tiistai 20. helmikuuta 2024

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

Ollaankos siellä hiihtolomalla vai aherretaanko sorvin ääressä? Mulla vaihtui alkuvuodesta työpaikka, joten tänä talvena ei ole lomia mutta se ei haittaa sillä sain joulun ympärillä lomailla riittävästi ja kohta kevät häämöttää ja valoisuus antaa ihan uutta puhtia elämään.

Kurkataampa mitkä kosmetiikkatuotteet on nousseet suosikeiksi! Olen maltillisesti hankkinut/saanut uusia tuotteita joten oli tuuria että mulla oli ylipäätään helmikuulle viisi uutta tuotetta.


Eyenlipin Calamansi Vita puhdistusöljy on ollut todella kiva ja itseasiassa mulla on ollut tätä joskus aiemminkin muuta siitä on kauan. Tämä on todellakin juokseva öljypuhdistus mutta puhdistusteho loistava ja pumppupullo helkutin kätevä.


FIGS & ROUGE:n tuotteet on yhtä lukuunottamatta olleet todella timanttisia, niin tämäkin retinolia ja hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysnaamio. Tykkään tämän koostumuksesta ja aamuisin turvotus on poissa ja ehkei silmänalusetkaan ole olleet nyt niin tummat kuin monesti.Kadolta mulla on ollut useampikin tuote käytössä, mutta tämä pure!seerumi nousi suosikiksi. Ei vähiten sen ihastuttavan koostumuksen ja tuoksun vuoksi vaan se tunne jonka tämä jättää kasvoille. Avot.


7th Heavenin silmän alusnaamiot on mulla nykyään aina yön yli reissuissa mukana sillä näitä voi säilyttää vaikka hotellin minibaarikaapissa ja laittaa aamulla viileinä silmän alusille ja taas on freshinä.


Ei unohdeta Essencen uutta huuliöljyä (kiiltoa) joka on superkosteuttava ja siinä on muhkea, pehmeä applikaattori jolla huuliöljyä on helppo levittää. Tällä saa upean kiillon.

Sellainen viisikko siinä, saattaa olla että maaliskuussa jätän tämän postauksen väliin sillä nyt en ole avaamassa mitään uutta kun niin paljon avattuna ja vajaita tuotteita. Ehkäpä tämä postausaihe voisi jatkossa ilmestyä joka toinen kuukausi, niin ei tule painettakaan tämän takia ostaa tai availla tuotteita sillä yksi ihminen ei vain voi käyttää määräänsä enempää.

Kauniita talvipäiviä💙

Maikku

8 kommenttia:

 1. Pirtsakka toi Calamansi! Kiinnittäisi heti mun huomion kauppareissulla :D

  VastaaPoista
 2. Kivat suosikit! Käytän säännöllisesti silmänalusnaamioita, ne on kyllä parasta mitä on keksitty :)

  VastaaPoista
 3. Ei olla lomalla ei, vaan kaaoksen keskellä, koska muutetaan. 😅 Vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa ja sit alkaisi helpottaa. Kivaa viikkoa. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä täyttä työtä, mutta niin palkitsevaa sitten kun tavarat paikallaan. Tsemppiä muuttoon ja mukavaa viikonloppua ❤️

   Poista
 4. Haluaisin taas kohta uuden huuliöljyn käyttöön ja noi essencen näinkin jossain mainoksessa :) Mä rakastan kasvoöljyjä ja tuo on vielä aivan loistavan helppokäyttöinen, kun pakkauksessa on pumppu itsessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää applikaattori huuliöljyssä on best ja itsekin tykkään tuotteista joissa pumppu :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥