sunnuntai 5. elokuuta 2018

Ripsitupsuja ja seerumia


Varmaan jotkut teistä muistaa, että mulla on pidempään ollut ripsienpidennykset (voluumiripset).
 Aina välillä pidän niistä pari, kolme kuukautta  taukoa. Joskus vain pitkitän huoltoväliä ja on pitkän "työn" tulos ollut löytää ne kikat joilla vaiheista selviän. Siis vaihe niistä, kun ripsirivissä alkaa olemaan koloja ja omat ripset ovat lyhyet. Nyt jaan teille mun vinkit sekä huoltovälin pidentämiseen että selviämiseen pidennysten jälkeistä vaiheesta, kun omia ripsiä kasvatetaan/vahvistetaan.

Ihan ekaks suosittelen ripsiseerumia,josta olen jo aiemminkin kertonut mutta jo lyhyellä käyttökokemuksella voin lämpimästi suositella Urodan ripsiseerumia jota voi käyttää myös pidennysten kanssa. Tai ainakin olen itse käyttänyt eikä ole vaikuttanut pidennysten pysyvyyteen milläänlailla. Tosin aloitan käytön aina vasta pari viikkoa huollon jälkeen ja nyt kun edellisestä laitosta kuukausi, olen jo pari viikkoa yhtäjaksoisesti ripsiseerumia käyttänyt. 
Se todellakin vauhdittaa omien ripsien kasvua ja uusi ripsiäkin on tuloillaan. Jee!

Ostin tätä kauneusbloggaaja Miia Ezenin suosituksesta ja halukkaat löytävät tätä
ainakin Prismojen kosmetiikkaosastolta.
 Oli samassa hyllyssä, kuin irtoripset ja hintaa n.20€ eli T-o-d-e-l-l-a edullinen seerumi!



Mutta koska omat ripset ovat toki ihan muuta kuin pidennykset ainakin heti pidennysten jälkeen,  käytän siinä pidennysten  "kolovaiheessa"päivittäin ripsitupsuja.
Ne on helppo laittaa, ovat huomaamattomat(irtonaisuutta ei huomaa) ja täyttävät hyvin kolot,
 jotka pudonneet voluumiripset jättävät. Mulla monesti lähtee enemmän ripsiä toisesta silmästä 
ja näillä saa sitäkin eroa paikattua.

Tähän mennessä parhaat tupsut olen löytänyt Makeupshop.fin valikoimista KLIK
Nämä Nesura Eyelash tupsut ovat kiinnityskohdalta leveät ja näin ollen pysyvät hyvin. 
Viuhka on kauniin luonnollinen, yksikin tupsu peittää hyvin. 
Näitä voi myös käyttää useamman kerran.
Liimaa tarvitsee viuhkaan vain ohuelti.
Nämä maksoivat 6,49€.




Nyt mulla tosiaan tauko menossa ripsien kanssa ja viimeisetkin pidennykset lähteneet.
Omat ripset kasvaneet seeruminen ansiosta niin ettei tupsujakaan tarvitse käyttää. Jee :)

Ootko koskaan kokeillut ripsiseerumia tai muita kasvattavia/tuuheuttavia aineita?
Entä ripsitupsuja tai irtoripsiä?

Maiccu


11 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä😊En varmaan osais itse tupsuja laittaa..tai ehkä täytyy kokeilla.Mukavaa viikkoa💕

    VastaaPoista
  2. Tuo ripsiseerumi kuulostaa jännältä! Itse en ole ikinä mitään sen eksoottisempaa ripsijuttua kokeillut kuin ripsiväriä :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä! En olekkaan koskaan tuollaisia seerumeja kokeillut, enkä äkkiseltään muista käyttäneeni koskaan irtoripsiäkään..ne kun olisivat varmasti ihan vinksinvonksin jos itse laittaisin:) Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  4. Seerumeita ei ole tullut käytettyä, mutta irtoripsiä ja tupsuja sitäkin enemmän :) Mietin itsekkin ton seerumis ostamista vähän aika sitten, mutta olin unohtanut koko tuotteen! Hyvä kun muistutit ;)

    VastaaPoista
  5. Mulla oli joskus aiemmin ihan lyhyen aikaa ripsienpidennykset, mutta koin ne hirveän vaivalloisiksi pitää kuosissa ja meikkaamisenkin kannalta hankaliksi, vaikka toisin voisi luulla, eikä ne näyttäneet kovin hyviltä mun silmissä muutenkaan;) Omat ripset on aika nysät, ja halusin niille kuitenkin jonkilaista näyttävyyttä, niin käytin ensin "oikeaa" ripsiseerumia, mutta se oli aika kallista. Sitten siirryin risiiniöljyyn, kun luin jostakin, että sillä saa karvat kasvamaan;) Ihme kyllä, se onkin tepsinyt. Tosin sitä ei passaa lotrata alvariinsa. Irtoripsiä ja ripsitupsuja en ole koskaan saanut silmiin aseteltua, ei vaan onnistu millään. Aina sojottaa ihan väärin ja hullunkurisesti;) Vähän pelkään myös ripsiliimoja.
    Kivaa uutta viikkoa Maiccu:)

    VastaaPoista
  6. Pidennyksiä olen kokeillut, muttei ollut minun juttuni!
    Omat ripseni ovat onneksi hyvät ja maskaralla saan niistä ihan näyttävätkin,joten en ehkä tarvitse vielä seerumiakaan. Sen sijaan kummakarvoihin toivoisin tuuhennusta!

    VastaaPoista
  7. Nyt kyllä kiinnostuin ko seerumista ja noi tupsutkin olisi ihanat....Pitäisikö kokeilla???
    Ihanaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
  8. Kiitos hyvästä vinkistä. Täytyypäs tutustua tuohon seeruumiin kun ei ole tullut koskaan kokeiltua.

    VastaaPoista
  9. En ole kokeillut, mutta aion kyllä, siis ripsiseerumia. Lisäksi kun veikeltiin Abban kutsuvierastilaisuutta varten, niin yllätyin iloisesti miten toimivia tekoripset oi olla. :)

    Ihanaa viikon jatkoa Maiccu <<3

    VastaaPoista
  10. Ripsiseerumia ei ole tullut koskaan kokeiltua.Ripsivärillä täällä mennään. Kerran yksiin halloween pippaloihin laitoin tekoripset, mutta muuten en ole niitä tai ripsitupsuja käyttänyt. Välillä olisi kyllä kiva sellaiset laittaa, mutta se on niiiin vaikeaa saada ne hyvin paikoilleen. Ripsien pidennyksiä minulla ei ole ollut koskaan, vaikka olisi kyllä ihanaa, kun aamulla ei tarttis ripsaria laitella. Pelkään omien ripsien puolesta ja siksi en niitä ole tohtinut laitattaa.
    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  11. Minulla on hirmu ohuet ja vaaleat ripset, joten hieman kiinnostaisi jonkunlaiset pidennykset tai tupsut täällä Helsingissä. Tuo huomaamattomuus olisi itsellenikin todella tärkeää, en halua mitään epäluonnollisen näköistä. Kuinka pitkä tuo ripsien huoltoväli muuten normaalisti on?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥