tiistai 17. tammikuuta 2023

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Loppuvuosi oli täynnä touhua ja kosmetiikkasuosikitkin unohtuivat kokonaan. Siksi pohdin käyttämiäni tuotteita joulu-tammikuun ajalta ja päädyin valitsemaan suosikeiksi tällä kertaa kuusi tuotetta.

Aloitetaan vaikka Ritualsin käsibalsamista, joka on ollut ihastus ensi hetkestä alkaen ja mun kuivien käsien pelastus. Kerron tästä tuoksulinjasta enemmän lähiaikoina, joten jos olet Rituals-fani, niin pysy kuulolla.


Mä oon käyttänyt monen muun lailla näitä Schwarzkoftin Gliss hoistis suihkeita jo kauan ja oikeastaan kaikista tykännyt mutta tästä ihan erityisesti. Tässä on riittävästi kosteutusta mun hiuksille ja hyvä tuoksu.


Vaikken meikkaisi ihoa niin melkein aina laitan primeria, koska sillä saa tasoitettua ihon sävyä ja epätasaisuuksia. Tämä Figs&Rougen primeri on kiva, brullaa hyvin eikä ala rullaamaan iholla kuten monet primerit tekevät. Tykkään myös brändin visuaalisuudesta.


Essenceltä ei ole hetkeen ilmestynyt uusia huulituotteita tai ainakaan en ole niitä huomannut, mutta nyt löysin kosteuttavan huulikiillon jossa kaunis vaalea sävy. On siis enemmän hoitava tuote kuin huulikiilto, mutta oikein kiva.



Mun aamut alkaa kasvovedellä ja oon tykästynyt tähän Kaste Glope Hope ihoa kirkastavaan kasvoveteen jonka valmistus tosin on jo lopetettu. Mietin, että tämähän olisi saattanut olla Aasiassa suosittu kun kyseinen kasvovesi myös vaalentaa ihoa ja sopii esim pigmenttihäiriöistä kärsivälle.



Viimeisena muttei vähäisimpänä Madaran SOS kosteuttava ruusugeeli, joka on ihan täydellinen kuivalle talvi-iholle. Mä tuuttaan tätä aamuin illoin iholle ennen seerumia ja olen näin saanut ihon kosteutustasapainon säilymään aika hyvänä nyt kuivina ja kylminä kausina.



Kuten jo aiemminkin olen sanonut, keskityn tänä(kin) vuonna käyttämään pois kaappeihin kertynyttä kosmetiikkaa ja ostan vain jos on erityisen kiinnostava tuote. Siksi saattaa olla ettei joka kuukaudelle edes kerry suosikkeja, joten pidätän oikeuden olla jakamatta näitä kuukausittain, jos ei tunnu löytyvän riittävästi uusia ihastuksia.

Olikos tuttuja tuotteita? Onko jokin sellainen, joka erityisesti kiinnostaa?

Maikku

12 kommenttia:

  1. Kivat suosikit. Tuo Glissin suihke varmaan joskus ollut mulla (tai vastaava) boksin kautta, enkä muista mitään huonoa sanottavaa siitä suihkeesta. Ritualsin tuotteet on niin ihania, tuota olisi kiva tuoksuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glissit on kaikki ihan hyviä, mutta tässä ihan spessu tuoksu! Mä yllätyin kuinka kiva tämä Ritualsin tuoksu onkaan.

      Poista
  2. Essencet kiinnostavat aina. Itse löysin Essenceltä plumping huulikiillot, joita löytyykin minulta nyt kahdessa eri sävyssä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tekee kivoja löytöjä, mutta nyt on pitkään Essencen ständit olleet tyhjää täynnä ja jos tuleekin uutta niin tosi pieniä eriä. Iloa viikkoon Outi <3

      Poista
  3. Figs&Rougen primeri oli mullekin kiva yllätys, toimii loistavasti, vaikka mulle tuoksu oli hiukan liian vahva. Iloa viikkoon Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, ainoo miinus siinä on tuubin iso suuaukko ja primeria tulee helposti liikaa. Ihanaa viikkoa Taru <3

      Poista
  4. Nyt tuli taas ikävä Mádaran SOS-sarjaa, kun luin tän sun postauksen! Se seerumi pitäisi ehdottomasti löytyä multa aina talvisin, mutta eipä löydy tällä hetkellä. Toi ruusugeeli kuulostaa myös todella hyvältä, toi onkin mulle uusi tuote, mutta pidän ton ehdottomasti mielessä :) Toi primer ei ollut mulle mieluinen, mutta en tiedä oliko se päässyt itsellä jo huonoksi, kun tuntui että siinä oli koostumuksessakin vähän jotain outoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ruusugeeli on ollut loistava kosteuttaja talvella ja itseasiassa Madaralla on toinenkin vastaava geeli/jelly joka on myös ihana. Harmi, ettei primer ollut susta hyvä, mun mielestä koostumus on myös vähän hassua mutta asettuu iholle silti tosi hyvin.

      Poista
  5. Hyvät primerit on aina kiinnostavia samoin tuo ruusugeeli kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
  6. Globe Hopen kasvovesi on ihana. Muutenkin koko sarjan ihonhoitotuotteet on mun lemppareita luonnonkosmetiikasta. ❤️

    Kivaa viikonloppua Maikku. ❤️

    VastaaPoista
  7. Gliss hoitosuihke on ollut vakiovaruste kylppärin kaapissa jo aika kauan. Suihke onn riittoisa, ei jätä hiuksia rasvaisiksi ja takutkin suoristuvat. Ja Rituals on ollut myös aika kauan yksi lemppareistani. Tällä hetkellä kaapista löytyy muutama käsivoide joita olen saanut lahjaksi. Vartalopesuvaahtoa ostan aika usein. Joululahjapaketista kuoriutui Ritualsin tiskiainetta joka on ollut kehumisen arvoista myös. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥