perjantai 9. helmikuuta 2024

Kado - luonnollisia ihonhoitotuotteita

*Yhteistyössä Kado

Avokado - tämä kermainen lähes 20% rasvaa sisältävä, herkullinen hedelmä on täydellinen raaka-aine myös ihonhoitoon ja täynnä terveysvaikutuksia. Avokadon rasva on tyydyttämätöntä, joten syötävänä se laskee kolestrolia ja muutamia muita terveyshyötyjä mainitakseni, avokadossa on:

  • Loistava rasvahappojen suhde
  • Avokadossa on runsaasti kuituja 
  • Avokado sisältää A-vitamiinin esiasteita karotenoideja, jotka hellivät ihoa, luteiinia joka hidastaa ihon vanhenemista ja se ehkäisee myös näkökyvyn häiriöille.
Kotimainen Kado valmistaa uudistavia ainesosia sisältävästä ja ihoa siloittavasta avokadosta ihonhoitotuotteita ja olen saanut tilaisuuden tutustua neljään kiinnostavaan ja ihoa hoitavaan tuotteeseen.

fresh! creamy face cleancer - hellästi puhdistava sekä luonnonmukainen kasvojen puhdistusaine

crisp! nourishing rich toner - raikas kasvovesi

pure! brightening oil serum - hehkua ja kirkkautta tuova seerumi

smooth! super moisturuízing face cream - superkosteuttava kasvovoide

Avokadot luonnolliset rikkaat öljyt kosteuttavat ihoa ja pitävät sen pH-tasapainosta huolta. Siksi se sopiikin oivallisesti kuivan ja/herkän ihon hoitoon. Itselläni on ollut kuivuutta ja atooppista ihottumaa iholla ilmeisesti talvesta ja kovista lämpötilanvaihteluista johtuen ja siksi tämä tuotesarja tuli käyttöön kuin tilauksesta. 


resh! creamy face cleancer - puhdistusaine on emulsiomainen ja täytyy sanoa, että hyvin erilainen kuin mikään aiemmin käyttämäni putsari. Se syväpuhdistaa ihohuokoset ja jättää ihon pehmeäksi, freshiksi, kuitenkin kuivattamatta sitä. Putsarissa on laventeli-ja ruusuvettä jotka tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa, sekä avokadoöljyä joka huolehtii kosteuttamisesta.

Puhdistusaine on pumppupullossa josta sitä on helppo annostella. Kasvot kannattaa kostuttaa ennen puhdistusta ja putsaria hierotaan kasvoille pyörivin liikkein ja lopuksi huuhdellaan.
Vaikka olen balmien ja puhdistusöljyjen ystävä, tämä on ollut oikein miellyttävä tuttavuus sillä tämä on kuin puhdistusöljyn ja balmin välimuoto. Ja niinhän se onkin, koska tuote sisältää paljon öljyjä vaikkei se olekaan varsinaisesti öljymäinen.

Iho puhdistuu tuotteella helposti ja jää miellyttävän tuntuiseksi. Tämä sopii rasvoittuvalle, herkälle tai kuivalle iholle ja onkin ollut omiaan omalleni nyt kun olen kärsinyt epämääräisistä atopialäiskistä.

Tuoksu on veikeä, tykkään siitä enkä osaa erotella yhtä ainoaa aineisosaa mutta ehkäpä se on juurikin laventelin ja ruusun liitto.


crisp! nourishing rich toner  hoitoneste on pumppupullossa ja tykkään juuri tälläisistä täyteläisistä, hieman tuhdimmista kosteuttajista jolla saa paineltua kunnon kosteutuksen iholle ennen muita hoitavia tuotteita. Tämä olisi mielestäni kätevämpi suihkepullossa, sillä neste on hyvin ohutta ja sitä olisi helpompi käyttää suihkepullossa. Nyt pumppupullo annostelee hieman epätasaisesti roiskien.

Kasvovesi kirkastaa ihoa, häivyttäen ihohuokosia ja siinä on aika voimakas tuoksu, erilainen kuin vaikkapa putsarissa mutta miellyttävä.

Tässä tuoksu tulee mustasta orkideasta, joka on kukka jonka tuoksu on hyvin sensuelli ja makea. Tuotteessa on käytetty myös ruusu-, laventeli- ja kamomillavettä jotka vaikuttajat tuotteen tuoksuun tuoden omaa vivahdettaan.

pure! brightening oil serum jolla saa kasvoille hehkua ja kirkkautta! Seerumi on juuri sellaista mistä eniten tykkään, juoksevaa muttei liian, sitä on helppo annostella ja levittää kasvoille. Oletin tämän olevan öljymäistä mutta eipä ollutkaan. Toki tämä sisältää luonnollisesti avokadoöljyä, mutta myös C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. 

Siksipä iho saa tällä seerumilla suojaa, uudistusta ja juonteetkin saattavat siliää. Lisäksi runsaat vitamiinit stimuloivat ihon pintaverenkiertoa, mikä taasen auttaa aktivoimaan ihon omaa puolustusjärjestelmää ja samalla boostaa kollageenin tuotantoa.

Tuoksu tulee pääosin ruusuvedestä, joka on valmistettu niin että ruusun eteeriset öljyt siirtyvät veteen jättäen siihen hienostuneen ruusun tuoksun. Seerumissa olevat avokado-ja manteliöljyt antavat seerumiin myös oman vivahteensa.

Seerumit on mun heikkous ja voin kertoa että kymmeniä seerumeita testanneena, olen aika kranttu ja tiedän heti onko seerumi sellainen, joka rakastan vai jääkö vain kerran kokeiluksi. Tämä ei jää, koostumus on aivan täydellinen ja mun ihokin rakastaa tämän tyyppisiä seerumeita jotka tarjoaa sekä vitamiini, että kosteutusboostin.


smooth! super moisturuízing face cream on pehmeyttä ja suojaa tuova kasvovoide, joka samalla ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.  Voide on koostumukseltaan aika paksua ja olikin hämmästyttävää kuinka hyvin se silti imeytyi kasvoille, sillä mulla on paksujen voiteiden kanssa yleensä siinä ongelmaa. Voiteessa on avokadoöljyä ja ruusuvettä, ilmeisesti tämä yhdistelmä auttaa voidetta imeytymään iholle hyvin.

Pidin ihotuntumasta, mikä voiteen jälkeen jää sillä iho on kimmoisa, tasainen ja mattainen. Tässä tuoksua on näistä neljästä tuotteesta vähiten.

Teille minulla on antaa alennuskoodi, jolla saatte huikean -40% alennuksen koko verkkokaupan tuotteista 31.3.2024 saakka.
Alennuskoodi: maiccug40

Linkki verkkokauppaan tässä.

                                                                      💚💚💚

Tiesitkö muuten että avokadoa kutsutaan myös alligaattoripäärynäksi, sillä sehän muistuttaa päärynää ja kuori on nahkamainen?!

Mä ihastuin näihin tuotteisiin täysin ja on huippua huomata kerta toisensa jälkeen kuinka meillä Suomessa osataan! 

Oletko kokeillut avokadoöljyä sisältäviä tuotteita ihonhoidossa?

-Maikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥