tiistai 20. kesäkuuta 2023

Masque by me kuorintasukat testissä

Kesää vasten on hyvä ottaa aikaa jalkojen hoidolle ja mikä se helpompi tapa kuin laittaa kuorintasukat jalkaan! Mä taisin saada nämä kuorintasukat jostakin kauneusboksista, mutta näitä saa ostettua esimerkiksi Normalista ihan muutamalla eurolla.

Kuorintasukat sisältävät Cannabis Sativa-öljyä ja sukat kuorivat jaloista kuolleen ihosolukot ja jättävät ne pehmoisiksi. Lisäksi sukat sisältävät aminohappoja, jotka hoitavat ja uudistavat ihoa jättäen jaloista terveen ja hyvinhoidetun näköiset.

Jalat on hyvä pestä ennen sukkien käyttöönottoa. Kuorintasukat ovat pakkauksessa yhdessä, joten ne pitää leikata erikseen ja sitten vain sujauttaa jalka sukkaan ja laittaa sukassa olevalla tarrakiinnityksellä kiinni.

Jalat tuntuvat vähän hassuilta, kun ne lilluvat sukkien sisällä nesteessä mutta itse kävelin sukat jalassa kylppäristä olkkariin ja pötköttelin sohvalla noin puoli tuntia jonka jälkeen riisuin sukat ja pesin jalat huolellisesti.

Ihoa alkaa ohjeen mukaan kuoriutumaan 3-7 päivänä sukkien käyttämsestä ja itselläni kuoriutuminen alkoi 4 päivänä ja kesti kolme päivää. Sen jälkeen rasvasin jalat huolellisesti ja nyt on kovettumat ja kuollut ihosolukko poissa.

Alla kuvat sukkien käyttöönotosta siihen kun iho alkoi kuoriutumaan. Ällötysvaroitus.

.








Mä oon käyttänyt vastaavia sukkia ennenkin ja uskon että siksi kuoriutuminen oli tällä kertaa nopeasti ohi. Jos taukoa edelliseen on paljon, kuorinta on rajumpaa. Mitään tuntemuksia kuoriutuminen ei aiheuta, ellei nyt lievää esteettistä ällötystä.

Ootko sä kokeillut kuorintasukkia?

Maikku


4 kommenttia:

  1. Näitä kuvia on kyllä aina sinänsä kiva katsella, kun sen tehon selkeästi näkee :D Mä en kuorintasukkia kuitenkaan ole koskaan käyttänyt enkä varmaan jatkossakaan tule käyttämään. Kosteuttavat versiot sen sijaan on mulle tosi mieluisia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä, tehokasta tavaraa! En minäkään nuorempana käyttänyt tälläisiä, rasvaus riitti mutta nykyään kovettumat on sitä luokkaa ettei pelkkä rasvaus riitä.

      Poista
  2. Kerran testasin, mutta sen merkin kuorintasukat eivät kyllä olleet tehokkaita, lähinnä vain ärsyttivät ihoa. Olisi kyllä kiva testata uudestaan, koska kantapäät ovat taas vähän karheat.
    Mukavaa juhannuksen aikaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no se ei kuulostaa hyvälle. Nämä oli edulliset ja tehokkaat kyllä, ihanaa juhannus viikonloppua <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥