tiistai 16. toukokuuta 2023

Oriflamen uudet huuliöljyt & kulmakynät

 Huuliöljyt on kiva vaihtoehto, jos huulesi tuppaavat kuivumaan ja tykkäät huulikiilloista. 
Huuliöljy on minusta vähän huulipunan ja kiillon välimuoto mutta enemmän kiillon tapainen mutta silti nimensä mukaisesti huuliöljy.

Näissä Oriflamen ONE Lip Spa huuliöljyissä ja kivoja sävyjä, jotka eivät kuitenkaan ole huulilla  ja erityisen vahvoja vaan antavat kivasti sävyä. Näissä huuliöljyissä on ns Colour Adjust tekniikka jonka ansiosta huuliöljyjen sävy mukaistuu omien huultesi kemiaan eli saat yksilöllisen hehkun huulillesi.

 Samalla kun sävyillä saat hehkua huuliisi, huulia hoitavat makadamiaöljy jossa omega- 7 ja 9 rasvahappoja, skvalaani joka pehmentää huulia ja E-vitamiini, joka suojaa huulia.

*Tuotteet saatu blogiin

Jos taas kaipaat kulmakynää, jolla voit muotoilla kulmia tai tehdä lisäkarvoja niin tällä onnistuu! 
The ONE Tattoo Effect kulmatussissa on neliosainen kärki jolla on helppo piirtää moniulotteiset kulmat.
 
Kulmatussissa on koostumus joka kestää jopa 48 h, se ei tahraa ja on vedenkestävä. Tusseissa on useampia sävyjä, mun lemppari on tuo vasemman puoleinen beige joka on todella lähellä mun omien kulmien sävyä.

Ihan huipputuotteita kaikki nämä Oriflamelta!

Löytyikö näistä sinulle kivoja sävyjä, entä ootko kokeillut jo huuliöljyä?

Maikku


   

1 kommentti:

  1. Huuliöljy voisikin olla kiva näin kesäisissä säissä, saisi sävyä ja pehmeyttä huuliin. Tykkään arkisin käyttää ruskeaan meneviä sävyjä, mutta viikonloppuisin voi huuliin laittaa oikein kunnon punaiset punat.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥