torstai 9. elokuuta 2018

Elokuun Bette box


Niin vaihtui kuukausi ja taas on Bette boxin aika. En tiennyt yhtään mitä odottaa, joten avoimin mielin pakettia availin. Se oli aika painava, joten oletin että jotakin nestettä siellä ainakin on.

Saate vihjaa paluusta arkeen, hiusten ja vartalon lisäkosteutuksesta joista tosiaan kumpaankin olen satsannut, auringon paahtama iho suorastaan vaatii kosteutusta, samoin hiukset.

Mennäänpä avaamaan elokuun Bette box💗




Päällimmäisenä  boxissa on LOVE BEAUTY and PLANET:n VOLUME & BOUNTY shampoo ja hoitoaine (100ml kumpikin) . Kumpikin sisältää kookosvettä ja mimosan kukkaa ja tuoksu on taivaallinen. Pullo on 100% kierrätysmateriaalia mistä propsit ja koostumus ei sisällä silikooneja. Tuotelupaus on hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että maailmalle. Pidän ajatuksesta, se tuotteen ensivaikutelmasta että eettisyydestä. Jess.
Tämä tulee heti testiin ja kaupoissa myytävänä n 9,90€/400ml puteli.



DOVE on ikisuosikki, mutta itseasiassa nyt ei taida olla muita sarjan tuotteita käytössä kuin itseruskettava joten olikin aika saada uutta DOVE:lta. Tämä vartalovoide tuoksuu myös herkulliselta mangolta  ja tämänkin korkkaan heti suihkun jälkeen. Tuoksu on kyllä tärkeä vartalovoiteissa, se ei saa olla liian vahva muttei mietokaan ja tämä on täydellisen hedelmäinen.



IBERON MEIKKISIENET (8kpl) oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille ja mulle aika tarpeettomia kun levitän pääasiassa käsin tai beauty blenderilä, silloin kuin muistan.
Mutta joku onnekas saa nämä multa.



YES TO kasvonaamio oli myös kohdennettu pitkäaikaistilaajille ja ihan mieluinen tuote, kun naamioita rakastan.  Merkin tuotteet sisältää vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, hintaa on 4,90e/naamio joten ihan edullisimmasta naamioista ei ole kyse.



Tuoksunäytteenä oli LANVININ kiva, raikas ja tyttömäinen kukkaistuoksu sekä HOHDE tehovoide.
Tuote on kotimainen ja se sekä kiinteyttää ihoa että antaa sille hohdetta. Tykkään hohteista, joten innolla tämänkin testaan.





Vaikka boxi oli aika kiva, niin sisällön arvoksi jäi alle 20e mikä taisi olla "halvin" ikinä tähän astisista ja olen kuitenkin toista vuotta tilannut. No se ei kuitenkaan harmita koska kaikki tuotteet meikkisieniä lukuunottamatta tulevat käyttöön. Hiustuotteet tosin olisi voineet olla normaalikokoisia mutta toisaalta, ne eivät olisi silloin mahtuneet boxiin ja olivat kuitenkin ehkä se mieluisin tuttavuus.

Vähän jäi mietityttämään mitä saivat ne jotka eivät ole pitkäaikaistilaajia, sillä ilman niitä tuotteita boxi olisi hyvin vaatimaton.

Millaisia ajatuksia boxi sinussa herätti?
Oliko uusia tuotteita?

Helteistä elokuun alkua,
Maiccu

18 kommenttia:

  1. Onneksi en tilannut boxia, vaikka sitä pitkään tyrkytettiin 10 euron hintaan ja melkein tilasinkin pitkästä aikaa boxin. Omasta mielestäni boxi huononee jatkuvasti ja joskus vuonna 2015 boxi olikin täynnä kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipas edullinen hinta, mutta kun tähän sisältöön vertaa niin ymmärrettävää ;) Mä oon ollut aika tyytyväinen, mutta oihan tää sisältö "halpa" aiempiin nähden ja tavallaan se täysikokoinen päätuote puuttui.

      Poista
  2. Doven tuotteet on itselle tuttuja muuten oli uusia. Tämä box oli tosiaan jotenkin pienempi kuin ne mitä olet aiemmin esitellyt, mutta toki kiva boxi tämäkin:) Leppoisaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli sisällöltään vaatimattomampi ja mullekin jäi olo, että "näin vähän". Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  3. Kivoja tuotteita boxissa on jälleen ollut. Tosin minustakin tuntuu että box pienempi mitä aikaisemmin olet esitellyt!

    VastaaPoista
  4. Mun kaveri sai ihan samat jutut vaikka tilas sillä alekoodilla - eli ihan huijausta. En ihan hirveästi innostunut tästä boxista. Shampoo ja hoito-aine oli parhaat tuotteet munkin mielestä! :) Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Siis nuo pitkäaikaistilaajien tuotteet? Jos näin, että tosiaan on huijattu olo, etenkin kun niistäkin huolimatta boxin arvo jää alhaiseksi.
      Aurinkoa viikonloppuusi ♥

      Poista
  5. Mä en tosiaan tästä erityisemmin ilahtunut, vaikka olihan tuolla kivojakin tuotteita. Harmittaa vaan edelleen toi kokonaisarvo, kun ei tossa oikeesti saa kyllä rahoilleen vastinetta, jos joutuu boksista maksamaan sen 18,90 €! Onneksi mä saan omani sentään vähän edullisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, kokonaisarvo on kyllä alhaisin ikinä. Mä maksan 16,90e mutta kyllä se tässä kuussa vastasi just sitä mitä maksoin eikä yhtään yli vaikka se lienee tarkoitus.

      Poista
  6. Doven tuotteista tykätään täälläkin.
    Muuten meikkisieniä lukuunottamatta uusia juttuja!
    Jotenkin vähänlaisesti tuotteita tällä kertaa, kun nuo hiustuotteetkin oli
    noin pienet.
    Mukavaa perjantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, olis edes olleet täysikokoisia mutta nekin pienet.
      Dove on kyllä takuuvarma, aina luotettava ♥
      Viikonloppua ♥

      Poista
  7. Mietin kanssa mitä ei-pitkäaikaistilaajat saivat? Mun ajatukset boksista:

    https://charmingnails.blogspot.com/2018/08/elokuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärsin että saivat saman, mutta vain neljällä meikkisienellä.Ei kovin reilua!

      Poista
  8. Meillä ei pitkäaikais tilaajilla oli muuten sama sisältö, mutta toi kasvonaamio uupui ja sit noita meikkisieniä oli 8 kappaleen sijasta 4. Ihan tosi iso pettymys oli tää boxi.Ei tuotteiden yhteisarvo yllä lähellekään boxin hintaa, joten ei saa edes ns.omiaan pois. Meikkisienet läsäytti fiilikset..ja paljon näytekokoja ja toinen täysikokoinen iberon meikkisienet. Mietin, mikä tähän on syynä, että boxi on näin heikko? Meikkejä olen kaivannut ja kun hehkutetut meikkitarvikkeet olivatkin nuo iberon sienet ja hohde tuotteissa luki isolla "ilmaisnäyte", täytyy sanoa että nyt olisi betteboxin aika tehdä jotain ja kiireenvilkkaa .Tällaisia fiiliksiä herätti tän kuun boxi...jokatapauksessa ihanaa perjantaita ja odotellaan ensi boxilta enemmän 🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nythän se selvis, vastasin edelliseen kysymykseen:) Mä niin uskon, että oot pettymys koska boxi oli minustakin vaatimittomin ehkä ikinä ja kun vielä omastasi puuttui tuo naamio niin se oli todella surkea. Meikkejä on ollut kyllä aiemmissa, mutta yleensä vain 1 kpl/boxi. Ehkä niitä on tulossa ♥ Toivotaan että jo seuraava boxi yllättää ihanasti. Kivaa viikonloppua ♥

      Poista
  9. Uusi juttu tuollainen boxi. Doven tuotteista kyllä tykkän. Kivaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ollut tästä koskaan aiemmin kuullut, ennekuin täällä blogistaniassa :)
      Suloista sunnuntai-iltaa ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥