tiistai 11. tammikuuta 2022

ZUII -meikinpoistoaine

Olen jo pitkään tehnyt iltaisin kaksoispuhdistuksen, koska olen huomannut että ihoni on voinut sen jälkeen kun sen aloitin, jos mahdollista niin vieläkin paremmin. Puhdistuksen ensimmäinen vaihe on aina emulgoituva balm-tai öljypuhdistaja mutta toinen puhdistustuote vaihtelee.

Tutustuin luonnonkosmetiikkasarja ZUII:n kermaiseen meikinpoistoaineeseen joka sopii hyvin kasvomeikin puhdistukseen. Se sisältää kasviuutteita, kuten kamomillankukkauutetta ja luomuöljyjä, kuten macadamican siemenöljyä, ruusu-ja appelsiininkuoriöljyä.

Kamomillahan tunnetusti rauhoittaa ihoa ja luomuöljyt ravitsevat ja kosteuttavat, lisänä mainittakoon vielä ruusuvesi <3 Putsari sopii loistavasti myös herkälle iholle.

Mä puhdistan ihon ensin aina hieroen balmia tai öljyä kuiville kasvoille pyörivin liikkein. Sitten kun meikki tuntuu sulaneen kasvoilta, kastelen kädet ja pyörittelen märillä sormilla putsaria kunnes balm/öljyputsari muuttuu maitomaiseksi. Levitän sitä kasvoille jälleen pyörivin liikkein ja lopuksi huuhtelen kasvot lämpimällä vedellä. Sitten puhdistan kasvot uudestaan meikinpoistoaineelle, tässä tapauksessa tällä ZUII:n putsarilla, jota on helppo annostella pumppupullosta. Lopuksi pyyhin kasvot kasvoveteen kostutetulla vanulapulla.

*Tuote saatu





ZUII:n kermainen putsari kosteuttaa niin, että siinä voi vaikka vahingossa unohtaa laittaa kasvovoiteen.

Mä olen käyttänyt ZUIIn tuotteita aika paljon ja tykkään kovasti. Sarja on simppeli, luotettava ja raaka-aineina käytetään vain ihoa hoitavia ainesosia. Raaka-aineita ovat mm luomulaatuisten kukkien nuput, terälehdet ja hoitavat kasviöljyt.

Jos käyttäisin pelkästään yhtä puhdistustuotetta, se voisi hyvinkin olla tämä. Jos siis tykkäät maitomaisista tai kermaisista puhdistustuotteista, tykkäät todennäköisesti tästäkin.

Tai oletko kenties jo kokeillut?

Maikku

 











4 kommenttia:

  1. Uskon, että tämä on hyvä tuote niinkuin Zuiin aurinkotuotteet. Mulla on nyt jo hyvä ihonputsausrutiini, joten en aio kyllä nyt lähteä testaamaan :) Ehkä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ZUIIn itseruskettavat ovat mun lemppareita ja täämä on taattua laatua myös.

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Jos itse valitsisin vain yhden puhdistustuotteen, se taitaisi olla Neutrogena Oil Balancing Facial Wash puhdistusgeeli.
    Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neutrogena on mullekin tuttu ja olen tykännyt :)
      Iloa iltaan Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥