tiistai 13. helmikuuta 2024

Tammikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Vuoden ensimmäiset loppuneet kosmetiikkaroskat tulisi tässä! Alkuvuosi on alkanut kuten viime vuonna suurin osa kuukausista, eli olen pyrkinyt käyttämään jo avattuja vajaita tuotteita loppuun ja toisaalta keskittyä käyttämään, jos mahdollista - myös saman tuoteperheen tuotteita samaan aikaan.

Nyt olen kuitenkin käyttänyt mm isoja pullokokoja ja palatuotteita, joista ei kerry muoviroskaa joten se saattaa näyttäytyä tulevina kuukausina vähentyneissä loppuneissa mutta se ei haittaa lainkaan. Tarkoitukseni ei ole kuluttaa, vain kuluttamisen vuoksi vaan koitan olla tänä vuonna aikaisempaa vastuullisempi ja käyttää jo olemassaolevia tuotteita pois. Olenkin saanut omia kosmetiikkajemmoja hyvin vähenemään ja siitä oon tyytyväinen.

Mutta lähdetään katsomaan mitä loppui tammikuussa.

*merkityt saatuja tuotteita


Ihonpuhdistus


Face puhdistusliinat olivat ihan käyttökelpoisia, se on näissä plussaa että ovat tuoksuttomia muttei kuitenkaan monen muun puhdistusliinan veroisia puhdistustehossaan. Nämä sopii ihonpuhdistukseen muttei riittävän tehokkaita silmämeikin puhdistukseen. Tosin siihen en näitä käytäkään.

*Lavera Basic Sensitiv puhdistusgeeli on toimiva tuote, mutta tässä on vähän omaan nenääni outo tuoksu josta en tykännyt. Tuoksun vuoksi en ostaisi uudestaan.

Cliniquen Take the day off puhdistusbalm oli tehokas ja riittoisa, mutta vähän karsastan balmin väriä joka oli syvänharmaa, lähes musta ja muuttui maitomaiseksi vasta veden kanssa emulgoituessa. 


Kasvojen ihonhoito


Nivea  Super vitamin seerumin ostin Thaimaasta ja tämä olikin kiva yllätys. Seerumi oli suht paksua, kuin ohutta kasvovoidetta mutta imeytyi hyvin ja puteli on todella riittoisa. Tässä oli kiva marjainen tuoksu ja voisin ostaa uudestaankin, jos tätä saisi Suomesta.

Novexpertin Booster+ vitamin C-seerumi on ollut mulla käytössä pitkään sellaisena kausituotteena. Tämä on aivan huipputuote uudistamaan ja hoitamaan ihoa mutta tässäkin oli erikoinen tuoksu, minkä takia en tähän ihastunut vaikka tuote onkin todella kehuttu. Tuoksun vuoksi en ostaisi uudestaan.

Avant seerumi oli minikokoinen ja oikein kelpo tuote varmaankin, mutta muutaman käyttökerran perusteella en osaa sanoa tuloksista. Iho tuntuma kyllä ihan hyvä.

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer oli silikonipohjainen primer jolla sai tasaisen ihonpinnan, mutta en tykännyt tästä ollenkaan koska koostumus oli niin erilainen muihin aiemmin käyttämiini primereihin nähden. Tykkään hehkua antavista primereista ja tämä ei ollut sellainen.

*Kajo Cosmeticsin päivävoide oli todella mieluinen ja olen tästä täällä blogissa aiemmin kertonutkin. Voisin ostaa uudestaan.

*JOIK silky oil serum on ihana tuote kuivalle iholle, ravitseva ja hoitava mutta tässäkin on vähän erikoinen tuoksu kuten aina silloin tällöin luonnonkosmetiikan tuotteissa on. Itse öljy oli ihana, mutta tuoksu ei.

Evolve Bio-Retinol+ C boosteria en voi liioiksi hehkuttaa, se on ihan must have tuote! Tämä on ihan superhoitava, virkistää väsynyttä ja sameaa ihoa, ihan ehdoton tuote aikuisen naisen ihonhoitoon. Ostoslistalla!

*byRailin yövoide/naamio on todella hoitava ja monikäyttöinen tuote sillä käytin sitä avihdellen yövoiteena tai naamiona ja tämä purkki on varmaan vuoden ollut käytössä, eli superriittoisa. 

*Bybin Beauty Babe Balm on monitoimituote joka käy lähes kaikkeen ihonhoitoon, mutta Laku oli mennyt joskus natustelemaan tämän niin että siihen tuli reikiä ja löysin putelin sattumalta sille kuulumattomasta paikasta ja laitoin roskiin. Tuotteena ihan huippu sillä sitä voi käyttää ihon kosteuttajana, puhdistajana tai korostustuotteena.
 

Meikit


ACOn huulivoide on luottotuotteeni mitä ilman en varmaan voi edes elää.

Essencen huulikiillot on myös teille tuttuja, sillä niitä mulla kuluu tasaisesti ja useampaa sävyä käytössä. Tämä oli lähes kirkas kiilto, ihan kiva.

WetWildin huulikiillot on ihan best ja tätä sävyä Sinlecc tulisi ikävä mutta onneksi löysin sitä vielä verkkokaupasta. Aivan upea hohde ja kestääkin  kivasti.

Catricen sensitive liner ei ollut linereiden parhaimistoa sillä se sottasi helposti ja lopulta kuivahti.

Sleekin vahamainen kulmakynä oli todella hyvä. Olen saanut tämän joskus kauneusboksista ja siinä oli itselleni täydellinen sävy. Kynää oli helppo käyttää ja väri pysyi hyvin kulmilla.


Hiukset


Batisten kuivashampoo jossa ihan tuoksu, tätä ostan aina uudelleen ja uudelleen - luottotuote.

Loreal Elvital Hyaluron Plump hoitoaine oli varsin hyvä ja voisin ostaa uudestaan.

Schwarzkopftin Gliss suihkutettava hoitoaine oli tuotteen kausituoksu ja ihan kiva kesäinen. Käytän sarjan hoitiksia säännöllisesti ja näissä on hyvä hinta-laatusuhde.


Vartalo


Palmolive Smooth Butter oli vaniljantuoksuinen suihkusaippua ja vanilja ei aina ole se lemppari ihonhoidossa, tässäkin tuoksu alkoi loppua kohden jo kyllästyttää.

FA Fiji suihkusaippua oli Tallinnan ostos ja tuoksu oli ihanan eksoottinen.

*Ziajan vitamin C.Bb vartalovoide oli raikas ja kevyt, tämä olisi kesällä vartalovoiteena ihan täydellinen mutta talveen että vähän liian kevyt.

Mizon Snail Hand & Foot cream on yksi parhaita joita koskaan käyttänyt. Tätä olen käyttänyt ennenkin ja Mizonilla on ehkä parhaat käsivoiteet joita koskaan kokeillut. Jättää ihon pitkäksi aikaa pehmeäksi ja pehmentää myös kovettumat hyvin.



Naamiot


*7th Heaven Unicorn naamiot olivat supersöpöjä ja kosteuttavia, ihania hemmotteluhetkeen ja vaikkapa lahjaksi.

7th silmänalusnaamiot olivat pehmeät geelityynyt joita kannattaa säilyttää kylmässä jotta ne laskevat tehokkaimmin turvotusta.

Frudia mustikkahunaja naamio oli ihana. Olen kokeillut tätä ennenkin ja voi miten ihanalta se tuoksuu ja tuntuu, iho on kuin vauvan peppu, pehmeä ja siloinen naamion jälkeen. Ostoslistallé!



Loppuneita oli tammikuussa 23 täysikokoista + yksi minikoko+naamiot eli yhteensä 26 tuotetta. Aika samoissa määrissä vuosi alkoi kuin edellinen loppuikin.

Tarkoitus ei kuitenkaan ole määrällisesti tavoitella mitään, ennemmin määrää vähentäisinkin mutta sitä ennen koitan saada jo olemassa olevia tuotteita käytettyä ennekuin päiväykset tulevat vastaan.

Oliko tammikuun loppuneissa tuotteissa tuttuja tuotteita? Mielenkiinnosta, mitä ihonhoituotteita sulla kuluu selkeästi eniten?

-Maikku

10 kommenttia:

  1. Mulla kuluu eniten vartalovoiteita ja kasvotuotteista seerumeita. Oon niin superkuiva atooppinen 47 v tyyppi. Haaveilen kans saavani kosmetiikan kulutusta pienemmäksi. Mutta hankalaa se on tällä iholla ja meikkaankin aika paljon. Palatuotteisiin yritän siirtyä kun jemmat on tyhjänä. Mutta vaikka luonkosin pala kroppavoide on aika arvokas ja epäilyttää kauanko se mulla riitäisi. T. Helsingin Anna

    VastaaPoista
  2. Aika sama, yleensä mulla kuluu hiustenhoitotuotteita paljon mutta nyt palatuotteita käytettyäni määrä väheni hetkellisesti. Luonkosilla on kyllä ihania tuotteita, mua harmitti kun olin jemmannut vartalokakkua ja kun otin käyttöön, se oli mennyt pilalle. Pöh. Luonnonkosmetiikkaa ei kannata kauheasti jemmailla :D

    VastaaPoista
  3. *byRailin yövoide/naamio on ihana ja Frudian kosteuttavat tuotteet myös. Ihanaa helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mulla oli ihan unohtunut vastata eli pahoittelut siitä ja ihanaa maaliskuun alkua <3

      Poista
  4. Mulla on laveran käsivoide just käytössä ja purkki näyttää ihan samalta kun tuo puhdistusaine :D Hyvä että erottaisi tuotteen eri tavaraksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo Laveran Basic-sarja sisältää todella samannäköisiä tuotteita!

      Poista
  5. Mulla on noita Schwarzkopfin jätettäviä suihkeita ollut monia erilaisia, kun niitä saa Normalista edullisesti. Käyn uimahallissa parisen kertaa viikossa, niin jätettävä suihke on pakollinen, jotta saan hiukset selväksi. Ja sama Batisten kuivashampoo tulee myös Normalista hankittua , kun siellä on Batistet edullisia. Toki kuivashampoiden käyttöni on vähentynyt valtavasti etätöiden myötä. Samoin itse asiassa meikkaaminen. Meikkaan vain, kun lähden ihmisten ilmoille. Harmi, ettei tuota Niveaa saa Suomesta. Olisin hankkinut kokeiluun kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mä tykkään noista hiuksiin jätettävistä hoitiksista myös!

      Poista
  6. Mulla on aina jääkaapissa purkki eye patcheja, ei enää tässä iässä voi ilman olla :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta, just viime viikonloppuna heräsin naama turvoksissa kiitos prezelin ja niistä oli kyllä apua :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥