tiistai 9. toukokuuta 2023

Käytössäni olevat primerit

Mulla on tapana käyttää samanaikaisesti useampaa saman kategorian meikkituotetta ja sen vuoksi niitä loppuu hyvin harvoin. Nyt katsoin, että mulla oli 5 eri primeria samaan aikaa käytössä ja siksi mikään niistä ei lopu ikinä. 

Miksikö avaan uusia kun vanhoja on vielä jäljellä? No koska teen tätä kauneus/kosmetiikkasisältöä ja testailen uutta kosmetiikkaa. Yhden primerin kuluttaminen loppuun vie kuukausia. Niin ja viiden vie monta kuukautta.

Sen vuoksi ajattelin nostaa muutamat meikkituotteet tänne blogiin ja koittaa käyttää näitä aktiivisemmin, niin että saisin tuotteita joskus myös loppumaan.

Tässä on viisi aika erityyppistä primeriä, joita käytän arjessa aika vaihdellen. Katsotaampa pikaisesti millaisia primereita koitan saada loppumaan.


Tässä alla näkyy primerien sävyt ja koostumukset. Ekat kaksi ovat valkoisia ja aika ohuita, loput heleyttäviä.


Sensain primer on ehdottomasti kallein, muta ah, niin ihana. Siitä tulee upea hehku ja iho saa tasaisen, samettisen pinnan. Tätä käytän useimmiten silloin kun meikkaan "kunnolla" tai olen lähdössä illalla ulos.


Physicians Formulan Spotlight Illuminating on todella hehkuva pohjustaja. Se on sellaisenaan ehkä too much, mutta tätä voi sekoittaa toiseen primeriin ja toisaalta, meikkivoiteen jälkeen suurin hehku katoaa joten meikistä tulee kyllä kaunis, luonnollisesti hehkuva. Primer tasoittaa ihoa kauniisti, peittää ihohuokoset ja epätasaisuudet.

Niin kauniin hehkun kuin tällä saakin, en osaisi käyttää tätä joka päivä ja lisäksi tämä on super riittoisaa joten tuntuu ettei tämä kulu millään, kun pieni määrä riittää per käyttökerta.


PAESEN Illuminating pohjustaja on näistä varmaan eniten käytetty. Tälläkin saa upean kasvoille heleyden ja tätä oon käyttänyt välillä niinkin, etten ole päälle enää meikkivoidetta laittanut.
Koostumus on tässä tosi ohut, primer asettuu iholle kuin toinen iho, tykkään.
 

Sleekin kosteuttava primer on tosi ihana, sitä levittäessäkin jo tuntee että kyseessä on kosteutettava tuote ja se asettuu iholle kauniisti. Tämä on toinen näistä viidestä, jota käytän usein ihan sellaisenaan, ilman että laitan meikkivoidetta päälle. Tällä saa kauniin tasaisen sävyn iholle, ilman hehkua.


Catricen HD Active primer on varmaankin tämän viisikon edullisin. Koostumus on todella ohutta, ohuinta kaikista ja tästä ehkä tykkään vähiten vaikka tämä on iholla ihan jees. Pipettipullo ei vain ole paras mahdollinen seeruminen annosteluun. Koitan kovasti saada tämän loppumaan mutta se on työlästä.


Sellainen setti siinä ja nyt siis tavoitteena saada tämän vuoden aikana ainakin 2 loppumaan. 
PAESEN primer loppuu luultavasti ensin, mutta Sleek tai Catrice voisi olla tavoitteena myös.

Ootko muuten kokeillut näistä jotain, kerro mitä tykkäsit?
Entä onko sulla meikkiprojekteja tai paremminkin projektimeikkejä käynnissä tätä vuonna?

-Maikku




13 kommenttia:

  1. En ole testannut näistä mitään, mutta sinähän jo tiedätkin, että olen ihan onneton meikkaaja :)
    Joku hehkua antava primeri voisi olla kiva kun kesäkin on tuloillaan. Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kaikki hehkua antavat tuotteet on ihania <3 Ihanaa viikonloppua Outi <3

      Poista
  2. Kiva postaus, primet kiinnostaa aina ja näistä en oo itse kokeillut mitään :) Varsinkin Sensai ja Paese alkoi kiinnostaa enemmänkin. Pipettipullot ei tosiaan primerien annostelussa oo ehkä ihan parhaita, vaikka ihonhoidossa esimerkiksi taas tykkään niistä itse tosi paljon :) Munkin pitäisi piakkoin tehdä vastaava postaus omista primereista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kumpikin on kyllä hyviä! Sama mulla pipettipullojen kanssa, tykkään ihonhoidossa mutten meikeissä. Tee ihmeessä oma postaus, kiva tutustua näin uusiin tuotteisiin :)

      Poista
  3. Sleekiltä mulla oli se mattaprimer ja oli ihan hyvä muistaakseni :) mulla primerit loppuu aika äkkiä kun käytän 1-2 kerrallaan ja joka päivä....

    VastaaPoista
  4. Sensain Primer on tuttu ja yksi mun suosikeista. Guerlainilla, Sensailla ja Elizabeth Ardenilla on mun makuun parhaat primerit.

    VastaaPoista
  5. Sensai on mun oma suosikki kans ja mulla on myös Sensailta toinen primeri, se jopa ehkä vielä parempi, ainakin talvella..sitten löytyy Jane Iredalea ja Dermosilia ja Benefittiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyykin katsella löytyiskö noita erilaisia. Dermosilia mullakin on joskus ollut mutten enää muista millainen se oli...

      Poista
    2. Sensai Brightening make-up base. Cellular performance sarjaa näyttää olevan.

      Poista
  6. Ihan jo brändistä riippuen oletan että Sensain on paras ja niin käsitin, jos käytät tuota kun lähdet ulos viettämään iltaa. En enää ole ihan primerien ystävä mutta koitan kuitenkin aina käyttää niitä jos omistan primereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on :) Ihosta tulee samettinen, tasainen ja upeasti hehkuva :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥