tiistai 27. kesäkuuta 2023

Glow Hub - edullista markettikosmetiikkaa

Huomasin tämän sarjan ensimmäistä kertaa muistaakseni Prismassa, mutta lopulta päätin tilata tuotteet netistä samalla kun tilasin muutakin kotia. Kyseessä on edullinen sarja, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon, simppeleitä rutiineja ja tehokkaita raaka-aineita.

Tuotepakkaukset ovat värikoodattuja ja niitä voi yhdistellä keskenään, Glow Hub haluu tehdä ihonhoidosta helppoa ja toimivaa. Epäilen että tuotesarja on suunnattu nuorille, mutta kyllä mummi-ikäinenkin voi näitä käyttää.

Ulkoasu on näissä ihan kiva, raikas ja nuorekas. Mä ostin kokeiluun Jelly puhdistusgeelin, kasvonaamio sticksin ja kasvoveden. Kiinnostaako kuulla lisää, jos niin skrollaa alas.  



Glow Hub Purify & Brighten Jelly Cleanser


Puhdistusjelly kuulostaa hassulta mutta ei oikeastaan ole paljon geeliä kummempaa, aavistuksen paksumpaa kyllä kuten hyytelömäisen putsarin kuuluukin olla.

Putsarilla lähtee niin meikki kuin muutkin epäpuhtauden ja tuoksu on mieto, ei käy nenään.
Putsarissa on antioksidanttista mustikkaa ja mustaa teetä jotka yhdessä rauhoittavat, tasapainottavat ja tasoittavat ihoa kirkastaen sitä.
 

 



Glow Hub Purify & Brighten kasvonaamio puikko


Jos ihosi kaipaa kirkastusta niin kaoliinisavea sisältävällä naamiopuikolla voi lähteä taistoon! Puikkoa oli helppo käyttää, paitsi että omani kierteet olivat jotenkin viallisia sillä normaalisti puikkoa saa lisättyä kun kiertää sitä mutta tämä minun puikkoni ei suostunut pyörimään lainkaan. Sain sitä silti käytettyä ekaan kertaan ihan sellaisenaan ja myöhemmin käyttämällä sivellintä.

Mutta asiaan eli kaoliinisavi puhdistaa todella tehokkaasti epäpuhtauden iholta ja mustikka rauhoittaa, kun taas musta tee puhdistaa ja kirkastaa ihoa.
Salisyylihappo ja valkopajunkuori kuorivat ihoa kevyesti, puhdistavat ihohuokosia ja rauhoittavat ihoa.

Puikon käyttö on helppoa. Naamiota levitetään ohut kerros puhtaalle iholle, sy-ihoa välttäen. Annetaan vaikuttaa n 15 min ja lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä.


Glow Hub Nourish & Hydrate Toner Essence


Yksi ihonhoidon kulmakivi on kosteutus ja siksipä mä käytän kasvovettä oikeastaan ihonhoitorituaalien jokaisessa välissä. 
Tässä kasvovedessa on persikkauutetta, kookosvettä ja hyaluronihappoaa sekä aloe veraa. Kuulostaa ihanalta ja tämä yhdistelmä tekee kasvovedestä ravitsevan ja ihosta kauniin kuulaan.

Mä käytän kasvovettä puhdistuksen viimeisessä vaiheessa ja toisaalta painelen sitä iholle  aamuisin ennenkuin alan laittamaan seerumia ym voiteita.



Sanoisin että hintaansa nähden oikein kelpoja tuotteita, erityisesti hoitovesi ihastutti mutta voisin putsariakin hankkia uudestaan. Naamio sen sijaan ärsyttää edelleen, kun se pyörimismekanismi ei toimi muttei itse naamiossa mitään vikaa ollut.

Ootko jo kokeillut näitä? Jos, mitä tykkäsit?

Maikku


2 kommenttia:

  1. Olen tuota naamiota kokeillut ja samaa mieltä, se rulla jumittaa ärsyttävästi. Tykkään näiden tuotteiden pakkauksista, ihanan pyöreitä muotoja :)
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanan pirteän näköisiä tuotteita. Näistä varmasti tuon puhdistusgeelin sekä kasvoveden voisin itsekin hankkia käyttööni.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥