sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Kesäihon hoitoa K-kosmetiikalla+alennuskoodi

Korealainen kosmetiikka on yksi lempilapsistani kosmetiikan saralla ja sain Kosmos Beautyn kautta jälleen mahdollisuuden tutustua uusiin tuotteisiin. Kesä on täällä nyt, joten tuotteetkin ovat kesäiholle sopivia.

Mun jokapäiväiseen ihonhoitoon kuuluu seerumi ja kasvovoide, sellaisista kerron teille nytkin ja parista aurinkosuojan sisältävästä tuotteesta sekä kangasnaamioista.

*Saatuja PR-tuotteita


JIGOTT SNAIL LIFTING CREAM


Kiinteyttävä kasvovoide

Olen ennenkin käyttänyt etanan mutsiinia sisältäviä tuotteita ja niillähän on ihan loistavia ihoa helliviä ominaisuuksia. Etanan mutsiini paitsi kosteuttaa, se tasoittaa ihon sävyä, nuorentaa ja uudistaa ihoa, nopeuttaa erilaisten ihovaurioiden paranemista samalla kiinteyttäen.

Tämän Jigott:n voiteen tarkoitus onkin nimenomaan kiinteyttää ihoa, hidastaa ikääntymistä ja korjaa jo tulleita ikääntymisen merkkejä. Musiinilla on muuten lisäksi antioksidanttinen vaikutus ja se vähentää UV-säteilystä johtuvia ihovaurioita ja sopii näin ollen oikein hyvin kesätuotteeksi.

Voiteessa on myös niasiiniamidia joka kirkastaa ihoa, vähentää punoitusta ja rasvaisuutta iholla.

Voide on miellyttävän kevyttä ja se on helppo levittää iholle. Tuote sopii oikein hyvin meikin alla käytettäväksi. Itse olen lisännyt tipan pari heleyttäjää sekaan ja lopputuloksena kaunis tasainen iho.





FARM STAY CICA FARM BLEMISH CLEAR AMPOULE


Ampulliseerumi

Milläköhän ylisanoilla mä tätä teille kuvailisin, sillä tämä on ihanaa elämäneliksiiriä iholle. Seerumi on kosteuttava, ihoa uudistava ja rauhoittava ja sopii oikein hyvin herkälle tai ärtyneelle iholle. Mulla on ollut koko kevään nenänpielessä ns suunympärysihottumaa ja olen ollut todella varovainen uusien tuotteiden kanssa ettei se lehahtaisi pahemmaksi.

Kokeilin seerumia kasvoille alkuun varovasti juuri tästä syystä, mutta toivoin että kun seerumin Castella asiatica-uutteella on haavojakin parantavia ominaisuuksia ja se myös vähentää esim ruusufinniä, niin ehkä ihottuma aluekin hyötyisi tästä. Todentotta, pikkuhiljaa parin kuukauden käytön jälkeen ihottuma on poissa, tosin se ei ole yksin tämän tuotteen ansiota mutta tämän seerumin käyttö ei myöskään ole pahentanut tilannetta mikä oleellista.

Seerumissa on paljon hoitavia ominaisuuksia, se kosteuttaa ihoa, auttaa ihoa esim toipumaan aknesta, vähentää ryppyjen muodostumista ja tasoittaa ihon sävyä.

Ainesosina Castella asiatica-uutteen lisäksi mm madekassiinihappoa joilla on ikääntymisen ennaltaehkäiseviä vaikutuksia ja aminohappokompleksi joka auttaa soluja palautumaan elinvoimaisiksi.

100ml pullo on todella riittoisa ja pullossa olevalla pipetillä tuotetta on helppo annostella.

Seerumi on kevyttä mutta kiinteää, eikä se lähde nopeasti valumaan vaikka annostelisi suoraan pipetillä iholle. Itse taputtelen seerumin iholle, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Seerumi imeytyy hetkessä eikä jätä ihoa mitenkään tahmaiseksi.

Tuoksua tässä ei oikeastaan ole tai jos onkin, niin hyvin mieto.





ENOUGT PREMIUM 8 PEPTIDE FULL COVER PERFECT FOUNDATION SPF50


Meikkivoide korkealla suojakertoimella

Jos kaipaat kesään meikkivoidetta, joka on peittävä mutta samalla suojaa ihoa, tämä on siihen täydellinen. Meikkivoide ei tuki ihohuokosia, mutta on silti peittävä ja sisältää peptidejä joilla on monia hoitavia ominaisuuksia. Peptidit auttavat lisäämään ihon kimmoisuutta, stimuloivat kollageenin tuotantoa ja estävät pigmentaariota.

Tässä hoitavina ainesosina on mm.arbutiini, joka auttaa pigmentin vaalentamisessa ja suojaa ihoa. Itse olen nimenomaan arbutaanilla saanut aikoinaan ikävät maksaläiskät pois kasvoilta.

Titaanidioksidi suojaa auringon vaikutuksilta, peptidikompleksi taasen auttaa ihoa uudistumaan, hydrolysoitu kollageeni auttaa ihoa palauttamaan kiinteyden ja Centella Asiatica taas auttaa ihoa estämään ennenaikaisen vanhenemisen.

Meikkivoide on omaan makuuni hieman liian peittävää, sillä tykkään hyvin kevyistä meikkivoiteista mutta tiedän monien rakastavan juuri tämäntyyppisiä meikkivoiteita.

Pumppupullosta on helppo annostella ja sävyjä on saatavilla kahta erilaista. Itselläni oli sävy 13 joka on vaalea beige ja sopii hyvin vaalealle iholle. Sävy 21 luonnollinen beige taasen sopii paremmin jos oma ihosi on lämmin sävyltään.



BARULAB GREEN TEA HYDRO CALMING SUN CREAM SPF 50


Kevyt aurinkovoide korkealla suojakertoimella

Kesäpäivä alkaa joka aamu seerumilla ja mikäli tiedän ulkoilevani, myös aurinkovoiteella.
Tämä Barulabin aurinkovoide on koostumukseltaan todella kevyt mutta se sisältää spf50.

Aurinkovoiteessa on ihoa rauhoittavaa vihreää teeuutetta, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihoa rauhoittavaa pantenolia.

Koska voide on todella kevyttä, se imeytyy ihoon hyvin eikä jätä sitä valkoiseksi.

Oon tykännyt tästä todella paljon juuri siksi ettei iholla tunnu siltä että siinä on aurinkorasvaa. Monestihan aurinkorasvat myös jättävät ihon hyvin rasvaiseksi.



Kangasnaamiot

Barulab The Clean Vegan PEPTIDE sheetmask ja 5C Cure MangoIntensive Essence Sheet Mask



PEPTIDE naamio

On ihoa uudistava kangasnaamio joka sisältää ihon orvaskesiin sukeltavia peptidejä, jotka kiinteyttävät ihoa ja hidastavat ikääntymistä. Naamio on vegaaninen ja sisältää 100% luonnollisia kasviuutteita.

Hyvin kasvoille istuva naamio, jonka jälkeen iho tuntuu kosteutetulta.

5C Cure Mango-naamio

Mangouute ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla sitä pehmentäen. Tämäkin naamio istui kasvoille ihan näppärästi ja ihoa jäi hyvin kosteutetuksi ja kirkkaaksi.
 




Näillä tuotteilla on otettu kesä vastaan ja ihan erityisen ilahtunut olen ampulliseerumin vaikutuksista iholle sekä etana-ja aurinkovoiteista. Tämä kesä hoidetaan ihoa suojaamalla sitä auringolta ja kosteuttamalla riittävästi.

Sain teille myös alennuskoodin: Maikku15 jolla saatte -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista 2.7.2023 asti. Etu kannattaa hyödyntää, jos K-kosmetiikka kiinnostaa sillä nyt saat muutoinkin kohtuuhintaisia laatutuotteita vieläkin edullisemmin.

Summasummarum, K-kosmetiikka ei pettänyt tälläkään kertaa. Tämäkin aamu alkoi näillä tuotteilla.

Instagramissa starttaa tänään arvonta, jossa yksi onnekas voittaa kivan kosmetiikkatuotesetin, kannattaa käydä osallistumassa tästä.

Löytyikö kiinnostavia tuotteita?

-Maikku



1 kommentti:

  1. Tällä hetkellä aurinkosuojaa antavat tuotteet kiinnostavat, koska niitä kuluu jo kiitettävästi :)
    Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥