perjantai 9. joulukuuta 2022

Käyttöön jääneet kosmetiikkasuosikit v 2022

Tänä(kin) vuonna olen kuukausittain ilahtunut monista uusista kosmetiikkasuosikeista, mutta kuinka moni tuotteista on todellisuudessa jäänyt pidempiaikaiseen käyttöön tai käytetty jopa loppuun asti. Kurkataampa. Tässä kuvia kuukausittaisista suosikkikattauksista.

Tammikuu

Catricen liquid liner on ollut mulle käytössä pitkin vuotta ja edelleenkin. Oon tänä vuonna ollut pitkiä aikoja aikalailla silmiä meikkaamatta kun ollut ripsipidennykset joten siksi kai tämä on vieläkin ihan käyttökunnossa.

Laveran ripsiseerumi olen taasen käyttänyt aina kun pitänyt taukoa ripsipidennyksistä, tämä on luottotuote jota mulla on aina. Jos oikein muistan niin tämän tilalle olen jo hankkinut uuden. Mutta ehdoton suosikki.





Helmikuu

Alamarin palettia en ole tainnut kevään jälkeen käyttää lainkaan,  vaikka tykkään sävyistä valtavasti.

Beaverin hiusöljy oli todella riittoisaa ja sain itseasiassa tuon pienen pullon ihan vasta loppumaan, tykkäsin kyllä niin että voisin ostaa uudestaan.

BernardCassieren suklaa kasvovoidekin tuli kulutettua alkuvuoden aikana, sitäkin voisin läyttää uudestaan.

Terryn huulikiilto on ollut yksi parhaita ikinä, näitäkin käyttänyt useampia ja saatan ostaa jossain kohtaa uudestaan, mutta koitan nyt käyttää huulikiiltojani loppuun sillä niitä on vaiheessa aika monta.
 


Maaliskuu

Innostuin ihan täysillä tuosta Sensain primerista, jonka ostin laivalta mutta sitä on tullut käytettyä todella vähän, kuten muitakin primereita. Ehkä aktivoidun tämän suhteen, nyt kun talvi tuloillaan ja tulee primereita enempi käytettyä.

Ecopadsejä käytän kausittain, aina niin kauan kunnes kaikki pesussa ja sitten ne taas unohtuu kunnes kannan ne puhtaina ja kuivina takaisin kylppäriin. Haluaisin muistaa käyttää näitä enemmän, koska ovat niin ekologisia.

Ekopharman kuivashampoota en ole juurikaan käyttänyt, enkä oikein tiedä miksi. Kun tarkkaan mietin, se on ehkä tuo annostus, on helpompi suihkuttaa kuivashampoota kuin levittää sitä sormin.

Sothyksen hoitoneste on loppunut syksyllä, sekin oli super riittoisaa, voisin hyvin käyttää jatkossakin.

IsaDoran huulikiilto seikkailee jossain laukussa tai takin taskussa, ei oo nimittäin pitkään aikaan näkynyt vaikka sävystä tykkäänkin.

Some by Me:n seerumi on myös loppunut aika päivää sitten.


Huhtikuu

Rimmelin peitevoide oli tehokasta tavaraa, mutta jäänyt vähällä käytölle muttei unohtunut, meikkipussista on edelleen.

Rimita Green kasvovesi on jossain. Muistaakseni. Tykkään kyllä tästä, joten täytyykin katsoa minne olen sen jemmannut kun en aikoihin nähnyt.

Catricen kynsilakka oli koko kesän mun lempilakka varpaankynsissä ja ollut siis käytössä.

Catricen kulmageeli taasen on unohtunut täysin sen jälkeen kun korkkasin Goshin kulmageelin, koska se on vain niin hyvä. Ehkä muistan tämän taas, kun Gosh joskus loppuu ellei ole siihen mennessä kuivahtanut.

Catricen huulivoide on myös jäänyt käyttämättä, mutta tallessa se silti on.



Sitten olikin pitkä tauko, kun kosmesuosikkeja en muistanut päivitellä lainkaan.

Syyskuu

Wild&Mild kynsilakka on myöskin ollut käytössä, viimeksi lakkailin tällä juuri ennen lomalle lähtöä.

Essence ripsitupsut ovat olleet vähemmällä käytöllä sen jälkeen kun ostin Miiajiin ja Nakulashesin tupsuja, joissa paremmat pituudet.

Tässä tuleekin sitten GOSHin kulmageeli joka on päivittäisessä käytössä. Mielettömän tehokas, ei karvakaan liikahda kun tätä laittaa.

Filorgan Oxygen-glow cc-voide on myös käytössä lähes päivittäin. Filorgan on vain niin hyvä sarja, ettei ole malttanut oikein muita tuotteita käyttää sen jälkeen kun löysin nämä.

in Love huulipuna on edelleen ihana ja käytössä myös, mutta huulipunia ja kiiltoja vaihtelen jatkuvasti.


Lokakuu

No kappas, Laveran ripsiseerumi on täällä taas eikä turhaan. Se on vain niin Best.Suosikki kuukaudesta toiseen, tämä jos jokin todistaa sen.

Wet^n Wild huulikiilto on upea helmiäissävy, jota laittamalla tulee aina ihanan naisellinen fiilis, käytössä siis useamman kerran viikossa.

Usva Cosmeticsin puhdistusbalmi on mulla jokapäiväisessä käytössä ja tulee olemaan varmaan jatkossakin.

Usva Cosmetics kuorinta on myös viikottaisessa käytössä.

V10Plus yögeeliä käytän viikottain satunnaisesti mutta olen edelleen tykännyt tuotteesta.



Marraskuu

Filorgan Oxygen-Glow kasvovoiteesta näkyy jo pohja, sillä olen käyttänyt tätä kesästä saakka ja aikalailla joka päivä. Ihan lemppari ja vähän jo harmittaa kun loppu häämöttää.

Filorga Lift-Desinger seerumi on myös ollut päivittäisessä käytössä ja olen tykännyt siitä valtavasti, vaikka seerumi onkin erityylinen on yleensä lempparikseni päätyvät.

Filorga Global repair yövoide on ihana ja olen käyttänyt tätä vaihdellen V10plus yögeelin kanssa. Vaikka puteli on pieni, se on ollut uskomattoman riittoisa.

Garnier hyalurone deo on tullut jäädäkseen ja olen tätä ostanut jo useamman kerran.

Catricen PowerFull huulikiilto taasen on jäänyt jonnekin, sillä en muista tätä hetkeen nähneeni. Näin mun huulikiilloille usein käy ja siksi niitä tulee niin usein hankittua kun kaikki lopulta katoavat takkien taskuihin ja laukkujen kätköihin.

Yhteenvetona: Aika monet suosikit ovat päätyneet jatkuvaan käyttöön ja ensivaikutelma on tosiaan ollut mieluinen. Erityisen ihastunut olen ollut Filorgaan, johon olen tänä vuonna tutustunut ja saatan hyvinkin hankkia ainakin kasvovoiteen sillä se on vain niin hyvä.

Samoin Usva Cosmetics on ollut todellinen löytö, etenkin balmi jonka kanssa jokainen puhdistushetki on silkkaa juhlaa.

Myös Laveran ripsiseerumi ja GOSH:n kulmageeli ovat mainitsemisen arvoisia ja tuotteita joita lämpimästi suosittelen.

Sitten on niitä joista olen tykännyt ja käyttänyt loppuun, sekä niitä joista edelleen tykkään mutta käytän harvakseltaan. Vain muutama on jäänyt lähes unholaan.

Oliko tässä tuttuja tuotteita taikka sun suosikkeja?

Teet minulle myös suuren palveluksen, jos kerrot kommenttikentässä ajatuksiasi tästä blogipohjasta. Onko selkeä vai kaipaatko vanhaa?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Filorgan tuotteista tykkään minäkin ja V10 plussan yögeeli on huippu. Se on muutenkin sarja, jossa ei ole yhtään huonoa tuotetta.

    Ihanaa viikonloppua. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, itseasiassa kummassakin sarjassa :D Ihanaa viikonloppua myös Jonna ❤️

      Poista
  2. Pohja on kiva ja selkeä, ei mitään valitettavaa. Toimi hyvin myös mobiililla. V10:llä ihan huipputuotteita aina.
    Ihanaa viikkistä Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥