perjantai 16. syyskuuta 2016

Viikkoni kuvina syyskuun toka


Viime lauantaina oltiin rapuja syömässä ystävä pariskunnan luona ♥
Kiitos vielä ihanasta illasta rakkaat. 
Instaan jo jokusen kuvan laitoinkin, tässä vielä muutama.
Mahtui iltaa muutama juomakin ja baileyskakku josta postailinkin jo.
Tälläisiä iltoja on kiva viettää silloin tällöin ihan aikuisten kesken.



Snapseja otettiin onneksi maltillisesti :)



Varsinainen viikko alkoi kirppistouhulla, sillä vuokrattiin pöytä reiluksi viikoksi. 
Pari vuotta sitten ollaan käyty myymässä kirppiksellä viimeksi ja silloin aika huonolla menetyksellä. Tämä kirppu sijaitsee Myyrmannissa joten jos liikut näillä kulmilla niin kantsii poiketa www.bellakirppis.fi 

Nyt vähän jännitti saadaanko edes omia pois mutta nyt on myynti ollut hyvää ja hauska uudistus on se että myyntiä voi itsekin seurata suoraan netistä. Nice. 
Osannut vähän myynnin mukaan varautua minkä verran vienyt uutta tavaraa.
Tyytyväinen kyllä olen ettei tarvi pahemmin takaisin tavaraa tuoda ja nyt on nurkista kaikki ylimääräinen löytänyt uuden kodin.


Kotona oon kaappien lisäksi siivonnut parveketta ja viikonloppuna haettava sinne kanervia tai callunoita.Ajattelen, enää 99 !! yötä jouluun, kohtahan voi jo valotkin ripustaa ;)
Siirsin chilit sisälle sillä chilit kyllä kasvaneet mutta eivät alkaneet punertamaan.
Ehkä sisällä lämpimässä saavat vähän vauhtia siihenkin! Joudun vain mäntysuopaliuosta suihkuttamaan edelleen koska kirvat ei meinaa kuolla sukupuuttoon, ei sitten millään.Arg.


Tuossa kirpparin vieressä on Kics ja voi miten vaarallinen kauppa se on mulle!! 
Siellä on miljoona toisaan ihanampaa kynsilakkaa, tuoksua, huulikiiltoa....ihan pakkohan se on muutama kynsilakka ostaa. Etenkin kun laitoin niitä hutiostoksia kirpulla myyntiin.
Tää oli makee väri, ihan tummapunainen, ruskeaan taittava mut ihana syksyn väri.



Kirpeät aamut ovat pistäneet pukeutumaan lämpimästi, mikä tarkoittaa sitä että töistä kotiin lähtiessä läkähtyy.Kesän jälkeen on kyllä kiva pukeutua, kaivaa huivit kaapin kätköistä ja vaihtaa ballerinat nilkkureihin. Nyt kun laitoin kirpparille vanhaa myyntiin, voi vähän päivittää vaatekaappia ja joku kiva, lämmin syysneule olisi mukava saada.



Sitten joudun tuottamaan pettymyksenjos odotit herkullisia ruokakuvia, sillä niitä ei olekaan nyt luvassa koska mä aloitin maanantaina ph-dieetin ja syömiset ovat olleet sen mukaisia. 
Aamuisin vihersmoothie, välipalaksi jugurtti/rahkaa ja marjoja, lounaaksi kasvispainotteista pöperöä, välipalaksi pähkinöitä/hedelmä ja iltapalaksi taas jugurttia ja marjoja. 
Kuulostaa aika yksipuoliselta ja vähän ollutkin mutta ihan hyvin viikko mennyt ja ilman yhtäkään sortumista. Me ollaan mun työkaverin kanssa tehty diili, dietataan molemmat ja ollaan vastuussa toisillemme- tänään siitä oli suuri apu kun oli perjantai kahvilla tarjolla mansikkakermakakkua. Ei otettu - kumpikaan!
Mä postailen tästä ph-dietti aiheesta viikonlopun aikana lisää:)



Tässä mun aamusmoothie ainekset :)


Vain tiistaina piti lounaaksi syödä puuro, koska olin aamusta hammaslääkärissä enkä turpa puuduksissa olis voinut syödä kovin kiinteää saati keittoa. 
Puuro oli kompromissi ja hyvä puuro olikin.


Vettä oon juonu ihan hulluuteen saakka, joo. Ainakin sen 3 litraa päivässä ja juossu veskissä sitten sen mukaisesti, joten jonkinlaista puhdistumista havaittavissa.
Lime tuo kivan säväyksen veteen, paljon parempaa kuin sitruuna. 
Ruokakin oli loppuviikosta nestemäistä bataattiporkkanasosekeittoa, hyvää ja herkullista!



Lenkille ehdin vain yhtenä iltana vaikka on syyssää hemmotellut meitä huolella- kelpaa.Koitetaan nauttai siitä täysillä viikonloppuna. Meillä onkin lauantaina luvassa koulupäivä sillä poikien koululla on kodin ja koulun yhteistyöpäivä.



Tänään muuten kolahti postiluukusta kolme lehteä yhdellä kertaa ja tiedän mitä teen iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Luen :) Sillä saa silmät lurpsumaan takuuvarmasti.
Miten sinä, luetko vielä perinteisiä lehtiä? Niin paljon nekin on siirtyneet nettiin. 
Mä tykkään lukea, kivaa nollausta ja tykkään sekä hömppälehdistä joita mulle edustaa mm. Menaiset ja vaikkapa Trendi ja sitten taas Kauneus&Terveys, Hyvä terveys ja Fit on ihan asiaa täynnä, niistä saa hyviä vinkkiä monille eri elämän alueille.

 Ihanaa rentouttavaa viikonloppua ♥ Niin ja jos et ole vielä osallistunut Syysarvontaan niin sunnuntain asti ehtii!!

Maiccu

9 kommenttia:

  1. Oi, ihanat rapujuhlat. Rapuja ei olekaan tullut syötyä tänä vuonna. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Rapujuhlat <3 Oon tosi laiska kirppisteleen, kun tuntuu et vaikka tuotteelle laittas hinnaks euron ni aina joku löytää siitä jonkun vian -ainakin fb-kirppiksillä.. Ph-dietti kuulostaa hyvältä, mun hyvä ystävä veti vuosi sitten sellasen ja oli tosi tyytyväinen tuloksiin :) Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeassa ja mullakin fb-kirpuilla menny jonkun kerran hermot :) Tää kirppistely on ollut näin aika kivutonta, kunhan hinnottelee kohtuullisesti niin hyvin saa myytyä. Mä olin toissa syksynä ekaa kertaa Ph:lala ja olo oli tosi kevyt ja energinen mitä pidempään sitä jatkoin.
      Mukavaa viikonloppua myös sinulle ♥

      Poista
  3. Kivat rapujuhlat. Eipä olekaan rapuja tullut syötyä pitkiin aikoihin.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Upeat korkkarit. Voi kun joskus ehtisi (lue viitsisi) alkaa katselemaan kirpparikamoja. Niitä löytyisi täältäkin aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Kirpparitouhu ottaa kyllä oman aikansa, mutta mä oon kerännyt pikkuhiljaa tavaraa/vaatetta ja siksi nyt aikaa vei vain hinnoittelu, kuljetus ja esillelaitto :)Mukavaa iltaa ♥

      Poista
  5. Kiva viikko! Minun täytyy myöntää, että en ole koskaan syönyt rapua :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥