tiistai 6. helmikuuta 2024

Marketti kosmetiikkaa - Colour Me tuoksut

Ootko huomannut että Citymarketeihin on tullut uusi tuoksuperhe Colour Me?

 Sain mahdollisuuden tutustua tuoksuihin ja totesin, että näistä on ehdottomasti kerrottava myös teille koska tuoksumaailma on näissä aivan ihana, monet tuoksut ovat mielestäni ihan kalliimpien veroisia, ainoa ero on ehkä tuoksujen pysyvyys iholla.

Valitsemani tuoksut (Violet, Purple, Neon Pink jaWhite) oli makeita naisten tuoksuja, 
 White-tuoksu taas on maskuliininen miesten tuoksu.

Hajuvesi pullot ovat tyylikkäitä, simppeleitä ja värikoodattuja mikä onkin sarjan juju.
Tässä kuvaukset tuoksuista joita tässä esittelen.

Purple

Tyylikäs, moderni ja hedelmäinen chypre-tuoksu. Bergamotin ja vesimelonin tuoreita alkutuoksuja tehostaa hienovarainen kukkaharmonia, jossa on kauniita jasminin, ruusun ja orvokin vivahteita. Lopputuoksu on ihana sekoitus tammea, meripihkaa ja arvokasta patchouli-puuta.

Neon Pink

Vihreän mandariinin pirteää alkutuoksua tehostetaan vesijasmiinin ja tulisen inkiväärililjan vesituoksuilla sekä aistikkaan, suolaisella vaniljasydämellä. Päätuoksuina lämmin santelipuu ja meripihka.

Violet

Raikas, naisellinen alkutuoksu sitrushedelmistä, mustaherukasta ja appelsiininkukasta. Sydäntuoksuna tyylikkäitä valkoisia kukkia, mustapippuria ja kahvia. Setrin, patchoulin ja vaniljan makeat ja aistilliset aromit korostavat tätä lämmintä ja täyteläistä hajuvettä.

White

Raikas, virkistävä ja maskuliininen tuoksu, jossa on bergamotin, ananaksen, appelsiinin ja vihreän omenan alkutuoksu sekä lämmin nerolin, ruusun ja melonin sydäntuoksu. Täydentävänä lopputuoksuna toimii rikas sekoitus setriä, patchoulia ja vaniljamyskiä.

*Tuoksut saatu
 







Tuoksut ovat kooltaan 50ml ja niissä on hyvä tasainen sumu, mutta annostelun suhteen kannattaa olla tarkkana sillä yhdellä suihkauksella saa tuoksua aika paljon kerralla.

Pink Neo, Purple ja Red ovat myynnissä tosiaan Cittareissa ja kaikki 12 tuoksua löytyy Cittarin uudesta verkkokaupasta

Mä ihastuin tähän tuoksusarjaan kyllä ja ainakin Gold-tuoksu houkuttelee vielä kovasti tutustumaan.
Tässä on muuten ihana lahjavinkki vaikka Ystävänpäivä-lahjaksi.

Ootko sä ostanut tuoksuja marketeista tai vaikkapa Normalista?

-Maikku
 

 

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen uutuus! Olenkohan ainoa, jolle tulee tuosta tuotteen muodosta ja paketista mieleen Seppälän tuoksut? 😅🙈 Jotenkin samanlainen viba, tulee ihan teinivuodet mieleen. Neon Pink ja Violet kuullostaa sellaisilta mitä voisin kokeilla ja mistä voisin tykätä, pitää käydä tuoksuttelemassa. 😊🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista Seppälän tuoksuja lainkaan, mutta kivaa nostalgian havinaa :) Kantsii käydä tuoksuttelemassa, niin löytyy ne itselle mieluisimmat!

      Poista
  2. Pysyvyys onkin monesti just tällasissa edullisemmissa tuoksuissa se suurin "ongelma" verrattuna kalliimpiin. Mutta toisaalta mua itseäni ei haittaa olla lisäämässä hajuvettä päivän aikana, kuluupahan nopeemmin kun tollanen 50 ml kokokin kestää mulla ikuisuuden :D En meinaa saada noita 30 ml kokojakaan käytettyä loppuun! Purple kuulostaa mun makuun ehkä vähän liian kukkaiselta, mutta Neon Pinkiä ja Violetia olisi ihana tuoksutella<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin kuvitella että Violet ois sunkin mieleen, se on näistä herkin - makea mutta ei niin jyty kuin vaikkapa Pink. Sepä se, jossainhan se aina näkyy jos hinta on edullinen mutta näitä raaskii suihkutella huoletta kun pullokoko on reilu.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥