perjantai 30. syyskuuta 2016

Viikkoni kuvina syyskuun loppu


Miten  viikonloput vierähtääkin, samoin viikot. Taas on viikonloppu! 
Viime lauantaina käytiin tyttären kanssa syömässä, testattiin Chicoksen vegelista ja 
hyvää oli. 
Poikkesin myös Indiskassa joka on mun yksi lemppari sisustusliike, mutta ihme ja kumma - mukaan ei tarttunut mitään!!
Hyvä niin, sillä onkin viisaampaa sisustaa aikanaan uutta kotia.Mutta ihania kynttilöitä, tuikkumaljoja, verhoja ym siellä oli. Missä te shoppailette sisustusjuttuja, onko joku lemppariputiikki?










Koiralle löytyi Mustista ja Mirristä uusi syysneule ♥ Nyt on jo sen verran viileää, että aamuisin pitää pukea. Nämä manttelit on helppoja puettavia. Talvella on sitten toppahaalari joka lämmittää jalkojakin.







Kerrankin olin ajoissa uuden kalenterin suhteen ja hankin jo kalenterin ensi vuodelle.
Niin ja Roosanauha kynän ♥ Pieni asia minulle, mutta iso potti kun jokainen kantaa kortensa kekoon. Rintasyöpä on niin yleinen, liian yleinen, onneksi sen ennuste on hyvä ja meillä Suomessa hyvä hoito. 
Varmaan jokainen tuntee jonkun joka sen sairastanut. Minuakin liippaa läheltä. Olisi hyvä jo tässä iässä käydä mammografiassa ihan varmuuden vuoksi.Ootko käynyt? Katsoin youtubesta videon joka löytyi Marika taistelee-sivustolta. Se kosketti ♥ 
Videon voit halutessasi katsoa täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=jQ8CmfrLXxM&sns=fb



Sokerittomuus jatkuu ja olen ahminut alan kirjallisuutta jotta motivaatio säilyy. 
Irti makeanhimosta kirja on ollut hyvä, paljon ajateltavaa ja pikkuhiljaa ymmärtää että sokeri on oikeasti ihan myrkkyä.
Mä oon ollut varsinainen sokerihiiri aina ja tekee kyllä hetkittäin tiukkaa kun karkkia ei saa syödä vaikka kuinka mieli tekee.En mä tiedä pystynkö sokerittomaan loppuelämään mutta jos edes vähentämään, niin olen tyytyväinen.Onko siellä muita sokerihiiriä? Yesdelin sivuilta löytyi jos jonkinlaista sokeritonta namia ja teimpä sinne tilauksen. Kerron miltä maistui, kunhan pääsen makustelemaan :) Onko Yesdeli sulle tuttu?
Paketti tuli jo tänään vaikka vasta eilen tilasin ja saan pitää karkkipäivän, niin siistii :))))



Ph-dieetti kesti sen 2 viikkoa ja nyt palannut normaalimpaan ruokailuun, rytmi on sama mutta saan syödä jo "normaaleja" ruokia. Kevyt linja jatkuu silti, meillä on duunin iso juhlat  kuukauden kuluttua ja mekkoon pitäisi mahtua! Siinäpä tavoitetta. Perheelle tein toivomuksesta karjalanpaistia.
Ruoka hautui monta tuntia uunissa ja sillä aikaa ehdin pyörähtää koiran kanssa vanhalla purettavalla ostarilla jossa oli jäähyväistapahtuma. Tämä lähiö on kovasti muuttunut ja muuttuu edelleen, puretaan ja rakennetaan uutta kokoajan.





Kotona sitten aloin siivota keittiön kaappia (siis sellaista syvää)sillä seurauksella että vasen lapa meni aivan jumiin, eikä kipu helpottanut ei sitten millään. Tuntui silti kuin joku olisi työntänyt paksua naulaa lavasta rintaan. Samanlainen kipu on ennestään tuttu mutta se on mennyt aika pian ohi mutta tämä ei.Ei auttanut tujut lääkkeet, ei venyttely, Kun en yöllä saanut kivulta nukuttua, oli mentävä lääkäriin ja nyt on popsittu pilleriä jos jonkinlaista.
Oon tehnyt sellaista tarkastustyötä etukumarassa viime viikkoina, se edesauttanut yläkropan jumiutumista.

Kävin keskiviikkona hierojalla, ihan sellaisessa napakassa hieronnassa.
Välillä huusin vedet silmissä kun niin kipeää teki. Etenkin tuo lapa oli kuulema tosi jumissa ja täytyy ottaa muutaman kerran hierontasatsi jotta saa lihat irti luista. Jäätävät mustelmat käsivarsissa kun niitä hieroi. Alla kuva :(

On kuulema päätetyöläisen jumit. Koko yläkroppa on kipeä mutta jo valmiiksi kipeä lapa selvästi hyötyi hieronnasta. 

Olis kyllä hyvä jos työnantajat tukisivat työntekijöitä ennaltaehkäisevästi, vaikkapa tukemalla juuri hierojalla käymistä. Entisessa duunissa kävikin hieroja työpaikalla ja ajan sai varata työajalle.Kätevää! 
Moni vaiva tulee kalliiksi kun joutuu sairauslomalle niitä parantelemaan. 
Käyttekö te hieronnassa tai muissa hoidoissa?







Tällä viikolla on syöty valmisruokaa, salaatteja ja smoothieita on tullut tehtyä ja hedelmärahkaa sekä pakastettuina jätskeinä että perinteisenä rahkana. 
Kyllä tuo blenderi vaan on kätevä. Sillä surauttaa niin pirtelöt, smoothiet kuin kakkutaikinankin.












Viikonloppuna onkin luvassa kellarin siivousta ja hyvinvointimessut Energian Areenalla. 
Kotia ei tarvitsisi nyt juurikaan sisustaa, mutta tämä hauska syyskukka oli pakko saada. Mitä lie nuo marjat, tunnistatko? Vielä kukka etsii paikkaansa :)





Raikasta syysviikonloppua jokaiselle ♥


Maiccu

13 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja mitä herkkuja. Ihana tuo koiran syysneule.

    VastaaPoista
  2. Niin ihana tuo koiran syysneule!❤️
    Ihanat herkku kuvat!
    Ja viimiset kuvat on kauniin tunnelmalliset!
    Hyvää viikonloppua sinulle Maiccu!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin ja tuo kukka kruunaa sen :) Nuo marjakanervat oli kyllä ihania, ristiriitaisia kun tavallaan kauniita ja samalla vähän...noh..reuhkoja :D Hyvää viikonloppua :)

      Poista
  3. Taidan ostaa aika paljon sisustusjuttuja kirppikseltä, ja ennen myös Anttilasta. Mutta esim. ihania joulujuttuja löydän ympäri vuoden kirppikseltä. Indiska on ihana kauppa, mutta täällä meidän suunnassa ei ole sitä. Muuten tulisi ehkä ostettua sieltäkin. :)
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon löytänyt kirppikseltä vaikka mitä ihania sisustusjuttuja. Joulujuttuja muuten on myynnissä läpi vuodn, erityisesti kirppiksillä.
      Ihanaa viikonloppua :)

      Poista
  4. Syyskuu ja kulunut viikko on näyttänyt meille syksyn kaikki puolet, niin aurinkoa kuin myrskyäkin. Ja, sinulla on ollut hyvinkin tapahtumarikas viikko! Meillä ei montaa sisustusliikettä täällä ole, mutta kun naapurikaupunkiin lähden käyn yleensä myös Indiskassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan,ei käy tylsäksi :) Mahtui viikkoon kyllä kaikenlaista, parhaiten sen havaitseekin näin siitä postatessa :)
      Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  5. Oiku paljon asiaa 😊 Juu, sokeripeppu oon ja nyt meinaan olla ostamatta karkkia tms ainakin hetken ajan...Ph-dietti ois varmaan hyvä juttu. Ihanaa iltaa 💕😍

    VastaaPoista
  6. Oiku paljon asiaa 😊 Juu, sokeripeppu oon ja nyt meinaan olla ostamatta karkkia tms ainakin hetken ajan...Ph-dietti ois varmaan hyvä juttu. Ihanaa iltaa 💕😍

    VastaaPoista
  7. Oi että, miten ihania herkkuja olette syöneet. Kiva viikko lukuunottamatta kamalia mustelmia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ne mun herkuttelun sitten onkin, eikä sipsiä, jäätelöä, kakkuja, keksejä, leipää tai muita hötöjä...ehkä se joskus näkyykin :D Mustelmat alkaa onneksi paranemaan, huoh.Kivaa viikkoa Kati!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥