tiistai 23. toukokuuta 2023

Huhtikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Melkein unohdin koko postauksen, mutta vielä tämä ehti toukokuulle eli huhtikuun loppuneista kosmetiikkatuotteista oli kyse.

Joku on saattanutkin jo huomata että blogi on päivittynyt vain kerran viikossa. Näin on päässyt käymään, kun aika ei kertakaikkiaan riitä enempään kun olen koittanut tehdä postauksia kesän ajaksi jemmaan että blogi päivittyisi myös kesän ajan säännöllisesti. Enkä joinain viikkoina saattaa tulla kaksikin postausta mutta pääsääntöisesti blogi päivittyy kesän ajan tiistaisin.

Kesän ajaksi myös hiljenee nämä loppuneet, koska olen pääsääntöisesti mökillä. Toukokuun loppuneet tosin tulee vielä kesäkuussa, Säästän kaikki loppuneet kuitenkin teitä varten niin että saatte sitten loppukesästä kunnon pläjäyksen kaikista kesän aikana loppuneista. Mutta sitä ennen kurkataan huhtikuun roskat.

KASVOT//PUHDISTUS

Bee VELOM puhdistusbalm oli kummallisin putsari ikinä. En löytänyt mistään tästä tietoja joten ihan mennään omien tuntemusten varassa. Tämän tuoksu on yrttinen, mistä en oikein innostunut ja mukana oli jotain "sattumia" enkä osannut päätellä mitä. Enkä niiden tarkoitus oli kuoria, mutta en innostunut tästä.

AVENE puhdistus oli todella juoksevaa ja tuntui että sisältö oli pitkin poikin jo ennekuin sain korkin kunnolla auki. Niinpä tästä ei riittänytkään kuin yhteen käyttökertaan. Harmi, sen perusteella harvoin saa kokonaisvaltaista kuvaa tuotteesta. Puhdisti mutta siinä ne fiilikset sitten olikin.

POLAAR misellivesi oli ihan jees, söpö matkakoko jota voisin käyttää uudestaankin.



KASVOT//IHONHOITO


MADARA SOS jelly pelasti mun kuivan talvi-ihon. Todellakin tykkäsin ja uusi purkki jo odottamassa ensi talvea.

PATYKA seerumi oli aika kiva, hyvin imeytyvä ja kosteuttava.

V10 Plus seerumi on mun rakkaus, tai yksi niistä sillä nämä saavat ihon niin pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Voisin ostaa uudestaan ja varmasti ostankin.

V10 plus geeli oli myös hyvä tuote. Tykkään geelimäisistä voiteista ja tämä imeytyi iholle hyvin eikä jättänyt sitä tahmaiseksi.

Joe Blasco seerumin tuoksu oli mulle vähän liikaa, mutta tuote sinänsä oli oikein kelpo.

My Beauty Dna seerumi oli nimenomaan mun ihon tarpeisiin tarkoitettu seerumi ja tykkäsin kyllä.


VARTALO//Ihonhoito

Rituals sakura vartalovoide tuoksuu superihanalta ja oisin voinut käyttää isommankin tuubin.

Frudia vartalogeeliä olen ostanut ennenkin, tämä on paitsi ihanan kevyttä ja hyvin imeytyvää niin tuoksuu kivan raikkaalta ja riittää pitkään.


VARTALO//Suihkugeelit

TBS Passion suihkugeeli ei päässyt brändin suosikkituoksuksi, mutta oli kiva kokeilla.

Centifolian suihkugeeli taasen oli aina mieto, toivoisin suihkugeeliltä vähän enemmän tuoksua mutta tässä on oikein kiva koostumus.


HIUKSET

TRESemme shampoo matkakoko oli varsin toimiva, vaahtosi hyvin ja voisin ostaa täysikokoisenakin.

Renewing argan oil of morocco hoitoaine oli iso pettymys. Oon kauan miettinyt tämän ostamista, mutta oisin voinut jättää kauppaan. Kosteutus ei riittänyt mun hiuksille ja jotenkin tuon muotoisesta putelista oli vaikea saada hoitista puristettua.

SCHWARTZKOFT GLISS hoitoainesuihke perushyvä, näitä käytän kuukaudesta toiseen.

Herbal Essence shampoo oli hyvä, tästäkin brändistä tullut ihan vakkari tuote kylppäriin.

MAUI shea butter hiusnaamio oli todella ihana ja päätyy ostoskoriin uudestaankin. Tuoksu oli ihana ja tällä sai hiuksiin pehmeyttä, kiiltoa ja kosteutusta.



MEIKIT

CATRICE Cosmetics Calligraph Pro eyeliner aiheutti mulle allergisen reaktion ja sai silmät vuotamaan. Siksi nämä nyt päätyi roskikseen. Harmi.

GOSH kulmakarvageeli on aivan loistava, tällä saat pitoa villeimpiinkin kulmiin.



MUUT

GARNIER Mineral deo mun luottotuote, joka ei petä.

Kulmakarvaveitsi ihan huippu, tällä saa nassukarvat kyytiä ja meikkikin näyttää paljon kauniimmalta kun haituvat sheivattu. 

CIEN kasvopyyhkeet on yllättävän näppäriä, hintalaatusuhde kohtaa täysin.


NAAMIOT//NÄYTTEET

KOCOSTAR hyaluronic naamio oli todella haastava. Sitä oli vaikea levittää ja asettaa kasvoille, ihan pettymys vaikka kosteutta se antoikin.

MASQUE ME UP kuorintasukat oli hyvät, nyt on jalat kesäkunnossa. Näitä myy Normal muutamalla eurolla.

GARNIER Vitamin C naamio oli yllättävän hyvä, ostan toistekin.

LOREAL Midnight seerumi oli kiva tuttavuus, imeytyi hyvin ja voisin käyttää enemmänkin.

Lumene Glow Boost Essence oli myös kiva tuote, jota voisin käyttää isommankin koon.



Tässä oli muuten poikkeuksellisen monta minikokoa (7), näytteitäkin oon koittanut käyttää mutta jotenkin ne vain unohtuu vaikka laittaisin esille. Mikä siinäkin on.

Mites, ootteko jo laittaneet jalat kesäkuosiin? Entä kuinka moni teistä käyttää kulmakarvaveistä?

Mukavaa toukokuun loppua 💛

Maikku

6 kommenttia:

  1. Kulmakarvaveitsi täälläkin käytössä, on tosi kätevä. Minulla nyt taas kesän edetessä edessä hiuksiin panostaminen. Hiukset kuivuvat runsaasta ulkoilusta ja auringosta ja tarvitsevat extra paljon kosteutta.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja sillä saa kaikki haituvat kasvoilta halutessaan pois. Hiuksia pitääkin muistaa helliä, ne joutuvat koville etenkin kesällä. Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista
  2. Ihana määrä loppuneita<3 Mádaran SOS-sarja on kyllä huippu, erityisesti talvella :) Garnierin sheet maskit on nousseet ihan mun suosikeiksi, ihanaa kun noitakin saa Normalista niin edullisesti. Mulla ei kulmakarvaveitsistä oo kokemusta ja jalkoja oon hoitanut lähinnä kosteutuksella, kun en tollasia kuorintasukkia halua/uskalla käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aikamoinen määrä ja juuri luonnostelin seuraavia loppuneita joita oli enää murto-osa :D Normalista saa todella edullisesti kosmetiikkaa, siitä tullut monelle lempikauppa :)

      Poista
  3. Frudian vartalogeeliä olisi kiva kokeilla joskus, ehkä tänäkesänä :) Polaarin tuotteet on tosi laadukkaita, mutta melko arvokkaita.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥