kuukausi vaihtuu, se onkin lopuillaan ja taas alkaa uusi. Syksy tuli nopeasti ja jo ollaan menossa kohti talvea.

Lokakuun kauneusboksi on teemaltaan Retreat Edition ja todellinen itsehoito-boksi.  Ilmojen viiletessä ja päivien pimentyessä, on lupa rentoutua ja viihtyä kotona. Mitäköhän yllätyksiä boksiin on tällä kertaa laitettu.



GLOV// Hair wrap

£ 14,99

Mikrokuituinen turbaani, joka lyhyentää hiusten kuivumisaikaa ja suojaa hiusten rakennetta.

Ei ole kauaa, kun sain elämäni ensimmäisen turbaanin ja koska en tarvitse kahta, annan tämän eteenpäin mutta ideana aivan ihana ja tarpeellinen.

ECOOKING//Overnight foot cream

£8,10

Yövoide jaloille, joka pehmentää ja kosteuttaa jalkoja. Sisältää mm siemenöljyä, manteliöljyä, glyseriinia ja pantenolia. Voide myös viilentää jalkoja luonnollisella metholilla ja Eucalyptus-öljyllä, jotka myös yhdessä vähentävät jalkapohjien halkeilua.

Tämän taidan antaa omalle miehelleni, joka usein valittelee kuumia jalkojaan.

BYTERRY// baume de rose flaconnette

£14

Matkakokoinen kulttiklassikko - nestemäinen huulirasva. Suojaa, ravitsee, kosteuttaa ja tuo pulleutta huulille. Huulirasva sisältää ruusunkukkaa, josta myös hentoinen tuoksu, sheavoita, E-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta, enkä ole koskaan kokeillut nestemäistä huulirasvaa. En voi ikinä mennä nukkumaan ilman huulirasvaa, joten tämä testataan heti ensimmäisenä.

STARSKIN// smoothing bio-sellulose second skin catcher mask

£4,25

Silmänympärysnaamiot, joissa turvotusta laskevaa, tummia silmän alusia ja hentoja ryppyjä häivyttävää Bio-selluloosaa. Naamioissa on myös todella kosteuttavaa kookosmehua, ihonhoitoseerumia ja kamomillaa.

Tykkään tälläisistä tuotteista, ne saattavat pelastaa huonon aamunaama-päivän :)

BUBBLET// Earl Grey Bath Tea

£5,99

Tee-kylpysuolaa, jossa brittiläistä Earl Grey-teetä ja sitrushedelmiä.

Kiva ajatus, jos olisi se kylpyamme. Nämä menevät lahjaksi jollekin, jolla on.

BALANCE ME//Bakuchiol serum

£11

Tämä on 100% luonnollinen kasvipohjainen retinoli vaihtoehto, joka sopii herkälle iholle eikä aiheuta punoitusta. Sisältää antioksidantteja, jotka auttaa taistelussa ilmansaasteita ja sinivaloa vastaan.

Olen merkiltä tainnut testata vain yhden tuotteen joten tutustun kyllä mieluusti tälläiseen kasvipohjaiseen tuotteeseen, etenkin kun kyse on seerumista.


Lokakuun Lookfantasticin kauneusboksi oli jälleen kerran onnistunut, vaikka mulle tuotteet ei täysin osuneetkaan kohdalleen. Turbaani on tosi löytö boksista, samoin nestemäinen huulirasva ja seerumi.

Vähiten innostuin kylpysuolasta, kun ei ole kylpyammetta.

Lokakuussa on tulossa esittelyyn myös Lookfantasticin mahtava joulukalenteri! Se löytyy myös Instagram-tilini kohokohdista.

Mitä sä tykkäsit? Käytätkö kylpysuolaa tai silmänympärysnaamioita? Entä löytyykö muita, jotka ei voi mennä nukkumaan ilman huulirasvaa:)?

Maikku

11 kommenttia:

  1. Melkein tekisi mieli tilata kolmeksi kuukaudeksi toi LF boksi, toisaalta nyt ovat joulukalenterit tulleet kauppoihin. E cooking on ihan mun lemppareita. Valoa viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Ihania hemmottelutuotteita. Jalkarasva olisi itsellä hankinnassa ja jalkahoito myös tarpeellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, jalkahoito tulee tehtyä aina viimeisenä vaikka mulla ne taitaa vaatia hoitoa eniten :D

      Poista
  3. Kivan oloinen boxi. Minusta kiinnostavin tällä kertaa oli tuo turbaani. Minä aina kääräisen märät hiukset tyynyliinan sisälle :) Pitäisikin ostaa tuollainen turbaani itsellenikin.
    Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turbaani on aivan ihana kyllä ja nopeuttaa hiusten kuivumista. Sulla onkin oiva kikka, mulla ei olis tullut mieleenkään mutta sä oletkin niin luova ♥

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  4. Tää kuu oli aika vaisu verrattuna viima kuuhun. By Terry ehdoton helmi.

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan että ehdin testaamaan sen, kiinnostaa kovasti.
      Ihanaa viikkistä myös ♥

      Poista
  5. Vähän laimea boksi mutta wau tuo ByTerryn huulijuttu. Mä oon brändiltä halunnut pitkään testata mutta kaikki on niin hintavia etten ole raaskinut ostaa :D

    VastaaPoista
  6. Nuo kylpyamme tuotteet olisi tosi kivoja jos vain se amme olisi! Mun mielestä tommonen turbaani ois kyllä huippu ja näistä bokseista kiva saada, mulla ei ole, mutten erikseen ole lähtenyt ostamaankaan :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥