tiistai 13. kesäkuuta 2023

Gua shauksella kyytiä kuona-aineille

Olen täällä blogissa kirjoittanut gua shauksesta ennenkin muutama vuosi sitten KLIK ja nyt voisi olla aika verestää muistoja. Gua shauksella saat nesteet nassusta liikkeelle ja kuona-aineille kyytiä. Gua shaus auttaa silottamaan pieniä ryppyjä, juonteita  ja rentouttaa kasvolihaksia ja samalla se tehostaa seerumin ja muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

Gua shaukseen on erilaisia välineitä, näissä kuvissa esiintyy jaderulla ja jadekivestä tehty guasha. Koska olen taipuvainen unohtamaan gua shauksen ja esimerkiksi kynsinauhaöljyn käytön, olenkin laittanut ne olkkarin pöydälle jolloin ne on aina käden ulottuvilla ja esimerkiksi telkkaa katsoessa voi samalla gua shailla.

Ennen Gua shausta on hyvä laittaa kasvoille seerumi tai vaikkapa kasvoöljy/öljyseerumi, jotta Gua sha liukuu iholla ilman että siitä aiheutuu kitkaa. 
 






https://www.hyvanolonmaailma.fi/skinmood-gua-sha-perusohjeet-kasvoille/


Hyvä ohje gua shaukseen löytyy tääältä KLIK ja Hyvänolonmaailman sivuilta voit ladata vaikka pdf jossa perusteelliset ohjeet.

Tämä on kyllä helppo tapa pitää ihosta huolta. 
Jos tingit kasvohoidoista niin suosittelen satsaamaan Gua shaan ja hyvään, ihollesi sopivaan öljyseerumiin esimerkiksi Atopikin mustikkaöljyseerumi sopii herkälle iholle ja on loistava gua shauksen kanssa käytettäväksi.

Oletko jo kokeillut?

Maikku






4 kommenttia:

  1. En ole testaillut, mutta kyllä tekisi jokin laite hyvää näiden leukojen ojentamiseen :)
    Ihanan aurinkosta viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä välineissä on nykyään vaihtoehtoja vaikka kuinka :) Mukavaa iltaa!

      Poista
  2. Käytän itse jaderullaa ehkä kerran parissa kuukaudessa, kun en vain muista sen käyttöä. Tykkään imeyttää esimerkiksi sheet maskin lopun ihoon rullaamalla, mutta en koe gua shaata/jaderullaa mitenkään omaksi jutukseni. Pitäisi varmasti jaksaa käyttää ihan säännöllisesti, jotta tosta oikeasti olisi jotain hyötyä, mutta kun on laiska niin ei tule tehtyä sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, säännölliset rútiinit auttaa muistamaan! Mullakin on nyt jäänyt kun oon mökillä, kotona muistan helpommin :D

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥